Aman Ne kapak hakaret mi tiksinmekCanım sana güzel kapak yapmışlar. SSFC yine iş başında.
Aman Ne kapak hakaret mi tiksinmekCanım sana güzel kapak yapmışlar. SSFC yine iş başında.
Aman Ne kapak hakaret mi tiksinmek
Ben seni biliyorum kardeşim, gerisi boş.Yaaaa senin canını yerim güzel kardeşim benim.. Çok sağol.Bunu yazan belli ki beni pek iyi tanımayan biridir zaten ya da bile bile beni incitmeye çalışmış olabilir daha evvel de bana yaşadıklarımla ilgili bir itiraf gelmişti iyi çocuk hikayesi uyduruyor vs. diye... O itirafa da çok sinirlenmiştim ama bir şey yazmadım... Dilerim bunları yazanlar benim yaşadıklarımın 10/1'ni yaşamazlar. Ne diyim... Senin gibi güzel insanlar beni doğru bilse yeter gerçi.
Serhatim sen bakma bu programdaki kötü yorumlaraDaha yeni tanışmamıza rağmen beni de savunduklarının arasına katman çok mutlu etti,iyi ki varsın çok sağol
Rica ederim, içimden gelenleri yazdım işte.Daha yeni tanışmamıza rağmen beni de savunduklarının arasına katman çok mutlu etti,iyi ki varsın çok sağol
Ben? Troll? Ne alaka, pis iftiracı!İtiraf 4 : Canım benim kendim kalite olduğu için mesajlarımda kalite aramaHem kaliteli mesaj yazmak gibi bir amacım da yok ki eğlenmek için mesaj yazma amacım var
İtiraf 13: Ağzından bal damlıyo @serhatt eşittir cookies nedir@Çiğdem- - @dizi kolik @xemrexxx @DarkLegenD @vadikızı sonunda bizim aynı olduğumuzu bir bütün olduğumuzu ve ayrılamayacağımızı bu itirafı yapan da anlamış sırada Serhat var
@dizi kolik nerem trol @DarkLegenD miyim benBeni sevmene sevindim ama ben seni bir başka sevdim canım sevgilin falan var mı yoksa aramızda 3 yaş varmış lafı olmaz bile 3 yaşın gel evlenelim
Çok sağol canım kardeşim iyi ki varsın.Ben seni biliyorum kardeşim, gerisi boş.O kadar zor şeyler yaşadın ki, bu yaşadıklarını herkes kaldıramaz. Bu yaşadıklarını da forum içinde asla dillendirmedin ama aleyhinde yorumlar olduğu takdirde kardeşin olarak ben dillendiririm. Seni kimseye yedirmem.
Avatarından belli oluyor zaten memnun olduğun. (gereksiz sataşmalar)Rica ederim, içimden gelenleri yazdım işte.Kısa zamanda kaynaştık seninle, seni tanıdığıma çok memnun oldum.
Ya senin Türkçe'n kaç? Sevgilisi varmış ya. Konuyu okuduğuna emin misin? Yoksa sırf Serhat'ı övüp, koruyup-kollamak için mi geldin? Ahahahahahahaİtiraf 4 : Canım benim kendim kalite olduğu için mesajlarımda kalite aramaHem kaliteli mesaj yazmak gibi bir amacım da yok ki eğlenmek için mesaj yazma amacım var
İtiraf 13: Ağzından bal damlıyo @serhatt eşittir cookies nedir@Çiğdem- - @dizi kolik @xemrexxx @DarkLegenD @vadikızı sonunda bizim aynı olduğumuzu bir bütün olduğumuzu ve ayrılamayacağımızı bu itirafı yapan da anlamış sırada Serhat var
@dizi kolik nerem trol @DarkLegenD miyim benBeni sevmene sevindim ama ben seni bir başka sevdim canım sevgilin falan var mı yoksa aramızda 3 yaş varmış lafı olmaz bile 3 yaşın gel evlenelim
Aa avatar değişmiş yine 😱 Yalnız bu avatarla yarışmayı kazanmana imkan yok, avatardaki herif gibi morartırlar seni oradaAvatarından belli oluyor zaten memnun olduğun. (gereksiz sataşmalar)
1x1'in linkini atıyorum o zaman. Hadi izle ne olur.
@dizi kolik ciddi düşünüyor musunuz sevgilinle ? Bunu sormak istedim aslında benYa senin Türkçe'n kaç? Sevgilisi varmış ya. Konuyu okuduğuna emin misin? Yoksa sırf Serhat'ı övüp, koruyup-kollamak için mi geldin? Ahahahahahaha
İftira atmayı seviyorum napıyım Karanlık yarimBen? Troll? Ne alaka, pis iftiracı!
Geçen haftaki itirafına karşılıktı bu savunma, yoksa çok beklerdin, ödeştik.Tesadüfen gördüm
Sağol aslanım. Güzel kolla beni. Daha çok yolumuz var
Kadını galip yapınca bazı kitleler huzursuz oldu sanırım. Bu hafta farklı olarak bi o olay oldu. Normalde 2'den fazla itiraf yemezdim bu hafta garip bi kitleyi kışkırtıp demek ama sadece Kadın mevzusu değil
Ariana'yı şampiyonadayı yapmıştım şimdi elendi galiba onun hıncını çıkartmaya çalışıyor bazı kişiler. Benim kadar başarılı olmak değil benim yarım kadar başarılı olmayı hedeflesin o abzürtler
3 dakika izlemek yetti bana, almayayım o yüzden sağol1x1'in linkini atıyorum o zaman. Hadi izle ne olur.
Yoo izledim ben ortasından başladım sezon finaline kadar izledim. Yorumlarım var konularda.
Sen de canım benim.Çok sağol canım kardeşim iyi ki varsın.
Ben öyle şeyler demedim demedim hakaret etmedim dedim önce dediğimi anlaSen öyle şeyler demedim demişsin dediğini ispat etmiş
İtiraf 1 - @DarkLegenD Çaki'si benim evladımdır ve korumam altındadır. Adamın pp'lerinden nasıl bir rahatsızlık duyuyorsunuz kardeşim, başka işiniz mi yok
İtiraf 8 - @serhatt ın açtığı konuları çok kaliteli buluyorum ben. Rütbe olarak da yükseleceğini düşünüyorum.Foruma da oldukça katkı yapıyor açtığı konularla. Post kastığına da denk gelmedim hiç, her yeni üye gibi fazla hevesli ve istekli, ben de öyleydim zamanında.
Ellerim kırılsaymış da şu mesajı yazmasaymışım. Rezil nankör. Yazıklar olsun..Avatarından belli oluyor zaten memnun olduğun. (gereksiz sataşmalar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?