@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok 3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık
Ben harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorum Eşcinsel tayfadan çıkmamış mı o itiraf sence de?
@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok 3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık
Kızlar bana bakmıyor diye dert yanıyordun bak 3 haftadır taliplerin eksik olmuyor. @Çiğdem- @Harunnn60
bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdide @Harunnn60Hep öyle oluyor son zamanlarda
Benimde bir sapığım var artık kıskanmazsın beni.bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdide @Harunnn60
Forum forum değil entrika kutusu mübarek.bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdide @Harunnn60
Kim bakmıyor? Öyle mi dedim? Dediysem seni kandırmak için demişimdirKızlar bana bakmıyor diye dert yanıyordun bak 3 haftadır taliplerin eksik olmuyor. @Çiğdem- @Harunnn60
Bazen beni hep kandırdığını düşünüyorum.Kim bakmıyor? Öyle mi dedim? Dediysem seni kandırmak için demişimdir
Belki de aynı kişidir asdfsfgdBen harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorum Eşcinsel tayfadan çıkmamış mı o itiraf sence de?
bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdide @Harunnn60
En azından yalnız değilim, daha rahat hissediyorumBenimde bir sapığım var artık kıskanmazsın beni.
Şimdi olduğu gibiBazen beni hep kandırdığını düşünüyorum.
Ben hepsini denemiştim zaten, alışkınım
Hımm değilin değilini alınca kendisini verdiğine göre kandırmıyorum demek istedin.Şimdi olduğu gibi
Yok alışamadım. Gece değiştirme sinirlenip.
hhahah @Yiğitt de alışamadım sana diyor
Arada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorumHımm değilin değilini alınca kendisini verdiğine göre kandırmıyorum demek istedin.
Harunla yine uğraşmaya başlamışlar süper mod tam zamanında olmuş belki çekinirler artık @XanTier @mrt-06Yuh be kardeşim. Tamam itiraf yap ama mantıklı bir şey yaz. Ben geldiğimden beri bu 2 kadının da dizisini izledim. 2013-2014'den kanıtlar koyayım da bir şaşır bakalım.
İntikam yorumum burada sene 2014;
https://fav10.net/forum/threads/İntikam-dizi-yorumları.175414/page-57#post-1730242
Muhteşem Yüzyıl zamanı Hürrem için yorumum;
Ekli dosyayı görüntüle 57835
Şimdi senin itirafına gelince ben 4.5 yıldır izlemiş numarası mı yapıyorum yani.😳😕
@sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @Ahmed @XanTier @S.G.A.T.
Kızların göz zevki de yok demekArada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorum
Cins ya insan yalandan da olsa şaşırırmış gibi yapar bir şeylere.Şimdi olduğu gibi
Ben hepsini denemiştim zaten, alışkınım
Çok sinirliyim valla belli olmaz.Yok alışamadım. Gece değiştirme sinirlenip.
İlahi buldun yine bir şeyhhahah @Yiğitt de alışamadım sana diyor
ama ben kendime alıştım karadeniz bizim köyler gibi yemyeşil yani karadenizli üye olmayı artık daha buram buram hissediyorum @XanTier @Harunnn60
Seni kesmeyende sorun vardır. 😳 Ben bile defalarca kestim seni.Arada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorum
Kızların göz zevki de yok demek
Mübalağa yaptım birazcıkSeni kesmeyende sorun vardır. 😳 Ben bile defalarca kestim seni.
Yok knk ben metroda gördüm birkaç kez @XanTier’i, boylu poslu heybetli tatlı yüzlü bir oğlan. Gözümü alamamıştım gerçi benimki şoktan.Kızların göz zevki de yok demek
Yanına niye gitmedinYok knk ben metroda gördüm birkaç kez @XanTier’i, boylu poslu heybetli tatlı yüzlü bir oğlan. Gözümü alamamıştım gerçi benimki şoktan.
Bazen ben de bana bakıyorlar sanıyorum öyle bir durum da olabilir. :SMübalağa yaptım birazcık
O dönem böyle tatlı değildi soğuk davranıyordu.Yanına niye gitmedin