Şu son mesele yasaka olmasa anlatırdım buradan ama neyse. Özelden yazarım bir ara.Evet İsveç'te yaşıyor zaten. Bu yaz da Ankara'ya geldi olay bu. İstanbul nereden işin içine girdi onu ben de anlamadım.
Çok çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için. Ahmed sağ olsun döktüm içimi bayağı@Thequeer sohbetin çok farklı olmuş. Öncelikle sakal yakışmış, bayağı karizmasın. Seni daha yakından tanıya bildik böylece. Seviyeli, karakterli biri olduğun zaten belliydi. İradeli olduğun da bu konuyla belli oldu. Seninle ilgili en baştan iyi düşüncelerdeydim, şimdi de öyleyim. Özellikle 2-3 satırlık bölüm hala güldürüyor. Uzun bir süre de güleceğim galiba. Çok nazik ama sağlam laf koyuyorsun.
@Ahmad ellerine sağlık. Hep unutuyorum.
Aslında birkaç hafta daha devam ettirecektim bu muhabbeti ama ifşa edeyim dedim. Kim sanmıştınız?Hadi yaa biz başla kişi diye düşündük neyse @Harunnn60 günah senin boynuna
@sokak sanati nin ne bad boylugunu gordun Yok o ben degilim ben eger onu yazsaydim anonim yazmazdim iyi bir sey cunku anonimlik degilTvd izliyon ya ian'a takıksın sen de emojiler de sen resmen zaten tip olarak benzetilmemiş, karakter özelliği olarak. Sen diyorsun ya hani "bad boy" filan adafsadag
okumadın di mi röportajı, nasıl üşengeç adamsın sen.
Tamam o zaman sana inanıyorum@sokak sanati nin ne bad boylugunu gordun Yok o ben degilim ben eger onu yazsaydim anonim yazmazdim iyi bir sey cunku anonimlik degil
Dosimosi.
Doğru yol, karşı cephe.. Sanırsın savaşa gidiyoruz.Şu son mesele yasaka olmasa anlatırdım buradan ama neyse. Özelden yazarım bir ara.
Ben senin ilerleyen zamanlarda doğru yolu bulacağına inanıyorum.
Gay sanmış ne demek benimki sadece içgüdü Bu arada gerçekten okumamış röportajı @sokak sanati@sokak sanati seni gay sanmış.
Bir şey olduğu yok da çok uzun hikaye.Anam o sakin bişeydi ne ara olay oldu böyle
ya dur, takılyorum.Gay sanmış ne demek benimki sadece içgüdü Bu arada gerçekten okumamış röportajı @sokak sanati
Lan itirafı bana ait.Yaa benlik itiraf yok mu? Geçen hafta bana itiraf atan arkadaş bariştik mı? Sana cevap yazıyormuyum😕
@Çiğdem- Aleyna konusu resmen ve kesin sana yazılmış
@sokak sanati Ian itirafını yollayan bence @cookies o da takık ian'a
Gay sanmış ne demek benimki sadece içgüdü Bu arada gerçekten okumamış röportajı @sokak sanati