@mrt-06 analizim başlıyor. Umarım sahur vakti bitmeden tamamlarım
Nekadar uzar konu onuda kestiremiyorum. Şuan 01.24 saatlerimiz.
3-2-1 motor
kürtaj ne ya?
anlamadım ama güldüm
(edit:25 dakika sonra gözlemcinin mesajını görünce jeton düştü
)
gömlek muhabbetin iyiymiş
aman zaten boşver başkalarının düşüncelerini. Kendine yakıştırdığını ve zevkine göre giyin.
Hayaller kısmına gelince, bende de o var. Gece uyurken kurduğum hayaller var hata uykuya dalıyorum diye 1 hafta sürdüğü oluyor bir dizi gibi
burda ifşa etmiş olayım
hayaller olmazsa çekilmez bu dünya
Ara mevzusuna gelince, bende çok fazla kısa aralar verdim 1-2 haftalık ve hepside sağlık nedenleri içindi ama tabi art niyet arayanlar çok oldu fakat kimse ne yaşadığımızı bilemez. Herşeyin bir sebebi var. Mart ayından bu yana sadece bir kere mecburi bir ara vermek zorunda kaldım ve ben genelde aktif biri olduğum için profilde aralarımı yazmayı sakınca görmüyorum. Senide çok iyi anlıyorum ve umarım artık ara vermeni gerektirecek olaylar yaşamazsın.
Bencede forum daha samimi bir hal aldı ve baya durgundu ocak ayında ama zamanla hepimiz birşeyler yapmaya çalıştık canlansın diye ve bu vesileyle konu açma hastalığına yakalandım
Sende emekli olmana rağmen konu açmaya devam etmen çok güzel. Genelde 'tuhaf' eğlenceli konular açıyorsun
Bu foruma her tarz konu şart. Güzel oluşuda bundan kaynaklanıyor.
o 7 soruya çok samimi ve içten cevaplar vermişsin, arada espirileride eksik etmemişsin. umarım karşına seninle aynı pencereden bakan birisi çıkar ve positif olmak daima insani yukarı taşır. Hiç bir zaman ümit kesilmemeli ve ben kesinlikle positif düşünmenin insanın ruh halini iyi etkilediğini düşünüyorum.
Gelelim resimlere
Kırmızı yakışmış
ve arka plandaki renkleri dekoru çok çözemedim
ikinci resimde ise hani sana civciv dedimya, burda benzeteceğim bir şey var ama kalsın
o resmi kim çekmiş? poz 10 numara yalnız. Kaç kere çektin doğru söyle?
Acayip kaslısın o resimde ve dün o profildeki sohbetimizi birgün forumdan resimlere atacam ve evet bence sen kendine aşıksın
Gelelim videoya. Görür görmez aa Atacan hep şarkı söylüyorum diyordu acaba şarkımı dedim umduğum gibi olmadı ama inanılmaz güldüm. Herkesi X'ledin
bi xemreyi demedin ama oda Ankara'lı değil
Parmaklarım yoruldu
telefonum benden nefret ediyordur foruma girdikçe.
Şuana kadar edinilen ropörtajlara detaylı hiç bakmamıştım. Sen forum için değerli birisin ve bu programda gördüğün ilgi tekrardan kanıtladı.
İyiki varsın bu forumda
saat 1.56 ve analizi kapatıyorum. Yollayınca bakalım nekadar uzun olacak
yazım hatalarınada bakamayacam
Edit: Bu ne
😱 😱 Memnun kaldın umarım