TVen İtiraf Ediyoruz 65. Bölüm

@Çiğdem- ya sen nasıl bir minnoşsun ? Yiyiyim mi seni ? Çok teşekkür ederiz canım benim asıl renk katan sensin :love1:

İtiraf 15
Parlak Takımı’na ve açtıkları erkek konularına karşı beğenmiyormuşum gibi yorumlar yazıyorum ama ben de bir eşcinselim. Bunun forumda duyulmasını istemediğim için bir süre daha böyle homofobik birisiymişim gibi devam edeceğim...

Her zaman söylüyorum gün gelecek eşcinsel olan herkes 1 er 1 er dökülecek :A Bence @MasacRE- tabi @S.G.A.T. da olabilir :A
Bu itirafı sizin aranızdan birinin yaptığı o kadar belli ki :A @Ahmed @Yiğitt @YıldırıM hanginiz yazdı la doğru söyleyin :A

@XanTier @S.G.A.T. @Billy Kane Sizin tahmininiz kim? Ben ilk atlayan Thequeer olduğu için Thequeer diyorum :A @Çiğdem-

İtiraf 16
Beren Saat'i seviyorum.... Meryem Uzerli'yi seviyorum.... forumda dönem dönem hangi ünlü popüler olsa Harun onu seviyor, "ben zaten seviyordum" diyordu... Oysa başlayan hiçbir dizisini izlemedi )))
-Anonim-

Yuh be kardeşim. :F Tamam itiraf yap ama mantıklı bir şey yaz. :F Ben geldiğimden beri bu 2 kadının da dizisini izledim. :A 2013-2014'den kanıtlar koyayım da bir şaşır bakalım. :A

İntikam yorumum burada sene 2014;
https://fav10.net/forum/threads/İntikam-dizi-yorumları.175414/page-57#post-1730242

Muhteşem Yüzyıl zamanı Hürrem için yorumum;
444444444444444444.png

Şimdi senin itirafına gelince ben 4.5 yıldır izlemiş numarası mı yapıyorum yani.😳😕

@sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @Ahmed @XanTier @S.G.A.T. :F

Bu itirafı sizin aranızdan birinin yaptığı o kadar belli ki :A @Ahmed @Yiğitt @YıldırıM hanginiz yazdı la doğru söyleyin :A

@XanTier @S.G.A.T. @Billy Kane Sizin tahmininiz kim? Ben ilk atlayan Thequeer olduğu için Thequeer diyorum :A @Çiğdem-

Siz harem itirafına ne diyorsunuz. :A @XanTier @Harunnn60

Bence @XanTier yaptı onu. :A Kendisini de eklemiş ki anlamayayım diye.:A:A

Şaka bir yana tanıdık birisi kesin. :F
@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor :A:A:A
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok :A 3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık :F

İtiraf 6. Şovdu zaten o. Sunucusu da bendim. :D Yazmıştım ya itirafına başlığına da :A Ayrıca takas'a niye özelden yazayım ben o itirafı millet görsün diye yazmıştım :D
İtiraf 26 bu tarz isimleri değiştirmek etik değil.

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking