@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık
![]()
Ben harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorum
@Thequeer yapmaz, o bana o gözle bakmıyor
Fikrim yok, hiçbir fikrim yok3 bölümdür yürüyolar bana, yanıma Harun'u da katmışlar artık
![]()
Kızlar bana bakmıyor diye dert yanıyordun bak 3 haftadır taliplerin eksik olmuyor.@Çiğdem- @Harunnn60
bu desrenin sapığı olmasın @XanTier a abayı yakmış galiba şimdideHep öyle oluyor son zamanlarda![]()
Benimde bir sapığım var artık kıskanmazsın beni.
Kim bakmıyor? Öyle mi dedim? Dediysem seni kandırmak için demişimdirKızlar bana bakmıyor diye dert yanıyordun bak 3 haftadır taliplerin eksik olmuyor.@Çiğdem- @Harunnn60
Bazen beni hep kandırdığını düşünüyorum.Kim bakmıyor? Öyle mi dedim? Dediysem seni kandırmak için demişimdir![]()
Belki de aynı kişidir asdfsfgdBen harem itirafından bahsetmiyorum la 15. itiraftan bahsediyorumEşcinsel tayfadan çıkmamış mı o itiraf sence de?
![]()
En azından yalnız değilim, daha rahat hissediyorumBenimde bir sapığım var artık kıskanmazsın beni.![]()
Şimdi olduğu gibiBazen beni hep kandırdığını düşünüyorum.![]()
Ben hepsini denemiştim zaten, alışkınım
Hımm değilin değilini alınca kendisini verdiğine göre kandırmıyorum demek istedin.Şimdi olduğu gibi![]()
Yok alışamadım.
hhahah @Yiğitt de alışamadım sana diyor
Arada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorumHımm değilin değilini alınca kendisini verdiğine göre kandırmıyorum demek istedin.![]()
Harunla yine uğraşmaya başlamışlar süper mod tam zamanında olmuş belki çekinirler artıkYuh be kardeşim.Tamam itiraf yap ama mantıklı bir şey yaz.
Ben geldiğimden beri bu 2 kadının da dizisini izledim.
2013-2014'den kanıtlar koyayım da bir şaşır bakalım.
İntikam yorumum burada sene 2014;
https://fav10.net/forum/threads/İntikam-dizi-yorumları.175414/page-57#post-1730242
Muhteşem Yüzyıl zamanı Hürrem için yorumum;
Ekli dosyayı görüntüle 57835
Şimdi senin itirafına gelince ben 4.5 yıldır izlemiş numarası mı yapıyorum yani.😳😕
@sokak sanati @xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @mrt-06 @Ahmed @XanTier @S.G.A.T.![]()
Kızların göz zevki de yok demekArada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorum![]()
Cins ya insan yalandan da olsa şaşırırmış gibi yapar bir şeylere.Şimdi olduğu gibi
Ben hepsini denemiştim zaten, alışkınım![]()
Çok sinirliyim valla belli olmaz.Yok alışamadım.Gece değiştirme sinirlenip.
![]()
İlahi buldun yine bir şeyhhahah @Yiğitt de alışamadım sana diyor
ama ben kendime alıştım karadeniz bizim köyler gibi yemyeşil yani karadenizli üye olmayı artık daha buram buram hissediyorum![]()
![]()
@XanTier @Harunnn60
Seni kesmeyende sorun vardır. 😳 Ben bile defalarca kestim seni.Arada bi kesiyor kızlar metroda falan, ama ben umursamayıp telefonumda oyun oynamaya devam ediyorum![]()
Kızların göz zevki de yok demek![]()
Mübalağa yaptım birazcıkSeni kesmeyende sorun vardır. 😳 Ben bile defalarca kestim seni.![]()
Yok knk ben metroda gördüm birkaç kez @XanTier’i, boylu poslu heybetli tatlı yüzlü bir oğlan.Kızların göz zevki de yok demek![]()
Yanına niye gitmedinYok knk ben metroda gördüm birkaç kez @XanTier’i, boylu poslu heybetli tatlı yüzlü bir oğlan.Gözümü alamamıştım gerçi benimki şoktan.
![]()
Bazen ben de bana bakıyorlar sanıyorum öyle bir durum da olabilir. :SMübalağa yaptım birazcık![]()
O dönem böyle tatlı değildi soğuk davranıyordu.Yanına niye gitmedin![]()