TVen İtiraf Ediyoruz 78.Bölüm "YAZ" (Sezon Finali)

Yaz sezonunda en beğendiğiniz bölüm konuğu kim oldu?

• mrt-06 - 22. bölüm

Oy: 5 38.5%
  • sokak sanati - 23. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Billy Kane - 24. bölüm

Oy: 4 30.8%
  • serhatt - 25. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Çiğdem- - 26. bölüm

Oy: 0 0.0%
  • dizi kolik - 27. bölüm

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Hiç yenilik yok. Bir ara bana dalmışlardı sonra hemen bıraktılar. :A Ne güzel farklılık oluyordu, sonra ipleri yine siz elinize aldınız. :A Adam geliyor 3 tane sırf bir kişiye özel itiraf yapıyor. :F Yeter artık. :F
Sabah @denizz19 a twitterde bir süre forumda çok aktif olamayacam ama akşama uğrarım dedim. İtiraflar'ı görünce aman yine aynı şeyler dedim :D

@Ahmed kalan iki röportaj bölümün olacaktı hatta finalde sürprizin olacaktı. Sırf bu yüzden bu akşamı sabırsızlıkla bekledim ama hayal kırıklığı oldu:T: Galiba vakit sıkıntısından vazgeçtin?

UKALALIKTA;
Yiğitt > Sherlock > Tüm Forum

JDmVJo.gif

@Yiğitt beyciğim ile beni kıskanıyorlar.

Sabah @denizz19 a twitterde bir süre forumda çok aktif olamayacam ama akşama uğrarım dedim. İtiraflar'ı görünce aman yine aynı şeyler dedim :D

@Ahmed kalan iki röportaj bölümün olacaktı hatta finalde sürprizin olacaktı. Sırf bu yüzden bu akşamı sabırsızlıkla bekledim ama hayal kırıklığı oldu:T: Galiba vakit sıkıntısından vazgeçtin?
Dansöz gibi kıvırıyor millet yahu :F onları kaale almayacak kadar büyüğüm :D

@denizz19 ile ilgili itirafları çok geleceği belliydi. Geçmiş olsun. Büyük bi darbe yedin. Keşke aynı hataları yapmaktansa hatalarından ders çıkarsaydın:D

Benimle ilgili itiraflar artık zorlama kaçıyor. Evet eskisi gibi popüler değilim bunun sebebi benim aktif olmamam. Gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Bu sebeple eskisi kadar sevildiğimide düşünmüyorum. Haklı bir çok itiraf benimle ilgili. Çiğdem ile bile 4-5 mesaj konuşuyorum. Neyse yine detaylı bakarım.:D

En güzel bölüm benim olduğumdu. Her türlü entrika vardı. Çok eglenmistim. Sallamıştım herkese:A

@denizz19 ile ilgili itirafları çok geleceği belliydi. Geçmiş olsun. Büyük bi darbe yedin. Keşke aynı hataları yapmaktansa hatalarından ders çıkarsaydın:D

Benimle ilgili itiraflar artık zorlama kaçıyor. Evet eskisi gibi popüler değilim bunun sebebi benim aktif olmamam. Gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Bu sebeple eskisi kadar sevildiğimide düşünmüyorum. Haklı bir çok itiraf benimle ilgili. Çiğdem ile bile 4-5 mesaj konuşuyorum. Neyse yine detaylı bakarım.:D

En güzel bölüm benim olduğumdu. Her türlü entrika vardı. Çok eglenmistim. Sallamıştım herkese:A
Öyle bir darbe yedim ki şu an ayakta duramıyorum Gülperi izliyorum la ben bunları mı takacam :F gülperi hapse girecek iftira attılar aynı bana benziyor hali :(

24 itirafın 24'ünde de neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O yüzden yorum yapmıyor ve susuyorum. :D

:D Bende tek birşey cevap vereceğim beni bu foruma @Çiğdem- getirmedi ben tam 1 YIL önce büyük yazayım da kafanıza girer belki Çiğdemden önce üye oldum bunu Çiğdem kendisinide itiraf programında söyledi ama aktif değildim sadece vadi başlığına girip çıkıyordum rahmetli @china_shangai abim beni konuda öyle güzel karşılıyordu ki aktif olmaya başladın 6 yıldır forumdayım bunuda böyle diyeyim umarım sanmıyorum ama bu sefer o kafalarınıza girer...

Öyle bir darbe yedim ki şu an ayakta duramıyorum Gülperi izliyorum la ben bunları mı takacam :F gülperi hapse girecek iftira attılar aynı bana benziyor hali :(

Hala bu forumda olma sebebin haksız olduğunu kabullenmemenden kaynaklı yoksa bu kadar mesaj insana dokunur ve soğur. Numara yapmana gerek yok çünkü aynı linci bende tüm foruma rest çektiğimde yedim. Ve gitmeme sebebim haklı olduğumu ispatlamaktı. Senin böyle bir şeyi ispat etme lüksün olmadığı için aynı durumda değiliz ama seni anlıyorum :A

Hala bu forumda olma sebebin haksız olduğunu kabullenmemenden kaynaklı yoksa bu kadar mesaj insana dokunur ve soğur. Numara yapmana gerek yok çünkü aynı linci bende tüm foruma rest çektiğimde yedim. Ve gitmeme sebebim haklı olduğumu ispatlamaktı. Senin böyle bir şeyi ispat etme lüksün olmadığı için aynı durumda değiliz ama seni anlıyorum :A
Tamam canım sen en iyisin :D Sana bir şeyleri söylemekten aşırı sıkıldım. :D