O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.
O değil de Gelinim Forumda'yı başlat ya her hafta @xBUGRAx'le elenme potasına girip son anda paçayı kurtarmak güzeldi.Yok yok başlatırım sorun olmaz okuldan da yaprım bu işi.
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudunArtık benim de.
Allah bana sabır versin... Neyse senle @sokak sanati ile özel olarak konuşacağım.
Afiş çok komik olmuş
İtiraf yaparsam bu şekilde @mrt-06 sessiz sessiz söyleyeceğim kimse duymasın @Çiğdem @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx @Forumdash
Bu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaa Bir oyun videosunda bir kızı dinletti bana kişniyordu kadın Burda da kurbağa gibi sesler çıkarıyor yanı tuhaf tuhaf sesler çıakrıyorlarOffff yalnız bu kadın hiç konuşmasa da olur.
İyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zamanBu @Harunnn60 kızları niye tuhaf sesler çıkarıyor yaa Bir oyun videosunda bir kızı dinletti bana kişniyordu kadın Burda da kurbağa gibi sesler çıkarıyor yanı tuhaf tuhaf sesler çıakrıyorlar
Öyle şeyleri okuyordum evet benim için iyi olurAaaa sana özel konuk bölümü de yaparız. O kısımları okursun geçen sezonki gibi o zaman.
Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacak @mrt-06İyi enerjin yerine geldi çiğdem itiraf yaparsın o zaman
Kızdırma beni.Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacak @mrt-06
Deme öyle.Bu yıl pek ilgi çekmez bence. Olay pek olmadı. 1-2 sıkıntılı üye harici bir şey çıkmaz.
Cinsel kimliğini gözden geçirmelisin.Evet kustuktan sonra bir ağzımızı çalkalamak lazım
Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeliCinsel kimliğini gözden geçirmelisin.
Senin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacak @mrt-06
Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza @ForumdashKışın yokum diyorum abicim. Aaaa alzaymır başladı abimizde. @Çiğdem
Rahmetlileri anmak lazım @Harunnn60Senin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.
Forumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.Asıl Seda Sayan'ı beğenen bir insan cinsel kimliğini gözden geçirmeli
Benim itirafım sonucunda bir pehhh sesi duyulacak @mrt-06
Kızdırma beni.
Çiğdem'in itirafı: destere nerelerdesin ayoll çok özledim seni gel artıkSenin itirafları çok boncuklu oluyor deniyordu.
Geçen ay güzellik yarışması yaptık, 200 küsur kişilik aday listesine bile alınmadı Bir kişi de çıkıp Seda Sayan nerede demediForumda seven bir sürü erkek var sen azınlıktasın.
Acun'un kadrolu elemanı oldu diye mi soğudun
Bence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.Reel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza @Forumdash