TVen İtiraf Ediyoruz 81.Bölüm

Hangisinin sesini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Sokak sanatı itirafları var en az 2 tane :F hatta garanti o gruptan aldığı mesajı da yardakçısı vermiş o da garibim paylaşmıştır :A dimi @sokak sanati

Cidden dün akşam değiştiğine inanmıştım. Yine hayal kırıklığına uğrattın beni. Neler dedin arkamdan. Yüzüme karşı cesaretin yoksa konuşma benimle artık..

Aserat itirafı çok hoşuma gitti. Harbiden niye hiç açıklama yapmıyor. Bu itirafı kim yaptıysa bana özelden ulaşsın lütfen onunla çok iyi anlaşacaģız.:F

Moderatörün son düzenlenenleri:
Cidden dün akşam değiştiğine inanmıştım. Yine hayal kırıklığına uğrattın beni. Neler dedin arkamdan. Yüzüme karşı cesaretin yoksa konuşma benimle artık..

Asetat itirafı çok hoşuma gitti. Harbiden niye hiç açıklama yapmıyor. Bu itirafı kim yaptıysa bana özelden ulaşsın lütfen onunla çok iyi anlaşacaģız.:F
Yooo sözlerimde gayet ciddiydim aslında ama bu itirafı görünce yine damarıma basıldı. Ben o mesajları yazmışsam da çok önceden yazmışımdır ama orada öyle kötü bir şey söylemedim zaten sokak yumurtası, sokak terliği galan gibi söylemlerdir muhtemelen ki zaten onları sana da söylüyorum. Yine söylüyorum senle aramda herhangi bir problem kalmadı daha doğrusu kimseyle sorunum kalmadı ama böyle çakallıklara sinirleniyorum işte. :)

Yooo sözlerimde gayet ciddiydim aslında ama bu itirafı görünce yine damarıma basıldı. Ben o mesajları yazmışsam da çok önceden yazmışımdır ama orada öyle kötü bir şey söylemedim zaten sokak yumurtası, sokak terliği galan gibi söylemlerdir muhtemelen ki zaten onları sana da söylüyorum. Yine söylüyorum senle aramda herhangi bir problem kalmadı daha doğrusu kimseyle sorunum kalmadı ama böyle çakallıklara sinirleniyorum işte. :)

Sana inanmış güvenmiştim. Resmen duygularım ile oynadın. Arkamdan konuşacak kadar düşeceğine inanamıyorum..

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Ya diyorum ya sen devam et bu şekilde yıllar yılı düşman kalmaya :D bir zaman sonra anımsamayacaksın bile bazı şeyleri :D

Arkamdan konuşup beni millete kötüleyen sensin. İyi yapmış mi dememi bekliyorsun. Arkamdan neler söylenmiş cidden merak ettim. O grupta olan biri bana anlatmalı..

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Bu forumdaki insanlar her geçen gün daha da kötü oluyor seni de mi kaybediyoruz la her şeyden bir çıkar mı arıyorsunuz üzücü valla :(
Artık gerçekleri görebiliyorum. :A Bu zamana kadar Sıla gibi isimle nasıl şampiyon olduğunu hep merak etmiştim. :A

İtiraf 6 çok haklı. @denizz19 herkesle iyi geçinmeye başladı yine:F
Geçen haftalarda sosyal medya fenomeni olan hiç bir şey umrumda değil diyen haftada az esas yazan Deniz gitti Melek Deniz geldi:F
Ben her zaman melek gibiyim görebilene ve hak edebilene. MS başladığı için biraz daha arttı aktifliğim :D sosyal medya fenomeni olduğumu kabul ettin demek sonunda :A Ne kadar art niyetli kişilersiniz ya gerçekten bazen pes diyorum :D

İtiraf 10'da benden bahsedildiğini iddia eden sokak bilmemnesi adlı şahsa ilk ve son kez söylüyorum yaptığım çocukça ve saçma sapan hataları forumda neredeyse herkes biliyor. Zamanında pişman olduğumu da söyledim ve olay kapandı. O yüzden bunları aş artık papağan gibi tekrar edip durma. :kiki:

Eline sağlık. :) @mrt-06
@mrt-06

Ben her zaman melek gibiyim görebilene ve hak edebilene. MS başladığı için biraz daha arttı aktifliğim :D sosyal medya fenomeni olduğumu kabul ettin demek sonunda :A Ne kadar art niyetli kişilersiniz ya gerçekten bazen pes diyorum :D

Ben senin cümlelerini yazdım. Forumda tek fenomen var oda tüm tv'nin gerçek kaynağı @Yiğitt ciğimdir:bhr::A

Haklısın melekler zaten insanlara hakaret eder, arkasından konuşur senin bu huyların kesinlikle meleklerin özellikleri tıpa tıp aynısınız.:F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan