Meraktan çatla.![]()
Meraktan çatla.![]()
Yalnız kalmana şaşırdım.Detaylıca okudum bi yorum yapayım.
Foruma fake hesaplar açarak oylamalarda oy kullanan, yarışmalara şaibe katan ve bu durumu yönetim tarafından ispatlanıp ban yemiş bir kişiye ben bunlardan daha kötü na yapıpta uğraştım cidden merak ediyorum.😱@Yiğitt @Harunnn60
Yalnız kalmana şaşırdım.o kadar yalnız kaldın ki bihter ziyagil gibi intihar etme de
![]()
Senin için zor olabilir.O kadar zor mu ki bu?![]()
Kaç kitap okudum bilmiyorum ama 20-50 arası dedim, herhalde o aralıktadır@MasacRE canım ankete oyunu bekliyorum.![]()
Vay cahil adam.Kaç kitap okudum bilmiyorum ama 20-50 arası dedim, herhalde o aralıktadır![]()
Ben filmciyim, gelin filmde kapışalımVay cahil adam.Birde konuya kalp ve bölüm yorumu alayım.
![]()
Bunun ayağını kaydırma vakti geldi.Ben filmciyim, gelin filmde kapışalımKonuya kalp yok, sevmiyorum zaten bu programı üzgünüm
![]()
Bunun ayağını kaydırma vakti geldi.@sokak sanati
Her yerden füze yiyor resmen. Birkaç gün gelmez foruma.Boş yere popüler yapmayalım bu tarz kişileri boş ver. Onlar yokkende biz vardık.![]()
Rahatsız olan okumasın itirafları , ben öyle yapıyorum ne yazıldığını bilmedikten sonra sıkıntı yok meraklıymış gibi okuyorlar ondan sonra birde sanamı şey ediyorlarHer itiraf bölümü yayınladığımda özelden "kim yaptı", "sen mi yaptın" şeklinde tacize uğramaktan yıldım, programı zaten neredeyse 3 haftada bir yayınlıyorum buna rağmen ruhen yoruluyorum. Bu bölüm de özelden bana saydıran arkadaşlar size gelen itirafları ben yapmadım. Yeter artık, eğer size gelen itiraftan rahatsız olduysanız, gerçekten bu konuda durmasını istemiyorsanız "kaldırılmasını istiyorum" demeniz yeterli.
Evet at gitsin bir kalp nedir kikusurw bakma Atacan'im ya unuttum. Ellerine sağlık@mrt-06 harika falan atmak reytinge etki ediyor mu yine?
![]()