Yaptığın propaganda sonucu güzelim Esram oylamayı kaybedecek neden insanları etiketliyorsun bırak isteyen oy versin
Yaptığın propaganda sonucu güzelim Esram oylamayı kaybedecek neden insanları etiketliyorsun bırak isteyen oy versin
Üyeleri etiketlemek her zaman uyguladığımız prosedür, Esra’ya özel bir durum değil. Düello olmaması önceliğimiz.Yaptığın propaganda sonucu güzelim Esram oylamayı kaybedecek neden insanları etiketliyorsun bırak isteyen oy versin
Dostum at destekle ama boşver sal gitsin forumda bizim istediğimiz tarzda isimlerin kazanma şansı zaten yok bu tur atlasa çeyrekte elenecek zatenYaptığın propaganda sonucu güzelim Esram oylamayı kaybedecek neden insanları etiketliyorsun bırak isteyen oy versin
Bu da demek oluyorki biz boşuna foto paylaşıyoruz. O kadar söylendin ama bak şeninde oyunu etkilemiyorÇok zor ya
Yasemin deyip geçecektim ama muhteşem pozlar bırakmış @Dosi konuya kararımı etkiler gibi oldu hatta etkiledi mi yok yok Yasemin dedim![]()
Yokk etkiledi tabiki orda o an ne hissettiysem yazdım şair gibiBu da demek oluyorki biz boşuna foto paylaşıyoruz. O kadar söylendin ama bak şeninde oyunu etkilemiyor![]()
Yok benim hevesim kaçtı :/Yokk etkiledi tabiki orda o an ne hissettiysem yazdım şair gibi
Sonra resimlere tekrar tekrar baktım onu seçtim![]()
Senin gibi oldu ney ?Yok benim hevesim kaçtı :/
Senin gibi oldu şimdi
Sürekli gaza geldim deyip sonra hevesim kaçtı gibi yazıyorsun ya. Bende o tarz yazmış oldum dedimSenin gibi oldu ney ?![]()
Ahhaha güzel güzel 😅Sürekli gaza geldim deyip sonra hevesim kaçtı gibi yazıyorsun ya. Bende o tarz yazmış oldum dedim![]()