TVen İtiraf Ediyoruz 65. Bölüm

@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor :A:A:A
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok :A 3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık :F

Ben harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorum :A Eşcinsel tayfadan çıkmamış mı o itiraf sence de? :A

Ben harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorum :A Eşcinsel tayfadan çıkmamış mı o itiraf sence de? :A
Belki de aynı kişidir asdfsfgd :F
Forumda gizem çok, olabilir hetero görünüp homoseksüel olan. Şaşırmam. Ülkedeki eşcinsellerin yarısı burada zaten. Birbirlerine haber verip de mi türüyolar anlamıyorum :A:A

bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdide :A :A :A @Harunnn60
Benimde bir sapığım var artık kıskanmazsın beni. :A
En azından yalnız değilim, daha rahat hissediyorum :A:A

Yuh be kardeşim. :F Tamam itiraf yap ama mantıklı bir şey yaz. :F Ben geldiğimden beri bu 2 kadının da dizisini izledim. :A 2013-2014'den kanıtlar koyayım da bir şaşır bakalım. :A

İntikam yorumum burada sene 2014;
https://fav10.net/forum/threads/İntikam-dizi-yorumları.175414/page-57#post-1730242

Muhteşem Yüzyıl zamanı Hürrem için yorumum;
Ekli dosyayı görüntüle 57835

Şimdi senin itirafına gelince ben 4.5 yıldır izlemiş numarası mı yapıyorum yani.😳😕

@sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @Ahmed @XanTier @S.G.A.T. :F
Harunla yine uğraşmaya başlamışlar süper mod tam zamanında olmuş belki çekinirler artık :A :A :A @XanTier @mrt-06

Şimdi olduğu gibi :bhr:

Ben hepsini denemiştim zaten, alışkınım :F
Cins ya insan yalandan da olsa şaşırırmış gibi yapar bir şeylere. :F

Yok alışamadım. :F Gece değiştirme sinirlenip. :F
Çok sinirliyim valla belli olmaz. :A

hhahah @Yiğitt de alışamadım sana diyor :F

ama ben kendime alıştım karadeniz bizim köyler gibi yemyeşil yani karadenizli üye olmayı artık daha buram buram hissediyorum :A :A :A @XanTier @Harunnn60
İlahi buldun yine bir şey :F

Arada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorum :A:A
Seni kesmeyende sorun vardır. 😳 Ben bile defalarca kestim seni. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking