- Reaksiyon puanı
- 11,893
- Puanı
- 710
Yarın Ramazan bayramı ve tüm Fav10 ailesinin ve İslâm aleminin bayramı kutlu olsun. Umutlu, huzurlu ve mutlu nice beraber bayramlara.. İyi bayramlar )
Bu konunun yarın açılması gerekmez mi ? Konu kilit lütfen
an itibariyle 19 dakikanın lafını edicem yöneticilerimizi uyarmak benim görevimYarın kimse olmuyor forumda Ve 19 dakika kalmış şunun şurasında.
an itibariyle 19 dakikanın lafını edicem yöneticilerimizi uyarmak benim görevim
herkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem
doğru dedin , sana da iyi bayramlar o zamanKilitlense bile 14 dakika sonra konunun tekrar açılmasını istemek en büyük hakkım istersen kilitlettir
Çikolatanın fındıklarını @destere ile beraber mi kırdınız
ben sana bir kamyon ece çuklat alırım boşver saklı kutuyuherkesin bayramını kutlarım ece çikolata aldık bizde babam benden saklıyor ama yerini bulucam az kaldı yarısını götürücem
İyi bayramlar tüm forum ahalisine Baklavaları, çikolataları yavaş yavaş yiyin boğulursunuz
ayy neymiş bayramdan önce bitiryormuşum önce çocuklar misafirler alıcakmısta sonra biz adam ciddi ciddi saklamışben sana bir kamyon ece çuklat alırım boşver saklı kutuyu
biz direk fındık kıracağız hogathayla çikolatayla işimiz olmaz )Kilitlense bile 14 dakika sonra konunun tekrar açılmasını istemek en büyük hakkım istersen kilitlettir
Çikolatanın fındıklarını @destere ile beraber mi kırdınız
Baklava göm ulan bırak sütlacı o her zaman yenirben sana bir kamyon ece çuklat alırım boşver saklı kutuyu
şimdiden sütlacı götürdüm yarına bişey bırakmam
belki calvine tekmeyi vurup şutlamış olabiliriz bu yüzden küskün olabilirsin ama bayramda eminim bizimde bayramımızı kutlarsın yani o kadarda görgüsüz olamazsın yani dimi yani )doğru dedin , sana da iyi bayramlar o zaman
soğuk soğuk harika oluyor sütlaç şimdi dolaptan çıkardım harika gidiyor bir tabağı milletin gözü önünde aldım ama ikincisini kimseye çaktırmadan götürdüm şimdi gözüm üçüncü tabakta ortalık tenhalaşsın onuda götürmeey niyetim varBaklava göm ulan bırak sütlacı o her zaman yenir
Aynen bayramda küslük olmaz gel öpüşüp barışalım öpüşmek derken yanaktan yani , senin istediğin gibi değilbelki calvine tekmeyi vurup şutlamış olabiliriz bu yüzden küskün olabilirsin ama bayramda eminim bizimde bayramımızı kutlarsın yani o kadarda görgüsüz olamazsın yani dimi yani )
İnşallah fark edip kaseyi kafanda kırarlarbelki calvine tekmeyi vurup şutlamış olabiliriz bu yüzden küskün olabilirsin ama bayramda eminim bizimde bayramımızı kutlarsın yani o kadarda görgüsüz olamazsın yani dimi yani )
soğuk soğuk harika oluyor sütlaç şimdi dolaptan çıkardım harika gidiyor bir tabağı milletin gözü önünde aldım ama ikincisini kimseye çaktırmadan götürdüm şimdi gözüm üçüncü tabakta ortalık tenhalaşsın onuda götürmeey niyetim var
giden sütlaç kasesi olsun asıl yarın dolapta sütlaç kalmasa benim kase tehlikeye girer ondan korkuyoruz )İnşallah fark edip kaseyi kafanda kırarlar