TVen İtiraf Ediyoruz 78.Bölüm "YAZ" (Sezon Finali)

Yaz sezonunda en beğendiğiniz bölüm konuğu kim oldu?

• mrt-06 - 22. bölüm

Oy: 5 38.5%
  • sokak sanati - 23. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Billy Kane - 24. bölüm

Oy: 4 30.8%
  • serhatt - 25. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Çiğdem- - 26. bölüm

Oy: 0 0.0%
  • dizi kolik - 27. bölüm

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Bende alam var mı benim ceza aldırdığım dışında diyorum?
1 tane fazladan ceza göster.:D

Ceza alamaz. Sen yönetici olarak en üstteki kişisin. En çok dikkat etmesi gereken kişisin.
Hatta benim o aldırdığım ceza yüzünden kural geldi. 3 kere ceza alan yöneticilikten atılır diye ama 3 kere ceza aldıramadım malesef :A

Konu: alıp-alamaması.

Alabilirmiş işte. :F

Yani alma ihtimali varmış.

Şöyle bir ortam düşün. Kendini sınırsız savunacağın bir ortam. Yöneticiyken ceza almak için çok saçma sapan biri olman lazım ki ceza alasın. Ceza alıyorsan kendini orada savunamayacak kadar basit biri olmuş oluyorsun. Bir çok mana çıkar ama dar bakıyorsun her zaman ki gibi :X

@Harunnn60 tam 30 gün sonra burada olacaksın. Forumda olmamana rağmen hala konuşuluyoruz. Geri gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum. :bhr::Z

Şöyle bir ortam düşün. Kendini sınırsız savunacağın bir ortam. Yöneticiyken ceza almak için çok saçma sapan biri olman lazım ki ceza alasın. Ceza alıyorsan kendini orada savunamayacak kadar basit biri olmuş oluyorsun. Bir çok mana çıkar ama dar bakıyorsun her zaman ki gibi :X
Ay bebeğim benim. :A Dar bakmak ile alakası yok. Olay basit: Alabilir mi, alamaz mı? Neymiş? Alabilirmiş. Bu kadar. Bitti.

emeğine saglik @Ahmed basarılı program..İtiraflar hakkında konuşacak birşey yok bu haftada öbür haftalarda bu konuşmalar yapılacak birçok kişi birbirini karalayacak.ayrıca iletişim kopukluğu önyargılar sürdüğü müddetçe bu konuşmalarda hep yapılacak...

Bu haftaki itiraflar çok sert olmuş o yüzden fazla bir şey demeyeceğim. Sadece itiraf göndermediğimi tekrar ederek İtiraf 13 ve 18'e ne kadar hak verdiğimi belirtmek istiyorum. Sonunda malum kişinin gerçek yüzünün anlaşılmaya başlanmasına sevindim. Kim veya kimler yazdıysa klavyesine sağlık. :A

Eline sağlık. Oyumu da Atacan'a verdim. :D @Ahmed

Ay yine iyi güldürdünuz. Foruma ara verdiğimi kim söyledi? Foruma ara veriyorum diye bir mesajımda yok :D Konularda aktif olamayacam dedim çünkü goygoy yapacak durumda değilim bir süre üstelik sadece forum değil, sosyal medya hesaplarımada eskisi gibi takılamayacam ve arkadaşlarıma haberdar ettim. Bu vesileyle forumda bildirmediğim arkadaşlarımda bilsin :bhr:

Çeyreğide gördüğüm için özellikle 4 kişi ankette farklı tepkiler verdi :D Bir çok kişide gördü zaten.
Kimseye laf yetiştirecek havamda değilim. 14 aydır aynı mevzular :D
Sizlere Tarık Mengüç ve Yıldız Tilbe'nin düetini hediye ediyorum :ok:
Neyse iyi forumlar 😉

