TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.
Konunun ne oldunu bile bilmiyorum bee
ben özel sırları hiçbir zaman söylemem @Harunnn60 ın bana trip attığına @sokak sanati çok şahit olmuştur öyle birşeyi umutlarla bırak sizle bile konustuğumu hatırlamıyorum yiğit kimseyle o konuda birşey yazmadım ben hatta size bile sanırım yiğit

Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki?

Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum
@mrt-06

Ara sıra IP çakışmıyor, farklı yerlerde görünüyoruz ama bir iki oluyor. Sürekli olmuyor yani.

Bu Ip denilen şey bende surekli degisti mesela.Konya-Trabzon-Bursa-Kibris diye gidiyor.Eger dosi girdiyse ki sanmiyorum ankaradayken giriyodur o zaman da ipsi isvicreden farkli olmali
IP konuları konuşulmasa daha iyi olur yönetime özel konular çünkü.

Geçen hafta ki cool itirafını ben yaptım bu haftaki Ian benzetmesini ve coolluğunu övdüğüm itiraf da bana ait.
@sokak saati

@Thequeer sohbetin çok farklı olmuş. Öncelikle sakal yakışmış, bayağı karizmasın.
Seni daha yakından tanıya bildik böylece. Seviyeli, karakterli biri olduğun zaten belliydi. İradeli olduğun da bu konuyla belli oldu. Seninle ilgili en baştan iyi düşüncelerdeydim, şimdi de öyleyim.
Özellikle 2-3 satırlık bölüm hala güldürüyor.
Uzun bir süre de güleceğim galiba.
Çok nazik ama sağlam laf koyuyorsun.

@Ahmad ellerine sağlık.
Hep unutuyorum.

@sokak sanatinin tipini gormedim, Ianinda karakterini nasil bir benzetme yapabilirim

@Ahmad bak sokak sanatini da konuk et fotolarini merak ediyorum

Canım ablamm
Tvd izliyon ya ian'a takıksın sen de
emojiler de sen resmen
zaten tip olarak benzetilmemiş, karakter özelliği olarak. Sen diyorsun ya hani "bad boy" filan adafsadag