Hahaha çok doğru tespitŞimdi İstanbul hayatı yaşayan popüler bir playboysun
Hahaha çok doğru tespitŞimdi İstanbul hayatı yaşayan popüler bir playboysun
Sokak sanatı itirafları var en az 2 tanehatta garanti o gruptan aldığı mesajı da yardakçısı vermiş o da garibim paylaşmıştırdimi @sokak sanati
Yooo sözlerimde gayet ciddiydim aslında ama bu itirafı görünce yine damarıma basıldı. Ben o mesajları yazmışsam da çok önceden yazmışımdır ama orada öyle kötü bir şey söylemedim zaten sokak yumurtası, sokak terliği galan gibi söylemlerdir muhtemelen ki zaten onları sana da söylüyorum. Yine söylüyorum senle aramda herhangi bir problem kalmadı daha doğrusu kimseyle sorunum kalmadı ama böyle çakallıklara sinirleniyorum işte.Cidden dün akşam değiştiğine inanmıştım. Yine hayal kırıklığına uğrattın beni. Neler dedin arkamdan. Yüzüme karşı cesaretin yoksa konuşma benimle artık..
Asetat itirafı çok hoşuma gitti. Harbiden niye hiç açıklama yapmıyor. Bu itirafı kim yaptıysa bana özelden ulaşsın lütfen onunla çok iyi anlaşacaģız.
Yooo sözlerimde gayet ciddiydim aslında ama bu itirafı görünce yine damarıma basıldı. Ben o mesajları yazmışsam da çok önceden yazmışımdır ama orada öyle kötü bir şey söylemedim zaten sokak yumurtası, sokak terliği galan gibi söylemlerdir muhtemelen ki zaten onları sana da söylüyorum. Yine söylüyorum senle aramda herhangi bir problem kalmadı daha doğrusu kimseyle sorunum kalmadı ama böyle çakallıklara sinirleniyorum işte.
Ya diyorum ya sen devam et bu şekilde yıllar yılı düşman kalmayaSana inanmış güvenmiştim. Resmen duygularım ile oynadın. Arkamdan konuşacak kadar düşeceğine inanamıyorum..
Ya diyorum ya sen devam et bu şekilde yıllar yılı düşman kalmayabir zaman sonra anımsamayacaksın bile bazı şeyleri
La zaten itirafı yapan da sensin sana söyleyen de belliArkamdan konuşup beni millete kötüleyen sensin. İyi yapmış mi dememi bekliyorsun. Arkamdan neler söylenmiş cidden merak ettim. O grupta olan biri bana anlatmalı..
La zaten itirafı yapan da sensin sana söyleyen de belli
Yok dosi vadikızı olan ve whatsapp ile ilgili olanıBen bu hafta hiç itiraf yapamadım ki yoğunluktan.
Birde aserat itirafı mı bana ait yani sence. Eğer bunları düşünüyorsan yanılıyorsun ben bunları söylemedim. Aserata söyleyeceğim her şeyi söyledim zaten.
İtiraf 6'nın sahibini haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun.Senin gibi bir adama bile laf atan var ya gülüyorumben seni takdir ediyorum valla hiçbir şey yapmadan olay oluyorsun
Bu forumdaki insanlar her geçen gün daha da kötü oluyor seni de mi kaybediyoruz la her şeyden bir çıkar mı arıyorsunuz üzücü vallaİtiraf 6'nın sahibini haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun.
Yok dosi vadikızı olan ve whatsapp ile ilgili olanı
İtiraf 6'nın sahibini haklı çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun.
Artık gerçekleri görebiliyorum.Bu forumdaki insanlar her geçen gün daha da kötü oluyor seni de mi kaybediyoruz la her şeyden bir çıkar mı arıyorsunuz üzücü valla
O grupta olan biri anlatmıştır zaten sanaArkamdan konuşup beni millete kötüleyen sensin. İyi yapmış mi dememi bekliyorsun. Arkamdan neler söylenmiş cidden merak ettim. O grupta olan biri bana anlatmalı..
Ben her zaman melek gibiyim görebilene ve hak edebilene. MS başladığı için biraz daha arttı aktifliğimİtiraf 6 çok haklı. @denizz19 herkesle iyi geçinmeye başladı yine
Geçen haftalarda sosyal medya fenomeni olan hiç bir şey umrumda değil diyen haftada az esas yazan Deniz gitti Melek Deniz geldi
@mrt-06İtiraf 10'da benden bahsedildiğini iddia eden sokak bilmemnesi adlı şahsa ilk ve son kez söylüyorum yaptığım çocukça ve saçma sapan hataları forumda neredeyse herkes biliyor. Zamanında pişman olduğumu da söyledim ve olay kapandı. O yüzden bunları aş artık papağan gibi tekrar edip durma.
Eline sağlık.@mrt-06
Ben her zaman melek gibiyim görebilene ve hak edebilene. MS başladığı için biraz daha arttı aktifliğimsosyal medya fenomeni olduğumu kabul ettin demek sonundaNe kadar art niyetli kişilersiniz ya gerçekten bazen pes diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?