Evet önceden yerimizi alıyoruzReel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza@Forumdash
Evet önceden yerimizi alıyoruzReel hayatta nasıl Ekim ayında baslıyor Forumda da Ağustos ayında baslıyoruz tv dünyamıza@Forumdash
Sen daha geçen bana demedin mi yaz okulum var dizi izleyemem diyeBence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.
@Harunnn60 Kokusunu alıyor fokun hemen anlayıp kızmaya basladıÇiğdem'in itirafı: destere nerelerdesin ayoll çok özledim seni gel artık
Bence forumu kışın kapatıp yazın açsak daha iyi.
Kışları gündüz giremiyorum ama gececi tayfa olusturup geceleri costuruyordukSen daha geçen bana demedin mi yaz okulum var dizi izleyemem diyeŞimdi yazın cok aktif olcakmiş gibi demeçler verme
Atacana özelden gönderecenİtirafları kime göndereceğiz?
MS i zorlayan İtiraflardı en çok ikinci reyting alan yanıParlak Takımı'nı ne çabuk unuttun.
Daha doğrusu bizim ekibi toplayabilirsek.MS i zorlayan İtiraflardı en çok ikinci reyting alan yanı
Ama Parlak Takımıylada zorlamaya çalısırız kütükleri aşabilirsek
Bekle birazdan çalcam kapını.Forumda ne oluyor bitiyor pek bilmiyorum. Yonetimden kavurma fiyaskoluğunu yaşayan üye dışında problem yaşayan üyede olmadı. Malzeme yok bende
O da gelse kadro tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?