TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de itiraf yapmadım bu arada söyleyeyim dedim. Sanırım oklar bana çevriliyor ama ben itirafı direkt ismimi vererek yaparım yaparsam kişiye söyleyeceğimi söylüyorum zaten bilirsin :) Ayrıca yönetimden o sebeple mi kısa da olsa atıldın bilmem ama saçma olmuş o sebepleyse. Evet benim de senin de bu saatten sonra yıldızlarımız barışmayacak.
Yok o sebeple değil, yapmadığım bariz belliydi herkesin gözü önünde sonuçta, işte birisin mesajını düzeltmesi bile bana bağlandı bunun gibi saçma sapan şeyler.. haliyle tartışma çıktı işte özeti bu. :)

Ok mok çevrilmiyor ne alaka.

• İlginç
Reactions: denizz19
Her itiraf bölümü yayınladığımda özelden "kim yaptı", "sen mi yaptın" şeklinde tacize uğramaktan yıldım, programı zaten neredeyse 3 haftada bir yayınlıyorum buna rağmen ruhen yoruluyorum. Bu bölüm de özelden bana saydıran arkadaşlar size gelen itirafları ben yapmadım. Yeter artık, eğer size gelen itiraftan rahatsız olduysanız, gerçekten bu konuda durmasını istemiyorsanız "kaldırılmasını istiyorum" demeniz yeterli.

• Harika
Reactions: Çiğdem
İngilizce ile kitabı da ilerletmen lazımdı. :A Ben şu an 25 kitaba yaklaştım, hedefim 40'tı ama bakalım kaçta bitireceğiz? :A

İngilizce hikaye kitaplarını kitap okumuş olmaktan saymıyorum, ne zaman İngilizce roman ya da orijinal dilde hikayelere geçecek seviyeye ulaşırsam ancak o zaman patlama yapma ihtimalim olur ki daha var o sürece, neyse ki akademik kitaplar başımıza bela oldu şimdi de belki ders geçmek bahanesiyle yıllardır süren kuraklığa son verebiliriz :A

Yoğun bir döneme girmezsen Aralık sonuna kadar 35’i rahat geçer gibi ama 40 için ekstra zaman gerekir :A

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
Unutmadım soracağım birkaç gün sonra daha önce konuştuğumuz olayı. Dur sen. :A
Haha daha o işlere girişmedim. Neyse konu açılmışken şuradan randevu bakayım. :A Zaten ehliyet mehliyet işleriyle uğraştım geçen hafta. :A (muazzam bahane)

• Olmamış
Reactions: mrt-06
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy