İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah.
Konuyu @Harunnn60 açtı sandım, bu tarz konuları hep o açardı.
En sevdiğimden bende yarısına geldiö paketinherkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem
@Çiğdem-'e söyle sana tarifini versin yediğin gibi geri koy dolaba Yapamazsan da yoğurda şeker at yerine koy Sütlaç bozulmuş dersingiden sütlaç kasesi olsun asıl yarın dolapta sütlaç kalmasa benim kase tehlikeye girer ondan korkuyoruz )
Geçen sene Kurban Bayramı mıydı Ramazan Bayramı mıydı hatırlamıyorum oradada ben açmıştım, bayramları kaçırmam.İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah.
Kaçabilir 40 kilo kiz neticedeİçine @Çiğdem- kaçmış daha harçlık yazamadığına göre
Geçen sene Kurban Bayramı mıydı Ramazan Bayramı mıydı hatırlamıyorum oradada ben açmıştım, bayramları kaçırmam.
bizde ece çikolata aldık ama benden kimse saklayamaz çikolatayı karnım ağrımaya başladı bileherkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem