Süper moda ceza aldırdın da bunun sana yararı ne oldu? Sahte mutluluk yakaladığın forum işte.
Bana kavgacı vs diyerek beni daha da fazla dibe çökertmeye çalışan kişiye o zaman ne yararı vardı o yaptıklarının. Sana ne yararı vardı
Süper moda ceza aldırdın da bunun sana yararı ne oldu? Sahte mutluluk yakaladığın forum işte.
Sen kavgacısın zaten bu doğru yanlış bir şey yok ki Ama soruma yanıt alamadım ceza aldırdın da ne olduBana kavgacı vs diyerek beni daha da fazla dibe çökertmeye çalışan kişiye o zaman ne yararı vardı o yaptıklarının. Sana ne yararı vardı
Eziyet ettiğini kabul ediyorsun yani İçinin pis oluşunu ne kadar güzel yansıtıyorsun cümlelerine. Sen kendi düşmanlarını soruştur benimkiler bana. Bana düşman dahi olamazlar.
Seni kimse kaale almıyor da ondan itiraf gelmiyor ondan.Bana boş 1-2 itiraf dışında itiraf bile gelmiyor. Seni resmen emmişler. Benim düşmanım çok az artık bilgin olsun
Özellikle yaptım tabi ki. İyi de yaptım. Hakkımı yiyenin hakkını yerim. Bana safı oynama yaa
Sen kavgacısın zaten bu doğru yanlış bir şey yok ki Ama soruma yanıt alamadım ceza aldırdın da ne oldu
Seni kimse kaale almıyor da ondan itiraf gelmiyor ondan.
Ben ne kadar popülerim görüyorsun her hafta dillerdeyim sen haftaya biriyle kavga et benceSenin gibi kaale alacaklarsa hiç almasınlar daha iyo
Süper mod ceza alamaz mı?Düşmanlarım için inan öyleyim
Bir süper moda ceza aldırdım daha napayım
Şşş dur bozma durumu Sokak sanatı aldırmış lütfenSüper mod ceza alamaz mı?
Aldır, aldırma demiyorum, hobi olarak yine aldır ama bununla övünme.Şşş dur bozma durumu Sokak sanatı aldırmış lütfen
Hayattaki tek başarısı bu normal amaAldır, aldırma demiyorum, hobi olarak yine aldır ama bununla övünme.
Senin başarın ne? Saçlarını kesip, pazarda marul niyetine satmak mı? İkisine de sataşıyor falan.Hayattaki tek başarısı bu normal ama
Süper mod ceza alamaz mı?
Benim başarım reelde var burada başarı yakalamaya ihtiyaç duymadım ki Bununla övünmem yani birine ceza aldırdım diye sevinecek kadar aciz olamam ben yapıma tersSenin başarın ne? Saçlarını kesip pazarda marul niyetine satmak mı? İkisine de sataşıyor falan.
Onu sormuyorum, 'alamaz mı?' diyorum.Alan var mı? Bir ara deniz alıyordu sanırım onun dışında alan var mı?
Aldır, aldırma demiyorum, hobi olarak yine aldır ama bununla övünme.
İtiraf et, sen pazarda kıvırcık marul sattın!Benim başarım reelde var burada başarı yakalamaya ihtiyaç duymadım ki Bununla övünmem yani birine ceza aldırdım diye sevinecek kadar aciz olamam ben yapıma ters
Yani alma ihtimali varmış.Övünülecek bir şey yaptım ben orada. Bana zor günümde laf söyleyen kişiydi o yönetici ve benim zor günlerim geçti ona ne yaptım ettim ceza aldırdım. bir yöneticinin ceza alması çok ekstrem bir olaydır.
Onu sormuyorum, 'alamaz mı?' diyorum.