Ben de daha çözemedim gelme amacını.
Ben de daha çözemedim gelme amacını.
Ben şuan dinliyorumŞimdi de çalar o site hala açıksa bir bakayım bir sonraki bölüme şey yaparız.
Aaaa ben de tövbeler olsun dilimde Akasya Durağı'nın hüzün müziği dolandı gece gece.Ben şuan dinliyorum
Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç , herkesle dost ol herkesle arkadaş
Kaos isteyenlere bundan büyük trol olmaz sanırım bu şarkı eşliğinde okusunlar @serhatt @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60
Özellikle rahatsız olup sunucuya laf atanlar benim gibi okumasınlar Rahatsız oluyorsan ilgilenme ayoll bunun örneklerini geçmişte çok gördük oyüzden programa laf atacak olanlara diyeyim burdan okumayınYok yok ben anlıyorum ayrıca okumak istemeyen okumaz. Zorlama bir durum zaten yok.
Tövbe bismillah 😱 😱 😱 Şunuda tıksana sen mahsenine @Harunnn60Emoş sus sinirlendirme beni.
Kimi dolduruyor bu @serhatt ???? Ancak kendini dolduruyor gün sonu inzivaya cekilip boşalıyordur@Sherlock un maskesi düşmüş gerçi kütüksavar @Çiğdem operasyonu da olabilir bu
@serhatt ın nesi bnm yeni versiyonum edepsizler ağzınızı yırtarım anonim kalmayın gelin bakayım yüzüme söyleyin pisllllerrrrr itiraf 1 çok haklı @Forumdash
@Dosi ve @vadikızı na yapılan itirafları dikkate almıyorum
@denizz19 sen ne ara yenildin sokak şeysine tüüüüü totalliğinden utan be .ss
Ne dedim be😱
Seni beğendiğimi biliyosun şapşikk
Sen nerden bi anda çıktın yoktun epeydir forumda.
Kız çiğdem bak cookies de bir ortağın @serhatt A bir gardasin totalcana göz koyuyor hangisini feda edicen
İkisi de olur Çok eşliliği seviyorum benKız çiğdem bak cookies de bir ortağın @serhatt A bir gardasin totalcana göz koyuyor hangisini feda edicen
Neden ki
@Çiğdem geldi Serhatle kavgalıyız napayım laaanSen nerden bi anda çıktın yoktun epeydir forumda.
İnşallah banlanırsın iğrenç mahlukSınırda bile değil itiraflar Çoook hafif...
Kimi dolduruyor bu @serhatt ???? Ancak kendini dolduruyor gün sonu inzivaya cekilip boşalıyordurboşalmak o anlamda kullanılmamiştir fesatlaaaaarrrrr
Ve seni görünce
Hiç yollamadımSen de bir kez olsun itiraf göndersen keşke.