TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Aynen öyle programı yapan arkadaşlar bende doğu gibi boş beleş ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorum hakkımda itiraf olmasın etiket olmasın
Seninle ilgili geçen hafta baya itiraf gelince en sonlara eklemişdim etikete, tama kaldırcam.
Ama itiraf yapılmasın konusunda dediğim gibi adminle konuşun. :D

Tamam o zaman herkesin huzurunda söylüyorum Atacan'a. Kendimle ilgili itiraf istemiyorum. @mrt-06
Bundan sonra istersen eskisi gibi admin olarak önce sana atarım itirafları bir yoklarsın. Böylece rahatsız olan kesim de cevabını alır. :D
Ahmet'in dediği gibi bana gönderir önce, daha evvelden de bu tarz bir olay patlak vermişti kontrol sistemini getirmiştik. Gelecek haftadan itibaren makaslama yaparız madem böyle ortalık karıştı yine. :)

Seninle ilgili geçen hafta baya itiraf gelince en sonlara eklemişdim etikete, tama kaldırcam.
Ama itiraf yapılmasın konusunda dediğim gibi adminle konuşun. :D
Açık açık hakaret etmiş yayınlamışsın yok diyeceksin hakaret yasak diyeceksin
Itirafta olmasın etikette

Aman sen de iki eğlenecez, babalar gibi el koyuyorsun @sokak sanati :A

Mrtin elem kuvvetini hissediyorum. Ben mahrum olacağımızı sanmıyorumki doğu nü konuda kaç ceza aldı söylemleri ortada şuanda sinirle söylemiş olabilirim falan diyor itiraflar çok haddini aşan itiraflar değil. Kusura bakmasın bence @Doğu ama boş yere işi uzatıyor.:)

Mrtin elem kuvvetini hissediyorum. Ben mahrum olacağımızı sanmıyorumki doğu nü konuda kaç ceza aldı söylemleri ortada şuanda sinirle söylemiş olabilirim falan diyor itiraflar çok haddini aşan itiraflar değil. Kusura bakmasın bence @Doğu ama boş yere işi uzatıyor.:)
Benle niye uğraşıyon la bugün? :)

Yok ben yapmadım. Yine yanlış anlamış kendini çok zeki sanan kişi.:F Demekki olayları bilen bi kişi değil kişiler var..

Şu şeyde sıkmadı mı seninle kavga etmeye vaktim yok tripleri. Kimse seninle kavga etmek için gelmiyor sen olayları her zaman çok yanlış anlıyorsun. Kavga etmeye tartışmaya vaktin yok ama forumda saçma sapan senaryo reytingi hazırlamaya vaktin var. Vaktim yok denilince kendini çok önemli her dakika yoğun biri olarak göstermeye çalıştığını anlıyoruz ama forumda ki aktivitelerin belli çokta öyle tiplere girmene gerek yok. Hadi kendine iyi davran.😉 dur olmamış atayım.:kiki:

Benle niye uğraşıyon la bugün? :)

Seni gözüme kestirdim bugün ki kurban sensin.:A
Saçmalama sadece konuda itiraflar var ve haklı itiraflar. Sende bu konuda yaptırım yapmak istiyorsun bizde tartışıyoruz.:A

Okudum zaten, okuma yazmam var öyle nefes al falanlı konuşma istersen. Çocuk buradayken konuşsaydın, şimdi gidince mi aklına geldi arkasından mesaj yazıp sallamak? Önce lafı ortaya koyup sonra özür dilemek, ne bileyim helal olsun o zaman. :)
Öncelikle o özür konusu öyle bir şey değil, bilmeden yazma lütfen.
Bully forumdayken böyle bir düşüncem yoktu, ben geldiğim hafta o gitti zaten. Son zamanlarda gördüğüm mesajlar doğrultusunda bu kanaate vardıım, bunu da açıklamak istedim. Ayrıca bu korumacı tavıra da gerek yok, kendisini ben de severdim, en eski döneminden de tanırım. Zaten o yüzden merak ediyorum neden yazdığını öyle mesajları. Nefes al derken de argo anlamda söylemedim ve ya o tarz bir şey, hesap sorar gibi girdin konuya, gerek yok diye dedim. Yaşta benden büyüksün sana saygı duyuyorum. Ama şu anda gereksiz tartışıyorsun. Orada ne yazdığım gayet açık, ne demek istediğimi bence sen de net anlıyorsun zaten. Tartışmayalım. Ben açık şekilde lafımı söyledim sadece. :)