Senden sonra sıra @dreamy'de zaten.
Sakın öyle bi hataya düşme diyecem ama seni de merak etmiyor değilim,en iyisi bana özelden yolla@Çiğdem-
Buradan ekmek çıkmadı size, başka kapıya yönelinRüyanızda görürsünüz beni.@mrt-06
BİZ görmediklerimizi görmek istiyoruzBuradan ekmek çıkmadı size, başka kapıya yönelin@MEnes katılsın mesela, o her fırsatta kendini övmesini biliyor. Şöyle bütün foruma göstersin heybetini işte bundan büyük fırsat mı olur
Haklı olabilirsinHahah Aaa tamam @mrt-06 söz verdi ayoll hem kendini göstermesen bile ben bir şeye benzetip sunuyorum nasılsaOyüzden göster kurtul @MasacRE-@xemrexxx @serhatt @sokak sanati
Ben @MEnes'i gördüm zaten hatta liseli halini bile.Buradan ekmek çıkmadı size, başka kapıya yönelin@MEnes katılsın mesela, o her fırsatta kendini övmesini biliyor. Şöyle bütün foruma göstersin heybetini işte bundan büyük fırsat mı olur
Kesinlikle.Hahah Aaa tamam @mrt-06 söz verdi ayoll hem kendini göstermesen bile ben bir şeye benzetip sunuyorum nasılsaOyüzden göster kurtul @MasacRE-@xemrexxx @serhatt @sokak sanati
Sen her halinle taşsındır tatlımSaçımı daha yeni 5'e vurdurdum, olmaz. (güzel bahane)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?