Ben de daha çözemedim gelme amacını.
Ben de daha çözemedim gelme amacını.
Ben şuan dinliyorumŞimdi de çalar o site hala açıksa bir bakayım bir sonraki bölüme şey yaparız.
Aaaa ben de tövbeler olsun dilimde Akasya Durağı'nın hüzün müziği dolandı gece gece.Ben şuan dinliyorum
Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç , herkesle dost ol herkesle arkadaş
Kaos isteyenlere bundan büyük trol olmaz sanırım bu şarkı eşliğinde okusunlar@serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Özellikle rahatsız olup sunucuya laf atanlar benim gibi okumasınlarYok yok ben anlıyorum ayrıca okumak istemeyen okumaz. Zorlama bir durum zaten yok.
Tövbe bismillah 😱 😱 😱 Şunuda tıksana sen mahsenine @Harunnn60Emoş sus sinirlendirme beni.
Kimi dolduruyor bu @serhatt ???? Ancak kendini dolduruyor gün sonu inzivaya cekilip boşalıyordur@Sherlock un maskesi düşmüşgerçi kütüksavar @Çiğdem operasyonu da olabilir bu
@serhatt ın nesi bnm yeni versiyonum edepsizler ağzınızı yırtarım anonim kalmayın gelin bakayım yüzüme söyleyin pisllllerrrrritiraf 1 çok haklı@Forumdash
@Dosi ve @vadikızı na yapılan itirafları dikkate almıyorum
@denizz19 sen ne ara yenildin sokak şeysine tüüüüü totalliğinden utan be .ss
Ne dedim be😱
Seni beğendiğimi biliyosun şapşikk
Sen nerden bi anda çıktın yoktun epeydir forumda.
Kız çiğdem bak cookies de bir ortağın @serhatt A bir gardasin totalcana göz koyuyor hangisini feda edicen
İkisi de olurKız çiğdem bak cookies de bir ortağın @serhatt A bir gardasin totalcana göz koyuyor hangisini feda edicen
Neden ki
İnşallah banlanırsın iğrenç mahlukSınırda bile değil itiraflarÇoook hafif...
Kimi dolduruyor bu @serhatt ???? Ancak kendini dolduruyor gün sonu inzivaya cekilip boşalıyordurboşalmak o anlamda kullanılmamiştir fesatlaaaaarrrrr
Ve seni görünce
Hiç yollamadımSen de bir kez olsun itiraf göndersen keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?