Kim onlar isim ver resmen hayır işliyorlar hemen katılıp sevap puanı almalıyımBizi kıskanan küçük çaplı gruplar var biliyorsun ki. Bir yandan bana, bir yandan sen ve @kerem e, bir yandan da @sokak sanati na iftira ve hakaretler yağdırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama yıllardır hiçbir zaman başarılı olamadılar, hiçbir zaman da başarılı olamayacaklar. Çatlayıp dursunlar.![]()
Ben dün bir analiz yaptım @kerem e de dedim, bir kesim cidden bizim arkadaşlığımızı kıskanıyor, o sohbetleri muhabbetleri kendileri de yapıyor ama bizim kadar olmuyorBizi kıskanan küçük çaplı gruplar var biliyorsun ki. Bir yandan bana, bir yandan sen ve @kerem e, bir yandan da @sokak sanati na iftira ve hakaretler yağdırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama yıllardır hiçbir zaman başarılı olamadılar, hiçbir zaman da başarılı olamayacaklar. Çatlayıp dursunlar.![]()
İftirada kendilerini aşmaya başladılar artık, olur olmaz şeyleri uydurup birbirlerini de doldurup ortaya sürülüyorlar. Allah hepsine akıl, fikir versin. Sana oynanan oyunda da az çok başarılı oldular neyse ki adalet yeniden yerini buldu. Senin yapmadığın itirafı sen yapmışcasına fırtına koparıp duvara tosladılar. Neyse ki yönetimde adaletten yana, doğrudan yana arkadaşlar var.Ben dün bir analiz yaptım @kerem e de dedim, bir kesim cidden bizim arkadaşlığımızı kıskanıyor, o sohbetleri muhabbetleri kendileri de yapıyor ama bizim kadar olmuyorcünkü bir yapaylık var
Sonrada zaten başlıyor sırayla bizimle tartışmaya, @sokak sanati na demiştim bu ay senle uğraşırlar öbür ay benle öyle bir tur döner sonra @kerem e filan
Son olayları biliyorsun artık son raddeydi, yapmadığım şeyler yapılmış gibi gösterildi sen yönetimdeydin o ara bilirsin![]()
Kesinlikle ben bugün belki en anlaşamadığım kişi Denizdir ama hayatta yapmadığı bir şey için iftira atmam bu çok korkunç bir şey, sanal olsa da bunun bahanesi yok, hepimiz emekli olacağız bir gün gelip geçicek, değmezİftirada kendilerini aşmaya başladılar artık, olur olmaz şeyleri uydurup birbirlerini de doldurup ortaya sürülüyorlar. Allah hepsine akıl, fikir versin. Sana oynanan oyunda da az çok başarılı oldular neyse ki adalet yeniden yerini buldu. Senin yapmadığın itirafı sen yapmışcasına fırtına koparıp duvara tosladılar. Neyse ki yönetimde adaletten yana, doğrudan yana arkadaşlar var.![]()
Eeeee neyse @kerem ile ilişkiniz nasıl gidiyor?Kesinlikle ben bugün belki en anlaşamadığım kişi Denizdir ama hayatta yapmadığı bir şey için iftira atmam bu çok korkunç bir şey, sanal olsa da bunun bahanesi yok, hepimiz emekli olacağız bir gün gelip geçicek, değmez
Tabi sizler şahit oldunuz o açıdan başarılı olmadı![]()
Neymiş hiç bi şey anlamadım.
Çok fenasın, yurt dışına kapak atmaya çalıştığını anlamıştık zaten.Almanya. Ya gidiyorum euroları ezeceğim@kerem
Harun @kerem i kullanıyor kendi emelleri içinÇok fenasın, yurt dışına kapak atmaya çalıştığını anlamıştık zaten.(Haftaya da bununla ilgili itiraf gelir.)
Eeeee neyse @kerem ile ilişkiniz nasıl gidiyor?![]()
Aslında @Harunnn60 para avcısının teki. Sırf eurolarım var diye benimle birlikte.Almanya. Ya gidiyorum euroları ezeceğim@kerem
Bizi kıskanan küçük çaplı gruplar var biliyorsun ki. Bir yandan bana, bir yandan sen ve @kerem e, bir yandan da @sokak sanati na iftira ve hakaretler yağdırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama yıllardır hiçbir zaman başarılı olamadılar, hiçbir zaman da başarılı olamayacaklar. Çatlayıp dursunlar.![]()
Özelden söyledim zaten ona ama inkar etti.@mrt-06
Ben forumda olalı 4-5 yıl oluyor, hemen hemen o kadar süre de yönetim/editör kadrosundayım. Her zaman da kavgamı ederim, dilimi hiç esirgemedim. Bunun için niye ayrılayım?Sırf daha rahat kavga etmek için yönetimden ayrıldığını biliyordum.![]()
Ben forumda olalı 4-5 yıl oluyor, hemen hemen o kadar süre de yönetim/editör kadrosundayım. Her zaman da kavgamı ederim, dilimi hiç esirgemedim. Bunun için niye ayrılayım?![]()
Ben içimdeki kendimi seviyorum zaten.Yönetimde olunca biraz olgunluk gelmişti sana. Eski seni özledin bence.![]()
Sürekli mikserlik yapıp millete boncuk dağıtıyor. Bizde akıllıyız ama susuyoruz sadece.Haftaya bunu hepimiz itiraf yapalım anonim olmayacak şekilde onu köşeye sıkıştıralım. Birazda sunucu sıkışsın![]()