Farkındaysan böyle muhabbetler @xemrexxx yer cücesi yüzünden çıkıyor
Farkındaysan böyle muhabbetler @xemrexxx yer cücesi yüzünden çıkıyor
Forumun ahlak abidesi üyelerini yoldan çıkarıyor.Farkındaysan böyle muhabbetler @xemrexxx yer cücesi yüzünden çıkıyor
Ne zirvesi be yerin dibindesin
Ona veren vermiş.Sende @DarkLegenD e ver gönlünü kurtul böyle sap gibi kaldın ??
Hepimizi kendisi gibi yapmak istiyor işte o yoldan çıkalı çok olduForumun ahlak abidesi üyelerini yoldan çıkarıyor.
Guzman ı @Çiğdem den önce izleyip hogathaya spoi verip üzmeliyim hadi çüzxxzNe zirvesi be yerin dibindesin
Geçenlerde izledim bunu Digitürk veriyordu Gülmüştüm baya
Geçenlerde izledim bunu Digitürk veriyordu Gülmüştüm baya
Katıldım, beğeni de attım. Benden iyisini bulamazsın.Konuya kalbimizi atalım.
Senin gibi bir adama bile laf atan var ya gülüyorum ben seni takdir ediyorum valla hiçbir şey yapmadan olay oluyorsun
Şu da bir gerçek hepimiz ilk hallerimizdeki gibi değiliz, yoldan çıkalı bizim için de çok oldu.Hepimizi kendisi gibi yapmak istiyor işte o yoldan çıkalı çok oldu
Programlarımın cast seyircisi.Katıldım, beğeni de attım. Benden iyisini bulamazsın.
O nasıl laf öyle.10 yıllık Ekşi Sözlük yazarı mı? Keşke bu rütbeye sahip olabilseydim. Yaklaşık 6 aydır çaylağım. Fakat engellediğim yazar sayısı 400'e yaklaştı. 1000'e kadar rahat rahat yolumuz var. Bu bile aykırı düşünen elitist fularlı entel ekşici sıfatına uyuyor. Yani dediğin kabul edilebilir.
Psikolojik durumum ortada, ölüp kalsam ailemden başka merak eden olmayacak. Sen gelmişsin "yapmacıksın" diyorsun. Aynen, hiç işim gücüm yok kendimi zorlayacağım. Sekmeyi kapattıktan sonra neysem foruma gelince de oyum. Mizah anlayışım ve birçok düşüncem değişti, bu senin gözünde beni doğaldan yapmacığa dönüştürdüyse yapabileceğim bir şey yok. Benim hakkımdaki düşüncelerin hiç değişmediyse de yapabileceğim bir şey yok.
"sherlock ile birlikte yapmacıklık yarışındalar hatta birisi yazınca diğeri yazıyor birisi beğenmeyince öbürü daha çok beğenmiyor, kendilerini 10 yıllık ekşi sözlük yazarı sanıyorlar"
@Sherlock bu kısımdan ben bir şey anlamadım, ya sen?
E herhalde ben foruma üye olduğumda 13 yaşındaydım o zamanlar uslu çocuktumŞu da bir gerçek hepimiz ilk hallerimizdeki gibi değiliz, yoldan çıkalı bizim için de çok oldu.
Şimdi İstanbul hayatı yaşayan popüler bir playboysunE herhalde ben foruma üye olduğumda 13 yaşındaydım o zamanlar uslu çocuktum