TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.:F
Bir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu. :D Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtı :F
Konunun ne oldunu bile bilmiyorum bee :F ben özel sırları hiçbir zaman söylemem @Harunnn60 ın bana trip attığına @sokak sanati çok şahit olmuştur öyle birşeyi umutlarla bırak sizle bile konustuğumu hatırlamıyorum yiğit kimseyle o konuda birşey yazmadım ben hatta size bile sanırım yiğit :A :A :A

Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki? :D

Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum :A @mrt-06

Ara sıra IP çakışmıyor, farklı yerlerde görünüyoruz ama bir iki oluyor. Sürekli olmuyor yani. :)

Bu Ip denilen şey bende surekli degisti mesela.Konya-Trabzon-Bursa-Kibris diye gidiyor.Eger dosi girdiyse ki sanmiyorum ankaradayken giriyodur o zaman da ipsi isvicreden farkli olmali :)
IP konuları konuşulmasa daha iyi olur yönetime özel konular çünkü. :D

Geçen hafta ki cool itirafını ben yaptım bu haftaki Ian benzetmesini ve coolluğunu övdüğüm itiraf da bana ait. :F @sokak saati

@Thequeer sohbetin çok farklı olmuş. Öncelikle sakal yakışmış, bayağı karizmasın. :D Seni daha yakından tanıya bildik böylece. Seviyeli, karakterli biri olduğun zaten belliydi. İradeli olduğun da bu konuyla belli oldu. Seninle ilgili en baştan iyi düşüncelerdeydim, şimdi de öyleyim. :D Özellikle 2-3 satırlık bölüm hala güldürüyor. :D Uzun bir süre de güleceğim galiba. :A Çok nazik ama sağlam laf koyuyorsun. :D
@Ahmad ellerine sağlık. :D Hep unutuyorum. :A

@sokak sanatinin tipini gormedim, Ianinda karakterini nasil bir benzetme yapabilirim :A
@Ahmad bak sokak sanatini da konuk et fotolarini merak ediyorum :A

Canım ablamm :love1: :bhr:
Tvd izliyon ya ian'a takıksın sen de :A emojiler de sen resmen :F zaten tip olarak benzetilmemiş, karakter özelliği olarak. Sen diyorsun ya hani "bad boy" filan adafsadag:F