TVen İtiraf Ediyoruz 78.Bölüm "YAZ" (Sezon Finali)

Yaz sezonunda en beğendiğiniz bölüm konuğu kim oldu?

• mrt-06 - 22. bölüm

Oy: 5 38.5%
  • sokak sanati - 23. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Billy Kane - 24. bölüm

Oy: 4 30.8%
  • serhatt - 25. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Çiğdem- - 26. bölüm

Oy: 0 0.0%
  • dizi kolik - 27. bölüm

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Süper moda ceza aldırdın da bunun sana yararı ne oldu? Sahte mutluluk yakaladığın forum işte.

Bana kavgacı vs diyerek beni daha da fazla dibe çökertmeye çalışan kişiye o zaman ne yararı vardı o yaptıklarının. Sana ne yararı vardı

Bana kavgacı vs diyerek beni daha da fazla dibe çökertmeye çalışan kişiye o zaman ne yararı vardı o yaptıklarının. Sana ne yararı vardı
Sen kavgacısın zaten bu doğru yanlış bir şey yok ki
Ama soruma yanıt alamadım ceza aldırdın da ne oldu

Eziyet ettiğini kabul ediyorsun yani
İçinin pis oluşunu ne kadar güzel yansıtıyorsun cümlelerine. Sen kendi düşmanlarını soruştur benimkiler bana.
Bana düşman dahi olamazlar.

Bana boş 1-2 itiraf dışında itiraf bile gelmiyor. Seni resmen emmişler. Benim düşmanım çok az artık bilgin olsun

Özellikle yaptım tabi ki. İyi de yaptım. Hakkımı yiyenin hakkını yerim. Bana safı oynama yaa

Seni kimse kaale almıyor da ondan itiraf gelmiyor ondan.

Sen kavgacısın zaten bu doğru yanlış bir şey yok ki
Ama soruma yanıt alamadım ceza aldırdın da ne oldu

Mutlu oldum. İnanılmaz bir haz aldım. Kafasını kopartsam anca bu kadar zevk alırdım

Her doğru her yerde söylenmez. O an hiç bir şey yapamadığım kişi üstüme gelirse sonucu böyle olur. Hiç kimsenin güven duymadığı 3-4 yeni üyenin ilgisini çekebilen biri olarak kalır.

Ay yine aynı kişiler, aynı muhabbetler.ss Total dizileri gibi hep aynı senaryo dönüyor forumda

Ellerine sağlık
@Ahmed

Senin başarın ne? Saçlarını kesip pazarda marul niyetine satmak mı?
İkisine de sataşıyor falan.
Benim başarım reelde var burada başarı yakalamaya ihtiyaç duymadım ki
Bununla övünmem yani birine ceza aldırdım diye sevinecek kadar aciz olamam ben yapıma ters

Aldır, aldırma demiyorum, hobi olarak yine aldır ama bununla övünme.

Övünülecek bir şey yaptım ben orada. Bana zor günümde laf söyleyen kişiydi o yönetici ve benim zor günlerim geçti ona ne yaptım ettim ceza aldırdım. bir yöneticinin ceza alması çok ekstrem bir olaydır.

Onu sormuyorum, 'alamaz mı?' diyorum.

Bende alam var mı benim ceza aldırdığım dışında diyorum?
1 tane fazladan ceza göster.

Ceza alamaz. Sen yönetici olarak en üstteki kişisin. En çok dikkat etmesi gereken kişisin.
Hatta benim o aldırdığım ceza yüzünden kural geldi. 3 kere ceza alan yöneticilikten atılır diye ama 3 kere ceza aldıramadım malesef