- Reaksiyon puanı
- 67,610
- Puanı
- 1,060
O nerden çıktı oSen çürümeye baslamıssın ama dikkat et
O nerden çıktı oSen çürümeye baslamıssın ama dikkat et
Yaşlanıyorsun Bunalıma girersin inşO nerden çıktı o
Kız sen kendi yaşına bakmadan bana mı yaşlanıyor diyon Ben daha 24 yaşında çıtırım sen kendi yaşına bak evde kalmış kız kurusu @xemrexxxYaşlanıyorsun Bunalıma girersin inş
O kadar sıkıntı yaşadikiAylin hepsinden önemliydi.
O kadar sıkıntı yaşadiki
Aaa sen yazınca hatırladım sezon fınalını izlicektim şimdi açtım reklam var çok birşey kaçırmamsızdır inş pompyAylin hepsinden önemliydi.
Konuya Boğaç için girdim ve şok oldum.
şehit olarak gitmiyor ama ileride dönebilir
Üzüldüm ayrılmasına, dizi için önemli bir isimdi...
O nerden çıktı o
Yaşlanıyorsun Bunalıma girersin inş
protesto ediyoruzAylin hepsinden önemliydi.
bunların saldırısna uğrarsın inş. @Çiğdem @Forumdashprotesto ediyoruz
#ozlemcinaryoksabizdeyokuz hashtag on Twitter
See Tweets about #ozlemcinaryoksabizdeyokuz on Twitter. See what people are saying and join the conversation.twitter.com
inşallah bunu yatağa atarsın da biş iyapamadan uyur kalırsınbunların saldırısna uğrarsın inş. @Çiğdem @Forumdash
Onunla aynı yatakta yatmak bile yeterinşallah bunu yatağa atarsın da biş iyapamadan uyur kalırsın Ekli dosyayı görüntüle 68705
bunların saldırısna uğrarsın inş. @Çiğdem @Forumdash
Mesut öldümü acaba banane Aylinden @Yiğitt @Forumdash @mrt-06 @pompy @ömer karataşprotesto ediyoruz
#ozlemcinaryoksabizdeyokuz hashtag on Twitter
See Tweets about #ozlemcinaryoksabizdeyokuz on Twitter. See what people are saying and join the conversation.twitter.com
ölmez
Ölürsede büyük bir sürpriz olur
evet sanmam öleceğini ilk 2 kurşunu yediğinde kanamıyor son iki krşunu yiyor öyle kanıyor üstüÖlürsede büyük bir sürpriz olur
evet sanmam öleceğini ilk 2 kurşunu yediğinde kanamıyor son iki krşunu yiyor öyle kanıyor üstü
Ama dizi hiç bozmuyor vlla yanı her dizi sezon aldıkça eski sezonlarına göre farklı kimliğe bürünüyor bu dizi hala 10 yıl önce gibi sezon fınalını izledim hiç yabancılık çekmedim
Hhahah bencede @MasacRE