Evet İsveç'te yaşıyor zaten. Bu yaz da Ankara'ya geldi olay bu. İstanbul nereden işin içine girdi onu ben de anlamadım.Şimdi Dosi İsveçte yaşamıyormuydu? :S
Yorumları okurken ben de anlamadım.
Evet İsveç'te yaşıyor zaten. Bu yaz da Ankara'ya geldi olay bu. İstanbul nereden işin içine girdi onu ben de anlamadım.Şimdi Dosi İsveçte yaşamıyormuydu? :S
Yorumları okurken ben de anlamadım.
Hayır bu kadar olay olacak neler yaşandı bir yıl içinde anlam veremiyorum gerçekten. Neden bu kadar nefret edilir gibi konuşuluyor hakkında?
Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.
Konunun ne oldunu bile bilmiyorum beeBir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu.Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtı
Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki?
Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum@mrt-06
Ara sıra IP çakışmıyor, farklı yerlerde görünüyoruz ama bir iki oluyor. Sürekli olmuyor yani.
IP konuları konuşulmasa daha iyi olur yönetime özel konular çünkü.Bu Ip denilen şey bende surekli degisti mesela.Konya-Trabzon-Bursa-Kibris diye gidiyor.Eger dosi girdiyse ki sanmiyorum ankaradayken giriyodur o zaman da ipsi isvicreden farkli olmali
Sen çok karıştırdın olayın kanka ya.Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.
Özel mesajdı aslında o, ne diye ortada anlamadım. Önemi yok zaten, gizli bir şey de değil.
Özel bir şeye karar verebilirim, bunda gizli bir şey olduğunu düşünmüyorum.IP konuları konuşulmasa daha iyi olur yönetime özel alakalı konular çünkü.
Kim söyledi bulsana onu bana, uğraşamam şimdi sen bulursun.Az önce konuda biri şuan ip istanbul görünüyor dedi.s.s
Sen çok karıştırdın olayın kanka ya.
@mrt-06'nın bu konuda ricası var o yüzden öyle dedim.Özel bir şeye karar verebilirim, bunda gizli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kim söyledi bulsana onu bana, uğraşamam şimdi sen bulursun.
Hep senin başının altından çıkıyor bu işler zaten, git yat hadi.Uzun zamandır sıva olmuyordu iyi karıştı ortalık.
Özel bir şeye karar verebilirim, bunda gizli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Kim söyledi bulsana onu bana, uğraşamam şimdi sen bulursun.
Özelden bu şehir olayını anlattım sana bak bi anlayacaksın.Uzun zamandır sıva olmuyordu iyi karıştı ortalık.
Tvd izliyon ya ian'a takıksın sen de@sokak sanatinin tipini gormedim, Ianinda karakterini nasil bir benzetme yapabilirim
@Ahmad bak sokak sanatini da konuk et fotolarini merak ediyorum
Canım ablamm
Geçen hafta ki cool itirafını ben yaptım bu haftaki Ian benzetmesini ve coolluğunu övdüğüm itiraf da bana ait.@sokak saati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?