@Ahmad a reyting oluyor işte gerisi önemli değilArkadaş çok merak ediyorum neler oluyor, ama anlamıyorum hiçbir şey
@Ahmad a reyting oluyor işte gerisi önemli değilArkadaş çok merak ediyorum neler oluyor, ama anlamıyorum hiçbir şey
Ben de biliyorum, hem de bayağı biliyorum. Bundan önceki uzun aktif dönemim onun üye olduğu döneme denk gelmişti, tanıyorum yani. Tesadüf ondan önceki uzun aktif dönemimde de @mrt-06 üye olmuştu galiba onu da oradan tanıyorum. Bir kaç mesaj değil işte konular, genel tavır. Ayrıca yakın olmadığın insanlara nasıl davrandığın da önemlidir. Sana karşı tabi ki her zaman anlayışlıdır. normal. ya neyse kendimi çok garip hissediyorum şu an, Kaan'a karşıymışım gibi Seni anlıyorum, beni de anladığını umuyorum. İzninle şimdi Baha'nın röportajını okuyayım.Millete yazmış diyorsun da kime yazdığı da önemli? Bana, Atacana, Çiğdeme öyle bir şey yazmaz mesela. Sevmediği, belki de tartıştığı birine yazmıştır. Birkaç mesajla insanların karakterine not mu veriyorsun? Arkadaşımın korunmaya ihtiyacı yok zaten, forumda olan ve belli aralıklarla girip gören herkes biliyordur Kaan'ı.
Anlatın dicem de anlaşılan anlatılamayacak kadar büyük olaylar. Okuyup parçaları birleştirmeye çalışıyorum@Ahmad a reyting oluyor işte gerisi önemli değil
Arkadaş çok merak ediyorum neler oluyor, ama anlamıyorum hiçbir şey
Ankara
cevap yazdıklarımın dısındakıleri okumadım bende gece gece kafamı karıştıramam ayoll öyle boş boş dolanıyorum forumdaAnlatın dicem de anlaşılan anlatılamayacak kadar büyük olaylar. Okuyup parçaları birleştirmeye çalışıyorum
Ankara
@sokak sanatinin tipini gormedim, Ianinda karakterini nasil bir benzetme yapabilirimYaa benlik itiraf yok mu? Geçen hafta bana itiraf atan arkadaş bariştik mı? Sana cevap yazıyormuyum😕
@Çiğdem- Aleyna konusu resmen ve kesin sana yazılmış
@sokak sanati Ian itirafını yollayan bence @cookies o da takık ian'a
Canım ablammaaa dediğin gibi bile olsa benim sevgim sana yeter zaten ayoll
Ben okuyorum, konuya dahil olacağım ama olamıyorumcevap yazdıklarımın dısındakıleri okumadım bende gece gece kafamı karıştıramam ayoll öyle boş boş dolanıyorum forumda
Bir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu. Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtıŞuan benim de kafam karıştı az önce istanbul nerden çıktı o zaman
Hayır bu kadar olay olacak neler yaşandı bir yıl içinde anlam veremiyorum gerçekten. Neden bu kadar nefret edilir gibi konuşuluyor hakkında?Biriken elemleri boşaltıyoruz forumcak
Ankara
Ara sıra IP çakışmıyor, farklı yerlerde görünüyoruz ama bir iki oluyor. Sürekli olmuyor yani.Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki?
Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum @mrt-06
Bir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu. Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtı
Özel mesajdı aslında o, ne diye ortada anlamadım. Önemi yok zaten, gizli bir şey de değil.Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.
Yok hiçbir etiketin olmamış.Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki?
Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum @mrt-06
Bu Ip denilen şey bende surekli degisti mesela.Konya-Trabzon-Bursa-Kibris diye gidiyor.Eger dosi girdiyse ki sanmiyorum ankaradayken giriyodur o zaman da ipsi isvicreden farkli olmaliBir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu. Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtı