Hahaha aynen kendi kendimi ele verip reklam yapıyorumSensin.
Hahaha aynen kendi kendimi ele verip reklam yapıyorumSensin.
Sabah @denizz19 a twitterde bir süre forumda çok aktif olamayacam ama akşama uğrarım dedim. İtiraflar'ı görünce aman yine aynı şeyler dedimHiç yenilik yok. Bir ara bana dalmışlardı sonra hemen bıraktılar. Ne güzel farklılık oluyordu, sonra ipleri yine siz elinize aldınız. Adam geliyor 3 tane sırf bir kişiye özel itiraf yapıyor. Yeter artık.
Popülerliğin düştüğü için yapman normaldir. (gereksiz ciddi.)Hahaha aynen kendi kendimi ele verip reklam yapıyorum
Aynen bu ara popüm düştü sınırsız yardırdımPopülerliğin düştüğü için yapman normaldir. (gereksiz ciddi.)
Dansöz gibi kıvırıyor millet yahu onları kaale almayacak kadar büyüğümSabah @denizz19 a twitterde bir süre forumda çok aktif olamayacam ama akşama uğrarım dedim. İtiraflar'ı görünce aman yine aynı şeyler dedim
@Ahmed kalan iki röportaj bölümün olacaktı hatta finalde sürprizin olacaktı. Sırf bu yüzden bu akşamı sabırsızlıkla bekledim ama hayal kırıklığı oldu Galiba vakit sıkıntısından vazgeçtin?
Kıskanıyorlar bizi klasik, başaramayacaklar.
Hahaha aynen kendi kendimi ele verip reklam yapıyorum
Dosi ve senle ilgili İtirafları ben yaptım çatlayın ensenizdeyim yüzünüze gülüp arkanızdan kuyunuzu kazacağımTüü Allah senin cezanı vermesini bizede katıyor şuna bak sen kokuşmuş marul seniii
Öyle bir darbe yedim ki şu an ayakta duramıyorum Gülperi izliyorum la ben bunları mı takacam gülperi hapse girecek iftira attılar aynı bana benziyor hali@denizz19 ile ilgili itirafları çok geleceği belliydi. Geçmiş olsun. Büyük bi darbe yedin. Keşke aynı hataları yapmaktansa hatalarından ders çıkarsaydın
Benimle ilgili itiraflar artık zorlama kaçıyor. Evet eskisi gibi popüler değilim bunun sebebi benim aktif olmamam. Gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Bu sebeple eskisi kadar sevildiğimide düşünmüyorum. Haklı bir çok itiraf benimle ilgili. Çiğdem ile bile 4-5 mesaj konuşuyorum. Neyse yine detaylı bakarım.
En güzel bölüm benim olduğumdu. Her türlü entrika vardı. Çok eglenmistim. Sallamıştım herkese
Aman Keremcim, bazı şeyleri bilmemen daha iyi. Oy toplamalar ortaya çıkmasın diye her şey olabilir.24 itirafın 24'ünde de neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden yorum yapmıyor ve susuyorum.
Öyle bir darbe yedim ki şu an ayakta duramıyorum Gülperi izliyorum la ben bunları mı takacam gülperi hapse girecek iftira attılar aynı bana benziyor hali
Dosi ve senle ilgili İtirafları ben yaptım çatlayın ensenizdeyim yüzünüze gülüp arkanızdan kuyunuzu kazacağım
Tamam canım sen en iyisin Sana bir şeyleri söylemekten aşırı sıkıldım.Hala bu forumda olma sebebin haksız olduğunu kabullenmemenden kaynaklı yoksa bu kadar mesaj insana dokunur ve soğur. Numara yapmana gerek yok çünkü aynı linci bende tüm foruma rest çektiğimde yedim. Ve gitmeme sebebim haklı olduğumu ispatlamaktı. Senin böyle bir şeyi ispat etme lüksün olmadığı için aynı durumda değiliz ama seni anlıyorum