İyi Bayramlar!

İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah.

Konuyu @Harunnn60 açtı sandım, bu tarz konuları hep o açardı.

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem

En sevdiğimden bende yarısına geldiö paketin

Bunun bi ara çikolatası çıkmıştı dkdörtgen şeklindeydi ne güzel bayram olmasada yiyodum.Bayram dışında satılmıyomu bunlar nerde satılıyorlar satılıyorlarsa

@destere banada bi kamyon gönderiver lütfen

@MayısKralı konuyu bir daha erkenden açma gebertirim seni.

Herkese hayırlı bayramlar dilerim.
Sevdiklerimiz ile huzurlu mutlu ve sağlıkli yaşayalım.
Nice bayramlara.
Bayramınız kutlu olsun.

Not: Tatlıyi fazla kaçırmayın.

Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu geçecek, nice güzel bayramlar dilerim.

Artik pompy elinizi öptüğünde harçlio verirsiniz @Çiğdem- vr @vadikızı teyzeleri

İçine @Çiğdem- kaçmış daha harçlık yazamadığına göre

İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah.

Konuyu @Harunnn60 açtı sandım, bu tarz konuları hep o açardı.
Geçen sene Kurban Bayramı mıydı Ramazan Bayramı mıydı hatırlamıyorum oradada ben açmıştım, bayramları kaçırmam.

Evet @Çiğdem- in demiş olduğu gibi burası sanaldan çok bir aile gibi olmuş artık
herkesin bayramı kutlu olsun bilmeden kırdıklarım varsada af diliyorum kendilerinden
))

forumdaki tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun
bende konudan kaçayım artık

Hepinize bayramını kutluyorum, iyi bayramlar

Herkese saglikli,mutlu,huzurlu ve hayirli bayramlar diliyorum

Mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlar herkese.

Hepinizin bayramı mübarek olsun kardeşlerim, iyi bayramlar.

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem

bizde ece çikolata aldık ama benden kimse saklayamaz çikolatayı karnım ağrımaya başladı bile

durumda yazdım konuya da yazayım
Bayramınız mübarek olsun birde bayramda tatile çıkanlara kıl olduğumu bildirmek istiyorum bayramı tatile çevirdiler son yıllarda