TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB_IMG_1569508304960.jpg

Detaylıca okudum bi yorum yapayım.:A

Foruma fake hesaplar açarak oylamalarda oy kullanan, yarışmalara şaibe katan ve bu durumu yönetim tarafından ispatlanıp ban yemiş bir kişiye ben bunlardan daha kötü na yapıpta uğraştım cidden merak ediyorum.😱 :F @Yiğitt @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Detaylıca okudum bi yorum yapayım.:A

Foruma fake hesaplar açarak oylamalarda oy kullanan, yarışmalara şaibe katan ve bu durumu yönetim tarafından ispatlanıp ban yemiş bir kişiye ben bunlardan daha kötü na yapıpta uğraştım cidden merak ediyorum.😱 :F @Yiğitt @Harunnn60
Yalnız kalmana şaşırdım. :Fo kadar yalnız kaldın ki bihter ziyagil gibi intihar etme de :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Yalnız kalmana şaşırdım. :Fo kadar yalnız kaldın ki bihter ziyagil gibi intihar etme de :F

Onun kadar asil ölebilmek herkese nasip olmalı:A
Ama harbiden bomboş muhabbet yapan 3-5 kişi hayatımdan gidince çok yalnız kaldım.:F Tabi onları gönderdiğim için sonuna kadar memnunum:A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Dün bekliyorduk bugün biraz geç olmuş @mrt-06 ama eline sağlık şimdiden TVen olmadan senaryo reytingleri öksüz kalıyor :bhr::bhr::bhr:

İtiraflara yine göz bile dokundurmadan direk yorum kısmına geldim :A

Anketde 100 üstü dedim @xemrexxx in taht oyunları sadece kendi basına 9-10 taneydi zaten :F :F :F @Harunnn60

Kitap alışkanlığım internetsiz çocukluk geçirmemlede çok etkisi var ilk okulda inanılmaz okurduk en çok okuyanlardan birisiydim zaten barajı 200 desen onuda işaretlerdim :F Birde saniye kurardık 60 saniyede en çok kelime kim okuyacak eğlenceli eğitici oyunların başında geliyor :A :A :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: mrt-06 and xemrexxx
Her itiraf bölümü yayınladığımda özelden "kim yaptı", "sen mi yaptın" şeklinde tacize uğramaktan yıldım, programı zaten neredeyse 3 haftada bir yayınlıyorum buna rağmen ruhen yoruluyorum. Bu bölüm de özelden bana saydıran arkadaşlar size gelen itirafları ben yapmadım. Yeter artık, eğer size gelen itiraftan rahatsız olduysanız, gerçekten bu konuda durmasını istemiyorsanız "kaldırılmasını istiyorum" demeniz yeterli.
Rahatsız olan okumasın itirafları , ben öyle yapıyorum ne yazıldığını bilmedikten sonra sıkıntı yok meraklıymış gibi okuyorlar ondan sonra birde sanamı şey ediyorlar :A Çok basit bir yöntem okumasınlar bu kadar basit :A :A :A

• Harika
Reactions: mrt-06
kendi kötü dünyanızda boğulun, başka bir şey diyemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...