TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada derdim sevilmek olsaydı saçma sapan boş mesajlar ile doldururdum forumu ve bir çok kişiyi etiketleyip iki görmeye çalışırdım ki bunu zamanında çok güzel yaptım. Artık buraya bazı basit insanların dalga geçilme ihtiyaçlarını karşılamak için geliyorum.:F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Vadiyle ilgili yazan arkadaş neyin kafasını yaşıyor vadiciler bu forumda tek hakimken atacan forumda yoktu bu forumu bu günlere getiren vadi severlerdir ki artık forum diye bişey yok bizde alışkanlıktan giriyoruz arada

• İlginç
Reactions: DarkLegenD
  • Beğendim
Reactions: mrt-06
Oy kullanmadan önce Goodreads’e baktım 85 kitap okunmuş, unuttuğum belki 5-10 kitap daha vardır ama 100 üstü yoğun sınavlarla dolu öğrencilik döneminde biraz lüks kaçıyor malum :A
O siteye şimdi baktım imdb gibi bir yermiş, ben de kayıt olayım bari not defterine not almaktansa böyle daha iyiymiş. :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
O siteye şimdi baktım imdb gibi bir yermiş, ben de kayıt olayım bari not defterine not almaktansa böyle daha iyiymiş. :A

Evet IMDb’nin kitap versiyonu tam olarak, yıl yıl kaç kitap okuduğunu, kaç sayfa okuduğunu vb ayrıntılı istatistiklerle vermesi de oldukça güzel. Ayrıca kendine bir hedef seçebiliyorsun bu yıl şu kadar kitap okuyacağım diye. Geçen sene 20 kitap hedefi seçip 1 kitap anca okuyabilmiştim İngilizce illeti yüzünden :A @Yiğitt

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: mrt-06 and Yiğitt
Evet IMDb’nin kitap versiyonu tam olarak, yıl yıl kaç kitap okuduğunu, kaç sayfa okuduğunu vb ayrıntılı istatistiklerle vermesi de oldukça güzel. Ayrıca kendine bir hedef seçebiliyorsun bu yıl şu kadar kitap okuyacağım diye. Geçen sene 20 kitap hedefi seçip 1 kitap anca okuyabilmiştim İngilizce illeti yüzünden :A @Yiğitt
İngilizce ile kitabı da ilerletmen lazımdı. :A Ben şu an 25 kitaba yaklaştım, hedefim 40'tı ama bakalım kaçta bitireceğiz? :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Kesinlikle ben bugün belki en anlaşamadığım kişi Denizdir ama hayatta yapmadığı bir şey için iftira atmam bu çok korkunç bir şey, sanal olsa da bunun bahanesi yok, hepimiz emekli olacağız bir gün gelip geçicek, değmez :)

Tabi sizler şahit oldunuz o açıdan başarılı olmadı :)
Ben de itiraf yapmadım bu arada söyleyeyim dedim. Sanırım oklar bana çevriliyor ama ben itirafı direkt ismimi vererek yaparım yaparsam kişiye söyleyeceğimi söylüyorum zaten bilirsin :) Ayrıca yönetimden o sebeple mi kısa da olsa atıldın bilmem ama saçma olmuş o sebepleyse. Evet benim de senin de bu saatten sonra yıldızlarımız barışmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...