Aynen göbek atalım gel 1 ay daha sizinleyim
Çekemiyolla bizi
Sen olmasan ne yapardık biz ya seni anan bizim için doğurmuşş bonişimmm
Aynen göbek atalım gel 1 ay daha sizinleyim
Çekemiyolla bizi
Neyse boşver Hasibeyi izleyelimGerçi burada sevmedikleri kişilere ve onun "tarafında" olanlara tavır alınıp itiralarda laf atılması moda.
Vadikızını çok sevdiğin için senden dolayı nasiplenmiştir itiraflardan @denizz19 aynı beni savundukları hafta ertesi hafta itirafkarda yerini bulan arkadaşlarımız gibi 😉
Hatta 2 ay sizinleyim Bu aydan 10 gün var Kasım ve Aralığın 13'üne kadarSen olmasan ne yapardık biz ya seni anan bizim için doğurmuşş bonişimmm
Neyse boşver Hasibeyi izleyelim
Neyse boşver Hasibeyi izleyelim
Hatta 2 ay sizinleyim Bu aydan 10 gün var Kasım ve Aralığın 13'üne kadar
Bugünlerde foruma giremedim diye üzülmüştüm @denizz19 un son günleri diye ama bu haberi duyunca çok sevindim
kurtulamadık. Şimdi birşey derdimde bence bukadar sohbet yeterli
Bu kadar kindar olmak hiç iyi değildir gerçek hayatında da önemli bir sorun bu bence ama sen bilirsin ben senin duanla doğmadım bedduanla da ölmem ya
Bu arada @turkuazz için gelen itirafta ayrıca saçma forumun en zararsız kişisi
Hakkımdaki itirafları şu şekilde takip ediyorum.kız @Aserat a kaknem dedik bildiğin firdevs hanım çıktı entrikada😱
denix marulunun sonu kıgın kemal gibi oldu en umulmadık anda icabına bakıldı @Çiğdem- @denizz19
itiraf ediyorum turgut özalı da @Dosi zehirledi arkadaşlar
@RüzgarGülü nün adını değişmeli bence itiraflara göre
vasfiye teyze diyoloğu olmamış beğenmedim daha iyisi yazılabilirdi
kız senin için de melek yüzlü şeytan diyolla her hafta
Hakkımdaki itirafları şu şekilde takip ediyorum.
bölümün devamında kumardan basılıp nezarete düşüyordu resmen senin sonun da böyle olacak @denizz19 dan ibret al benceHakkımdaki itirafları şu şekilde takip ediyorum.
Valla ben buradayım rahatsız olan varsa bana bulaşmadan yoluna devam etsin.bölümün devamında kumardan basılıp nezarete düşüyordu resmen senin sonun da böyle olacak @denizz19 dan ibret al bence
Ben iyilik meleği oynamam iyi olduğumu direk yansıtırım ama sen kötülük meleği olduğundan iyi yaklaşımı da kötü algılıyorsun senin tarzın bu da Ne diyelimSebeplerim var ve iyilik meleğini oynama artık. Acayip sıkıcısın.
Dedikodu Gecesine iyi malzeme çıktı
Şaka bir yana bende itiraflarla ilgili birkaç birşey yazmak istiyorum.
Öncelikle artık hiç tanımama rağmen rüyalarımda bile Dosi yi göreceğim, her hafta bu kadar itiraf gelecek kadar ne yapmış onu da bilmiyorum açıkcası bilmekte istemiyorum. Kendisini tanımıyorum, bu yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Allah aşkına vadikızın dan ne istiyorsunuz ya ? Tamam bazen gerekesiz uzatıyor ama forumumuzun tontiş ablası ben gayet samimi ve içten buluyorum kendisini
Aserat sanırım zamanında bazı yalanlar söylemiş ama ben burada kimsenin 4 4lük olduğunu düşünmüyorum o yüzden bazı itiraflar fazlaca acımasız ve gereksiz olmuş Aserat itirafları.
