Pazarda bez satmaya çalışırdım çok eskidenİtiraf et, sen pazarda kıvırcık marul sattın!
Pazarda bez satmaya çalışırdım çok eskidenİtiraf et, sen pazarda kıvırcık marul sattın!
Bende alam var mı benim ceza aldırdığım dışında diyorum?
1 tane fazladan ceza göster.
Ceza alamaz. Sen yönetici olarak en üstteki kişisin. En çok dikkat etmesi gereken kişisin.
Hatta benim o aldırdığım ceza yüzünden kural geldi. 3 kere ceza alan yöneticilikten atılır diye ama 3 kere ceza aldıramadım malesef
Ama satamazdın?Pazarda bez satmaya çalışırdım çok eskiden
Yani alma ihtimali varmış.
Konu: alıp-alamaması.
Alabilirmiş işte.
Ay bebeğim benim. Dar bakmak ile alakası yok. Olay basit: Alabilir mi, alamaz mı? Neymiş? Alabilirmiş. Bu kadar. Bitti.Şöyle bir ortam düşün. Kendini sınırsız savunacağın bir ortam. Yöneticiyken ceza almak için çok saçma sapan biri olman lazım ki ceza alasın. Ceza alıyorsan kendini orada savunamayacak kadar basit biri olmuş oluyorsun. Bir çok mana çıkar ama dar bakıyorsun her zaman ki gibi
Sonuç?Benim ceza aldırdığım dışında yok. Bu konuda bir ilkim.
Ay bebeğim benim. Dar bakmak ile alakası yok. Olay basit: Alabilir mi, alamaz mı? Neymiş? Alabilirmiş. Bu kadar. Bitti.
Özgüvenin azalmasın diye almışlar.Mahalleden komşular alırdı
Ben olmasam almazmış bu kadar basit.😎
Dünya senin etrafında dönmüyor, dönmeyecek.Yukarıda yazılı..
Dünya senin etrafında dönmüyor, dönmeyecek.
Geri geldiğinde gerçeklerin farkına varacak ve benim kollarıma atlayacak. (Hiçbir mesajına cevap vermeyecek.)@Harunnn60 tam 30 gün sonra burada olacaksın. Forumda olmamana rağmen hala konuşuluyoruz. Geri gelmeni sabırsızlıkla bekliyorum.
Yüzüne gülenler en çok kimse onlara söyle arkadan iş çevirebilirlerLaz damarıma basacak adam aranmaktadır. Duyurulur.
@sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @S.G.A.T. @XanTier @Maskeli Fedai @YıldırıM @gözlemci @serhatt @batuhankaralar @MayısKralı @Tzira @Forumdash @RüzgarGülü @BesaleT @berkann @Thequeer @Dosi @Yakamoz-Asi @soo @Polat Şaşmaz @cookies @Forumdash @xBUGRAx @adventurous @Mr.At @yigit_00 @Jonsnow @ömer karataş @Titanium @eskici @kerem @bazinga @DarkLegenD @BesaleT @yatutarsa @Thequeer
Bu haftaki itiraflar çok sert olmuş o yüzden fazla bir şey demeyeceğim. Sadece itiraf göndermediğimi tekrar ederek İtiraf 13 ve 18'e ne kadar hak verdiğimi belirtmek istiyorum. Sonunda malum kişinin gerçek yüzünün anlaşılmaya başlanmasına sevindim. Kim veya kimler yazdıysa klavyesine sağlık.
Eline sağlık. Oyumu da Atacan'a verdim. @Ahmed
Ay yine iyi güldürdünuz. Foruma ara verdiğimi kim söyledi? Foruma ara veriyorum diye bir mesajımda yok Konularda aktif olamayacam dedim çünkü goygoy yapacak durumda değilim bir süre üstelik sadece forum değil, sosyal medya hesaplarımada eskisi gibi takılamayacam ve arkadaşlarıma haberdar ettim. Bu vesileyle forumda bildirmediğim arkadaşlarımda bilsin
Çeyreğide gördüğüm için özellikle 4 kişi ankette farklı tepkiler verdi Bir çok kişide gördü zaten.
Kimseye laf yetiştirecek havamda değilim. 14 aydır aynı mevzular
Sizlere Tarık Mengüç ve Yıldız Tilbe'nin düetini hediye ediyorum
Neyse iyi forumlar 😉
Haftanın skandalı itiraflara damgasını vurmuş. Sağdan soldan oy toplayıp hedefe başkalarını koymaya çalışan arkadaşın maskesi düşmüş. Maske mi kaldı ortada aslında? Yıllar önce de yine oy topladığı ortaya çıktığı için etkinlikten atılmıştı, geçen yıl en favori başka yarışmada da forumda aylardır (belki yıllardır) olmayan üyeleri getirmişti. Bu kadar yalanı taşıyamadı, geçen ben ve Dosi'nin etkinliğine de gölge düşürmeye çalıştı. Oylamaya başlayınca ''Dosi dedim.'' diyen arkadaş, oylamanın kapanacağı gün ''Oyumu dün gece kullandım ve eşitledim.'' diyor. Tüm yalanları mı üzerine çeker arkadaş.
Forumda bilmeyen yok bu arkadaşı zaten, bu saatten sonra doğruluğu ben öğretecek değilim zaten.
Bi fotomu hak ettin.
Tüm itiraflar bana gelmiş sevenlerime kucak dolusu sevgiler. Ben de sizleri seviyorum canlarım.
Seve seve bırakırım erosumm valla bak gene saçmalamışlar vadikızı bunlara ne desin şimdi
24 itirafın 24'ünde de neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden yorum yapmıyor ve susuyorum.
Ay yine aynı kişiler, aynı muhabbetler.ss Total dizileri gibi hep aynı senaryo dönüyor forumda
Ellerine sağlık @Ahmed
emeğine saglik @Ahmed basarılı program..İtiraflar hakkında konuşacak birşey yok bu haftada öbür haftalarda bu konuşmalar yapılacak birçok kişi birbirini karalayacak.ayrıca iletişim kopukluğu önyargılar sürdüğü müddetçe bu konuşmalarda hep yapılacak...
itiraf konuları aynen böyle türkmen hala sunucu @Ahmed oluyor felaket tellalı gibi giriyor diğerlerini söylemem izleyince anlarsınız @mrt-06 @Çiğdem- @gözlemci @ozmoturk @Aserat @Masacre- @Menes @serhatt @cookies @dreamyLaz damarıma basacak adam aranmaktadır. Duyurulur.