İyi Bayramlar!

bizde ece çikolata aldık ama benden kimse saklayamaz çikolatayı karnım ağrımaya başladı bile :D

durumda yazdım konuya da yazayım :D Bayramınız mübarek olsun birde bayramda tatile çıkanlara kıl olduğumu bildirmek istiyorum bayramı tatile çevirdiler son yıllarda

Aynen bayram sevdiklerinle büyüklerinle olmaktır, öylelerine bende sinirim ama onların sorunu :X

Bayramınız mübarek olsun. Allah nice nice bayramları göstermeyi nasip etsin.

Tüm Fav10 ailesinin bayramını kutlarım. Herkese iyi bayramlar :)

Artik pompy elinizi öptüğünde harçlio verirsiniz @Çiğdem- vr @vadikızı teyzeleri :A

Vermezmiyiz hiç efendim hepinize iyi bayramlar diliyorum 😉
buyrun harçlığınız:D
QMGbkZ.jpg

@denizz19 @MayısKralı @xemrexxx @Harunnn60 @destere @Polat Şaşmaz
@takas @Doğu @-KADİR- @Çiğdem- @Bully @ozgur2113 @MEnes @EmRe-29

Sending u warm wishes from Pakistan to all my Muslim Sisters and Brothers on "EID-UL-Fitr"
and wishing that,
it brings your way ever joys and happiness. May the magic of this EID brings you lots of happiness and may you celebrate it with your family and all your close friends and may it fill ur heart with wonders AAMEEN. As Allah waters HIS Creation,
May HE also sprinkle HIS wonderous
blessings over you and your beloved ones. Wishing you all a very very “HAPPY EID MUBARAK” With Love And Best Wishes.
May this EID day Will comes in your lives Hundrad Times AAMEEN. Loads of Prayers and wishes from Pak :)
A very Happy EID MUBARAK to all the members of this forum :)

Nakiti nasıl alacaz?

banka hesaplarına yatırcam:D

Herkese hayırlı bayramlar. Bana çok gereksiz bir uygulama olarak gelse de kutlayalım bakalım. @vadikızı Ayy 200tl mi veriyon herkese :D

evet cnm güle güle harca:F

Kız daha pompy elini öpmedi.Paraları saçıp durma sonra fakirsin diye kimse sana bakmaz :F

:F:Fel öpenleri çok olsun verdim gitti harçlığını