İyi Bayramlar!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,893
Puanı
710
4lOnlJ.jpg

Yarın Ramazan bayramı ve tüm Fav10 ailesinin ve İslâm aleminin bayramı kutlu olsun. Umutlu, huzurlu ve mutlu nice beraber bayramlara.. İyi bayramlar :))

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem :A :A :A
34892_0.png

İyi bayramlar tüm forum ahalisine :) Baklavaları, çikolataları yavaş yavaş yiyin boğulursunuz :A

an itibariyle 19 dakikanın lafını edicem :A yöneticilerimizi uyarmak benim görevim :A

Kilitlense bile 14 dakika sonra konunun tekrar açılmasını istemek en büyük hakkım istersen kilitlettir:A

herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem :A :A :A
34892_0.png

Çikolatanın fındıklarını @destere ile beraber mi kırdınız:A

Forumdaki ilk bayramım. :) Herkese hayırlı bayramlar şimdiden ey ahalii. :A Nice beraber mutlu ve huzurlu bayramlara inşallah. :)

doğru dedin , sana da iyi bayramlar o zaman :A
belki calvine tekmeyi vurup şutlamış olabiliriz:) bu yüzden küskün olabilirsin ama bayramda eminim bizimde bayramımızı kutlarsın yani :) o kadarda görgüsüz olamazsın yani dimi yani :))

Baklava göm ulan bırak sütlacı o her zaman yenir :A
soğuk soğuk harika oluyor sütlaç:) şimdi dolaptan çıkardım harika gidiyor bir tabağı milletin gözü önünde aldım ama ikincisini kimseye çaktırmadan götürdüm :) şimdi gözüm üçüncü tabakta ortalık tenhalaşsın onuda götürmeey niyetim var :)

belki calvine tekmeyi vurup şutlamış olabiliriz:) bu yüzden küskün olabilirsin ama bayramda eminim bizimde bayramımızı kutlarsın yani :) o kadarda görgüsüz olamazsın yani dimi yani :))
Aynen bayramda küslük olmaz :) gel öpüşüp barışalım :) öpüşmek derken yanaktan yani , senin istediğin gibi değil :)

Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. 11 ayın sultanı yerini bayrama bıraktı. Kısmetse 2017'ye artık. Bütün Müslüman aleminin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Kazasız belasız atlatırız şu dönemi İnşallah yola çıkacaklar dikkat etsin. Allah yolunuzu açık etsin.

soğuk soğuk harika oluyor sütlaç:) şimdi dolaptan çıkardım harika gidiyor bir tabağı milletin gözü önünde aldım ama ikincisini kimseye çaktırmadan götürdüm :) şimdi gözüm üçüncü tabakta ortalık tenhalaşsın onuda götürmeey niyetim var :)
İnşallah fark edip kaseyi kafanda kırarlar :A