TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Ben seni biliyorum kardeşim, gerisi boş.
O kadar zor şeyler yaşadın ki, bu yaşadıklarını herkes kaldıramaz. Bu yaşadıklarını da forum içinde asla dillendirmedin ama aleyhinde yorumlar olduğu takdirde kardeşin olarak ben dillendiririm. Seni kimseye yedirmem.

İtiraf 4 : Canım benim kendim kalite olduğu için mesajlarımda kalite arama
Hem kaliteli mesaj yazmak gibi bir amacım da yok ki eğlenmek için mesaj yazma amacım var

İtiraf 13: Ağzından bal damlıyo @serhatt eşittir cookies nedir
@Çiğdem- - @dizi kolik @xemrexxx @DarkLegenD @vadikızı sonunda bizim aynı olduğumuzu bir bütün olduğumuzu ve ayrılamayacağımızı bu itirafı yapan da anlamış sırada Serhat var

@dizi kolik nerem trol @DarkLegenD miyim ben
Beni sevmene sevindim ama ben seni bir başka sevdim canım sevgilin falan var mı yoksa aramızda 3 yaş varmış lafı olmaz bile 3 yaşın gel evlenelim

Daha yeni tanışmamıza rağmen beni de savunduklarının arasına katman çok mutlu etti,iyi ki varsın çok sağol
Serhatim sen bakma bu programdaki kötü yorumlara
Bi itiraf 13te bizi eşittir işaretiyle göstermelerini sevdim o kadar

Daha yeni tanışmamıza rağmen beni de savunduklarının arasına katman çok mutlu etti,iyi ki varsın çok sağol
Rica ederim, içimden gelenleri yazdım işte.
Kısa zamanda kaynaştık seninle, seni tanıdığıma çok memnun oldum.

Ben? Troll? Ne alaka, pis iftiracı!

Çok sağol canım kardeşim iyi ki varsın.

Ya senin Türkçe'n kaç? Sevgilisi varmış ya. Konuyu okuduğuna emin misin? Yoksa sırf Serhat'ı övüp, koruyup-kollamak için mi geldin? Ahahahahahaha

Ha çok sevdim çok, zaten Çukur'da da en sevdiğim tarz sahneler bunlar @Çiğdem- @Sherlock iyi bilir
Bu arada sen Çukur'u izlemiyordun değil mi ya, yazın izlerim diyordun bir ara sanki
1x1'in linkini atıyorum o zaman. Hadi izle ne olur.

Yoo izledim ben ortasından başladım sezon finaline kadar izledim. Yorumlarım var konularda.

Geçen haftaki itirafına karşılıktı bu savunma, yoksa çok beklerdin, ödeştik.
Şımarma ve sus otur.

1x1'in linkini atıyorum o zaman. Hadi izle ne olur.

Yoo izledim ben ortasından başladım sezon finaline kadar izledim. Yorumlarım var konularda.
3 dakika izlemek yetti bana, almayayım o yüzden sağol

Hadi ya, @Yiğitt le mi karıştırdım acaba, o izleyeceğim deyip izlememişti o zaman galiba

Avatarından belli oluyor zaten memnun olduğun. (gereksiz sataşmalar)
Ellerim kırılsaymış da şu mesajı yazmasaymışım. Rezil nankör. Yazıklar olsun..