O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.![]()
O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.![]()
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudunArtık benim de.![]()
![]()
Allah bana sabır versin... Neyse senle @sokak sanati ile özel olarak konuşacağım.![]()
Afiş çok komik olmuş
İtiraf yaparsam bu şekilde @mrt-06 sessiz sessiz söyleyeceğim kimse duymasın![]()
@Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Bu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaaOffff yalnız bu kadın hiç konuşmasa da olur.![]()
İyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zamanBu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaa![]()
![]()
Bir oyun videosunda bir kızı dinletti bana kişniyordu kadın
Burda da kurbağa gibi sesler çıkarıyor yanı tuhaf tuhaf sesler çıakrıyorlar
![]()
![]()
![]()
Öyle şeyleri okuyordum evet benim için iyi olurAaaa sana özel konuk bölümü de yaparız. O kısımları okursun geçen sezonki gibi o zaman.![]()
Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacakİyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zaman![]()
Kızdırma beni.
Deme öyle.Bu yıl pek ilgi çekmez bence. Olay pek olmadı. 1-2 sıkıntılı üye harici bir şey çıkmaz.![]()
Cinsel kimliğini gözden geçirmelisin.Evet kustuktan sonra bir ağzımızı çalkalamak lazım![]()
Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeliCinsel kimliğini gözden geçirmelisin.![]()
Senin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.
Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamızaKışın yokum diyorum abicim. Aaaa alzaymır başladı abimizde.@Çiğdem
Forumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeli![]()
Kızdırma beni.![]()
Çiğdem'in itirafı: destere nerelerdesin ayoll çok özledim seni gel artıkSenin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.![]()
Geçen ay güzellik yarışması yaptık, 200 küsur kişilik aday listesine bile alınmadıForumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.![]()
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudun![]()
Bence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza![]()
![]()
@Forumdash