TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Sen kötü dizilerinden birini bize söyle @Çiğdem- ile izleyelim karşılığında sen de The 100'ü izle nasıl anlaşma.

Senin beynin yanmış bence.
Niye birbirimize işkence çektiriyoruz manyak mıyız biz, herkesin zevki farklıdır

Westworld izleyip geldim, o yaktı beynimi galiba

Niye birbirimize işkence çektiriyoruz manyak mıyız biz, herkesin zevki farklıdır

Westworld izleyip geldim, o yaktı beynimi galiba
Ben manyağım şahsen.
Senle @Çiğdem- ablamın da normal olduğu söylenemez.

O diziyi destere önermişti bana.
İzlerim deyip başımdan atmıştım rahmetliyi..

Ben manyağım şahsen.
Senle @Çiğdem- ablamın da normal olduğu söylenemez.

O diziyi destere önermişti bana.
İzlerim deyip başımdan atmıştım rahmetliyi..
Doğru diyorsun manyağız ama gerek yok böyle bir manyaklığa, ben yeni dizi söylüyorum beraber başlayalım diye ama senin o ablan olacak @Çiğdem- kabul etmiyor ne yapalım

İzlerim deyip izlemedin ve o da seni öylece bıraktı ha, hiç desterelik bir hareket değil bu 😱

@Çiğdem- ablam kabul etmediyse kötüdür onun zevkine güvenim tam.
Ortak seveceğimiz bir dizi bulsak hepbirlikte izleriz aslında güzel olurdu.

Bana çok dizi öneriyordu Ash vs Evil Dead - Bates Motel falan bir ton saçma sapan dizi.. İzlerim deyip belli bir zaman görmemezlikten gelip unutturuyordum. Ahhh rahmetli özledik.

Yok be konusuna baktı, fantastik bir dizi aslında ama sen önerdiğin için izlemem diyor o yüzden ne desem boş
@Çiğdem-

Ya sen ne kadar güzel bir insansın?

Continuum'u izlemedim
Altered Carbon'u izledik beraber ama bak ona çağırmadık seni de @mrt-06 yı da, galiba siz yoktunuz o zaman zaten
Çok iyi değil ama izleniyor yani, devamına da bakacağım zaten

Continuum'u izlemedim
Altered Carbon'u izledik beraber ama bak ona çağırmadık seni de @mrt-06 yı da, galiba siz yoktunuz o zaman zaten
Çok iyi değil ama izleniyor yani, devamına da bakacağım zaten
Benim gibi kaliteli bir izleyiciyi nasıl dışlayabildiniz?

Çok teşekkür ederim canım.
Hislerimizin karşılıklı olduğunu biliyorum ama yine de belirtmen çok nazik bir hareket kankeeem.

@sokak sanati ile cidden siz çok benziyorsunuz. Senin biraz daha asabi halin gibi herkülüm.

Ay çok mersi bebeğim.
Sana bir ankara havası yolluyorum şimdi bu cümlelerin karşılığı kalk iki oynayalım, sinir stres bir şey kalmasın.

Fotoğraflar için yorumuna da ayrı bir teşekkür ediyorum, utandırıyorsunuz beni.
Kalbinin güzelliği o.

Gelince bir istişare edelim belki kabul ederse izleriz.
@DarkLegenD @dreamy @xemrexxx @turkuazz siz de izlersiniz şöyle ortak dizi sohbetimiz olur.
Sen bu konudakı diziyi dedine eminmisin geçen tuhaf bir diziden bahsediyordun

@mrt-06 Aaa evet dizi heyeti kuralım ama @Forumdash destere gelsinler onlarla Oscar filmleri ve Kore dizileri izliyorduk
Bu kütükle yola çıkılmaz sende burdasın bu yıl Oscarı bu sefer sende katıl bizle ve yeni dizilerde buluruz

İlk girdiğin yıllar sanırım ergenliğin vermiş olduğu şeyle yani çok karmaşık cümleler kuruyordun canım o şekilde trol yapıyorsun gibi geliyordu.
Sen ve pompy yani çok ciddi mesajlar yazmıyordunuz hiç.
Pompy'de değişen bir şey yok gibi gerçi hala.
Evet sevgilim var röportajı okusaydın keşke.