Haftanın skandalı itiraflara damgasını vurmuş. Sağdan soldan oy toplayıp hedefe başkalarını koymaya çalışan arkadaşın maskesi düşmüş. Maske mi kaldı ortada aslında? Yıllar önce de yine oy topladığı ortaya çıktığı için etkinlikten atılmıştı, geçen yıl en favori başka yarışmada da forumda aylardır (belki yıllardır) olmayan üyeleri getirmişti. Bu kadar yalanı taşıyamadı, geçen ben ve Dosi'nin etkinliğine de gölge düşürmeye çalıştı. Oylamaya başlayınca ''Dosi dedim.'' diyen arkadaş, oylamanın kapanacağı gün ''Oyumu dün gece kullandım ve eşitledim.'' diyor. Tüm yalanları mı üzerine çeker arkadaş. :kiki:

Forumda bilmeyen yok bu arkadaşı zaten, bu saatten sonra doğruluğu ben öğretecek değilim zaten. :X

Bi fotomu hak ettin. :bhr: :A

Tüm itiraflar bana gelmiş sevenlerime kucak dolusu sevgiler. Ben de sizleri seviyorum canlarım. :A

Başroller yine değişmemiş. :A @Dosi @vadikızı @sokak sanati @denizz19 @mrt-06 bize bırakın artık canım buraları. :A Ekstra olarak @Sherlock 'a geçirmişler. :F :F

JDmVJo.gif

@Yiğitt beyciğim ile beni kıskanıyorlar.

:A:ASeve seve bırakırım erosumm valla bak gene saçmalamışlar vadikızı bunlara ne desin şimdi

24 itirafın 24'ünde de neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden yorum yapmıyor ve susuyorum. :D

Ay yine aynı kişiler, aynı muhabbetler.ss Total dizileri gibi hep aynı senaryo dönüyor forumda :T:

Ellerine sağlık :bhr: @Ahmed

emeğine saglik @Ahmed basarılı program..İtiraflar hakkında konuşacak birşey yok bu haftada öbür haftalarda bu konuşmalar yapılacak birçok kişi birbirini karalayacak.ayrıca iletişim kopukluğu önyargılar sürdüğü müddetçe bu konuşmalarda hep yapılacak...

Laz damarıma basacak adam aranmaktadır. Duyurulur. :A
itiraf konuları aynen böyle :A türkmen hala sunucu @Ahmed oluyor felaket tellalı gibi giriyor:A diğerlerini söylemem izleyince anlarsınız:A @mrt-06 @Çiğdem- @gözlemci @ozmoturk @Aserat @Masacre- @Menes @serhatt @cookies @dreamy

burada da @vadikızı teyzem en sonunda kafayı yiyor ve işi kökünden halletmeye karar veriyor :A

Öncelikle itirafların çoğu yerinde olmuş. Özellikle oy isteyen şahıs ve @mrt-06 hakkımdakilere sonuna kadar katılıyorum.

İtiraf 16'yı oy isteyen şahıs hakkında yapan her kimse ellerinden öperim. Eğer uygun görürsen bana özelden ulaş. Eğer böyle bir şey tespit edilmişse neden ban cezası almıyor @Yiğitt ve diğer yöneticiler?

@mrt-06 iyi bir insan o kadar tartışmadan sonra halen biraz sevgi besliyorum. Lakin son zamanlarda ki hal ve hareketleri, siyasi ve dini konulardaki mesajları gerçekten çok rahatsız edici. Eskiden insanlarla iyi anlaşan bir üyeyken şimdi dalga geçen bir üye oldu. Umarım yapılan bu eleştirileri düşünüp yanlışını görür. Yine umuyorum ki bunlara sırf muhalif olmak için cevap vermez ve kendini düzeltir. Çünkü sen hiç bu değildin. Bazı insanlar baştan böyleydi ama sen böyle değildin.

Diğer birkaç itiraflar da yerinde olmuş ama anonim yerime keşke nickini verselerdi.

Bu arada ben itiraf yapmadım. Yapsaydım da böyle olurdu.

Eline sağlık @Ahmad itirafların hep böyle bol olsun :)