Sokak sanatında benim göremediğim ne var ? Sadece gereğinden fazla kin tutuyor, ne yaşadığını bilmediğim için tutup tutmaması hakkında haklı haksız demeyeceğim ama sosyal ortamda bu kadarına da pek gerek yok sanki be bebiş.
Deniz yine damga vurmuş, yani onunda onundan birşeyini görmedim. Kendim görmediğim sürece de anonim olan itiraflara itibar etmem sokak sanatı itirafını da öncesinden biliyordum zaten ama geçen hafta MS de buzların erimeye başladığını düşünüyordum da yanılmışmış
Turkazz ne alaka cidden ya herkes istediği şeyi yazar ayrıca öyle yazmışsa az bile yazmış
RuzgarGülü nü de tanımıyorum yorum yok.
Ellerine sağlık kanka see you on Gossip Night @Ahmed
Saçma sapan şeyler zaten hayır ben de itibar edeyim diyorum da doğru şeyler değil ki yazmış bir tanesi yönetimden düştün artık bittin diye ula beni bitirmek kolay mıDedikodu Gecesine iyi malzeme çıktı
Öncelikle artık hiç tanımama rağmen rüyalarımda bile Dosi yi göreceğim, her hafta bu kadar itiraf gelecek kadar ne yapmış onu da bilmiyorum açıkcası bilmekte istemiyorum. Kendisini tanımıyorum, bu yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Allah aşkına vadikızın dan ne istiyorsunuz ya ? Tamam bazen gerekesiz uzatıyor ama forumumuzun tontiş ablası ben gayet samimi ve içten buluyorum kendisini
Aserat sanırım zamanında bazı yalanlar söylemiş ama ben burada kimsenin 4 4lük olduğunu düşünmüyorum o yüzden bazı itiraflar fazlaca acımasız ve gereksiz olmuş Aserat itirafları.
Sokak sanatında benim göremediğim ne var ? Sadece gereğinden fazla kin tutuyor, ne yaşadığını bilmediğim için tutup tutmaması hakkında haklı haksız demeyeceğim ama sosyal ortamda bu kadarına da pek gerek yok sanki be bebiş.
Deniz yine damga vurmuş, yani onunda onundan birşeyini görmedim. Kendim görmediğim sürece de anonim olan itiraflara itibar etmem sokak sanatı itirafını da öncesinden biliyordum zaten ama geçen hafta MS de buzların erimeye başladığını düşünüyordum da yanılmışmış
Turkazz ne alaka cidden ya herkes istediği şeyi yazar ayrıca öyle yazmışsa az bile yazmış
Yorum yapmadığına göre 17 sensin. Hayallerim yıkıldı şu anDedikodu Gecesine iyi malzeme çıktı
Kız yine şifreli şifreli konuşuyorsun. Eğer Deniz den bahsediyorsan sizin mesele devlet meselesi olmuş kanka no commentBen Dosi ile ilgili itiraf yapmıyorum zaten benim sevmediğim isimler farklı. Yiğittr açıklık getirmiş bende sıkıldım artık görmesek daha iyi o itirafları..
Bana yapmacık diyen kıskançlıktan diyordur kudursun
Diğeri zaten sallamış başka itiraf yok bana. Kin konusunda evet ama haklı sebeplerim var. Kendileri şuan gittikleri için yada ezen seviyeden ezilen seviyeye düştüğü için kindar değil gibi görünselerde içlerinden gelenleri yazmadıklarını düşünüyorum. Asıl kötülük nü bence..
Ya o değil de forumda bitirmek nasıl oluyor ? şahsen benim için favori üye’nin de admin’in de farklı yok, girip eğlenceme bakarım sonra hayatıma dönerim.Saçma sapan şeyler zaten hayır ben de itibar edeyim diyorum da doğru şeyler değil ki yazmış bir tanesi yönetimden düştün artık bittin diye ula beni bitirmek kolay mı
Saçmalama be ben olsam Anonim niye yapayım ciddiye bile almadım onu Ayıca aşık olsam senin gibi homofobiğe mi olurumYorum yapmadığına göre 17 sensin. Hayallerim yıkıldı şu an