İyi Bayramlar!

İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah. :)

Konuyu @Harunnn60 açtı sandım, bu tarz konuları hep o açardı. :D

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem :A :A :A
34892_0.png
En sevdiğimden bende yarısına geldiö paketin :A :love1:

Bunun bi ara çikolatası çıkmıştı dkdörtgen şeklindeydi ne güzel bayram olmasada yiyodum.Bayram dışında satılmıyomu bunlar nerde satılıyorlar satılıyorlarsa :)

@destere banada bi kamyon gönderiver lütfen :bhr:

@MayısKralı konuyu bir daha erkenden açma gebertirim seni. :A :A

Herkese hayırlı bayramlar dilerim. :raisedhands:Sevdiklerimiz ile huzurlu mutlu ve sağlıkli yaşayalım. :family: Nice bayramlara.
Bayramınız kutlu olsun.:praying:

Not: Tatlıyi fazla kaçırmayın. :A

Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu geçecek, nice güzel bayramlar dilerim. :)

Artik pompy elinizi öptüğünde harçlio verirsiniz @Çiğdem- vr @vadikızı teyzeleri :A

İçine @Çiğdem- kaçmış daha harçlık yazamadığına göre :A

İyi bayramlar herkese, birlikte kaçıncı bayramı kutluyoruz. Devamını da görürüz inşallah. :)

Konuyu @Harunnn60 açtı sandım, bu tarz konuları hep o açardı. :D
Geçen sene Kurban Bayramı mıydı Ramazan Bayramı mıydı hatırlamıyorum oradada ben açmıştım, bayramları kaçırmam. :A

Evet @Çiğdem- in demiş olduğu gibi burası sanaldan çok bir aile gibi olmuş artık :A herkesin bayramı kutlu olsun bilmeden kırdıklarım varsada af diliyorum kendilerinden:)))

forumdaki tüm arkadaşların bayramı kutlu olsun
bende konudan kaçayım artık :)

Herkese saglikli,mutlu,huzurlu ve hayirli bayramlar diliyorum :D

Hepinizin bayramı mübarek olsun kardeşlerim, iyi bayramlar.

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem :A :A :A
34892_0.png
bizde ece çikolata aldık ama benden kimse saklayamaz çikolatayı karnım ağrımaya başladı bile :D

durumda yazdım konuya da yazayım :D Bayramınız mübarek olsun birde bayramda tatile çıkanlara kıl olduğumu bildirmek istiyorum bayramı tatile çevirdiler son yıllarda