TVen İtiraf Ediyoruz 78.Bölüm "YAZ" (Sezon Finali)

Yaz sezonunda en beğendiğiniz bölüm konuğu kim oldu?

• mrt-06 - 22. bölüm

Oy: 5 38.5%
  • sokak sanati - 23. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Billy Kane - 24. bölüm

Oy: 4 30.8%
  • serhatt - 25. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Çiğdem- - 26. bölüm

Oy: 0 0.0%
  • dizi kolik - 27. bölüm

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Süper moda ceza aldırdın da bunun sana yararı ne oldu? Sahte mutluluk yakaladığın forum işte. :D

Bana kavgacı vs diyerek beni daha da fazla dibe çökertmeye çalışan kişiye o zaman ne yararı vardı o yaptıklarının. Sana ne yararı vardı:D

Eziyet ettiğini kabul ediyorsun yani :A İçinin pis oluşunu ne kadar güzel yansıtıyorsun cümlelerine. Sen kendi düşmanlarını soruştur benimkiler bana. :D Bana düşman dahi olamazlar.

Bana boş 1-2 itiraf dışında itiraf bile gelmiyor. Seni resmen emmişler. Benim düşmanım çok az artık bilgin olsun:A
Özellikle yaptım tabi ki. İyi de yaptım. Hakkımı yiyenin hakkını yerim. Bana safı oynama yaa :F

Sen kavgacısın zaten bu doğru yanlış bir şey yok ki :D Ama soruma yanıt alamadım ceza aldırdın da ne oldu :A

Mutlu oldum. İnanılmaz bir haz aldım. Kafasını kopartsam anca bu kadar zevk alırdım :F
Her doğru her yerde söylenmez. O an hiç bir şey yapamadığım kişi üstüme gelirse sonucu böyle olur. Hiç kimsenin güven duymadığı 3-4 yeni üyenin ilgisini çekebilen biri olarak kalır.:A

Düşmanlarım için inan öyleyim :A
Bir süper moda ceza aldırdım daha napayım :A
Süper mod ceza alamaz mı? :F

MDmRJQ.jpg

Ay yine aynı kişiler, aynı muhabbetler.ss Total dizileri gibi hep aynı senaryo dönüyor forumda :T:

Ellerine sağlık :bhr: @Ahmed

Aldır, aldırma demiyorum, hobi olarak yine aldır ama bununla övünme. :F :F :F

Övünülecek bir şey yaptım ben orada. Bana zor günümde laf söyleyen kişiydi o yönetici ve benim zor günlerim geçti ona ne yaptım ettim ceza aldırdım. bir yöneticinin ceza alması çok ekstrem bir olaydır.:D

Onu sormuyorum, 'alamaz mı?' diyorum. :F

Bende alam var mı benim ceza aldırdığım dışında diyorum?
1 tane fazladan ceza göster.:D

Ceza alamaz. Sen yönetici olarak en üstteki kişisin. En çok dikkat etmesi gereken kişisin.
Hatta benim o aldırdığım ceza yüzünden kural geldi. 3 kere ceza alan yöneticilikten atılır diye ama 3 kere ceza aldıramadım malesef :A