Evet önceden yerimizi alıyoruzReel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza![]()
![]()
@Forumdash
Evet önceden yerimizi alıyoruzReel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza![]()
![]()
@Forumdash
Sen daha geçen bana demedin mi yaz okulum var dizi izleyemem diyeBence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.![]()
@Harunnn60 Kokusunu alıyor fokun hemen anlayıp kızmaya basladıÇiğdem'in itirafı: destere nerelerdesin ayoll çok özledim seni gel artık![]()
![]()
![]()
Bence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.![]()
Kışları gündüz giremiyorum ama gececi tayfa olusturup geceleri costuruyordukSen daha geçen bana demedin mi yaz okulum var dizi izleyemem diyeŞimdi yazın cok aktif olcakmiş gibi demeçler verme
![]()
Atacana özelden gönderecenİtirafları kime göndereceğiz?![]()
MS i zorlayan İtiraflardı en çok ikinci reyting alan yanıParlak Takımı'nı ne çabuk unuttun.![]()
Daha doğrusu bizim ekibi toplayabilirsek.MS i zorlayan İtiraflardı en çok ikinci reyting alan yanı![]()
![]()
Ama Parlak Takımıylada zorlamaya çalısırız kütükleri aşabilirsek![]()
![]()
![]()
Bekle birazdan çalcam kapını.Forumda ne oluyor bitiyor pek bilmiyorum. Yonetimden kavurma fiyaskoluğunu yaşayan üye dışında problem yaşayan üyede olmadı. Malzeme yok bende![]()
O da gelse kadro tamam.