Özelden yaz merak ettim.O değil be başka bir grup bu.
Özelden yaz merak ettim.O değil be başka bir grup bu.
Sen de beni iyice moruk yaptın. Tamam yazıyorum.Özelden yaz merak ettim.
Aaa sen canını sıkma cnm eğlenmene bakÖğrenicem canım,burdan gitmeye niyetim yok,beğenmeyenler gitsin
O değil be başka bir grup bu.
Ne diyonuz be gece gece Sahura yakın
hahahahh iyi dedin canımAaa sen canını sıkma cnm eğlenmene bak
Bu forum panayır gibi oldu için özel , bazıları huzur evine çevirmeye çalısıyor bun dan Kazancları ne amaçları ne onuda bilemiyorum yanı Çocukalr Duymasın Gönül gibi@Harunnn60 @mrt-06
Whatsapp ile ilgili ablacım.Ne diyonuz be gece gece Sahura yakın
İlgi istiyorumNe diyonuz be gece gece Sahura yakın
Aaa ne güzel sende anlamıyordun neden bulaştın @Yiğitt ile benim gibi teknoloji cahili olmaya devam etseydin keşkeWhatsapp ile ilgili ablacım.
@mrt-06 dan mı oda ilgi istiyorİlgi istiyorum
O değil de ablacım @xemrexxx beni Haluk'a benzetiyordu Allah aşkına nerem benziyor.Aaa ne güzel sende anlamıyordun neden bulaştın @Yiğitt ile benim gibi teknoloji cahili olmaya devam etseydin keşke@Harunnn60
Aaa ben de Kaanın kardeşini Haluka benzetmiştim fark ettimde her kes Haluka benziyor 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60O değil de ablacım @xemrexxx beni Haluk'a benzetiyordu Allah aşkına nerem benziyor.
Aaa ben de Kaanın kardeşini Haluka benzetmiştim fark ettimde her kes Haluka benziyor 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60
Vlla bilmiyorumkı cnmHatırladım niye böyle oldu acaba.
Ama senin eşin benzerin yok.Vlla bilmiyorumkı cnm@Harunnn60 Bile andırıyor hafif oda sarı olsaydı
Halukun kaç tane kopyası var acaba tövbe tövbe uzaylı işgali gibi 😱😱😱
ya etiketkeyip durma analizin ortasındayım@Dosi hanım saat 1'de bir şeyler gelecekti.
Ahh teşekkürler cnm yine iltifatı şey ettin kaşla göz arasındaAma senin eşin benzerin yok.
Ben de iki saattir nalizm ne diye düşünüyorum bir cevap yazamadım. Analizmiş.ya etiketkeyip durma analizin ortasındayım
Forumdan bir arkadaşa sözüm vardı sohbet için. Oda sağolsun beni 1 saat bekletti :S tam 1 de geldisahur öncesi uyurdum bugün es geçtin. Şuan meşgulüm analiz ile ve diğer etikete sonra bakarım
Edit: ay yazımın bir kısmıda gelmiş hemen sildim
haydi ben göreve devam ediyorum
Evet tatlı dilliyimdir ablacım senle reelde tanışsak övgüden bunalırdın sevdiklerimi övmeyi severim.Ahh teşekkürler cnm yine iltifatı şey ettin kaşla göz arasında
Öylede bir tipin var zaten bu konulardan anlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?