Evet benim eski favorilerimden.
Evet benim eski favorilerimden.
Ben o kütüğe yavuklu buldum burada 38.mesajEvet benim eski favorilerimden.
İzlemiştim bunu evet.Ben o kütüğe yavuklu buldum burada 38.mesaj
'Arka Sokaklar'da Şok Ayrılık!
Sen çürümeye baslamıssın ama dikkat et :A :A :A O nerden çıktı o :Afav10.net
Gördüm işte kaynak veremem.Nerden gördün be
Haklısın ablam.Onun hakkından anca o gelir cnm
bize de göster ne bekliyorsunGördüm işte kaynak veremem.
@xBUGRAx @Çiğdem @sokak sanati @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Sherlock @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @eskici @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @soo @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @XanTier @MayısKralı
Ramazanda Ara verdim Tarihte ilktirHaklısın ablam.
Sen de mi muhafazakar oldunRamazanda Ara verdim Tarihte ilktir
Hayır Bu defa ozlensin taktiği yaptımSen de mi muhafazakar oldun
Hayır Bu defa ozlensin taktiği yaptım
Ramazanda forum kötüydü bende mecburen senaryoma ara verdim ramazanda ben bir iki bölümü bir tanesi temmuza kalacaktı
Ramazanda yayınlamaması iyi olmuş çünkü ben yoktumSen de mi muhafazakar oldun
Ramazanda yayınlamaması iyi olmuş çünkü ben yoktumOyüzden şuan yayınlanması iyi denk gelmiş cnm
Ama bu siyaset yasağı pompyıde vurdu tabi şu diziyi işliyor şuan
Işleyecegim 3 Temmuzda @Çiğdem- @mrt-06Ramazanda yayınlamaması iyi olmuş çünkü ben yoktumOyüzden şuan yayınlanması iyi denk gelmiş cnm
Ama bu siyaset yasağı pompyıde vurdu tabi şu diziyi işliyor şuan
Sana Yunanistan adası havaları yaramış cnm
Seni destere kesin burada Güney Afrika'da fok adası varmış git bir kontrol etSana Yunanistan adası havaları yaramış cnm
Bulamazsa da oradan başka bi fok alsın kendine hogathaSeni destere kesin burada Güney Afrika'da fok adası varmış git bir kontrol et@Forumdash @serhatt @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68832Ekli dosyayı görüntüle 68833Ekli dosyayı görüntüle 68834
7 kocalı Hürmüz gibi 7 tane alır o zilliBulamazsa da oradan başka bi fok alsın kendine hogatha
Seni destere kesin burada Güney Afrika'da fok adası varmış git bir kontrol et@Forumdash @serhatt @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @vadikızı Ekli dosyayı görüntüle 68832Ekli dosyayı görüntüle 68833Ekli dosyayı görüntüle 68834
Aaa bizim fok konuşabiliyor insan gibi oyüzden ondan başkasını kabul etmemBulamazsa da oradan başka bi fok alsın kendine hogatha
Eğitirsin ayol işin neAaa bizim fok konuşabiliyor insan gibi oyüzden ondan başkasını kabul etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?