TVen İtiraf Ediyoruz 63.Bölüm

Gerçi burada sevmedikleri kişilere ve onun "tarafında" olanlara tavır alınıp itiralarda laf atılması moda.
Vadikızını çok sevdiğin için senden dolayı nasiplenmiştir itiraflardan @denizz19 :D aynı beni savundukları hafta ertesi hafta itirafkarda yerini bulan arkadaşlarımız gibi 😉
Neyse boşver Hasibeyi izleyelim :A

:FSen olmasan ne yapardık biz ya seni anan bizim için doğurmuşş bonişimmm:kissingheart::kissingheart:
Hatta 2 ay sizinleyim :A Bu aydan 10 gün var Kasım ve Aralığın 13'üne kadar :D

evet siz hasibe benim süreyya ile faruğu izleyeyim :D

:Z:ZYaşasınnn bol enerji almaya devam edeceğiz kız @Dosi iyi bakalım denize :F:F
Bugünlerde foruma giremedim diye üzülmüştüm @denizz19 un son günleri diye ama bu haberi duyunca çok sevindim :D
kurtulamadık. Şimdi birşey derdimde bence bukadar sohbet yeterli :D

Bugünlerde foruma giremedim diye üzülmüştüm @denizz19 un son günleri diye ama bu haberi duyunca çok sevindim :D
kurtulamadık. Şimdi birşey derdimde bence bukadar sohbet yeterli :D

:Dbendee yaa kaç gündür ne zaman belli olacak diye sor sora kafasını ütüledim valla aralık olacağını hiç tahmin etmiyordum ya iyi oldu:D

Adeta damga vurmuşum bölüme. :A

İtiraf 2 - Ozan'a yalvarmadım bu bir. Yalvarsam bile seni ilgilendirmez bu iki. Ben 3 yıllık emeğimi doğrudan karışmadığım bir olay için haksız yedirmezdim kusura bakmayacaksın. Ayrıca @OzaN'ın favori üyeye düşürmesini değil kendince önlem almaya çalışmasına hak verdiğimi söyledim çünkü yönetim iyice karışmıştı son günlerde. Ama illa rütbe düşürecekse emekli yapsaydı dedim. Tabii bazılarının gözünü hırs bürüdüğü için görmezden gelmeleri normal. :)

İtiraf 6 - Benzerlik benim de dikkatimi çekiyor ama fake üyelik gibi bir şeyle geleceksen hiç uğraşma. :kiki:

İtiraf 13 - Ben Yiğit'i niye kıskanayım çok da iyi anlaşıyoruz. Hatta Twitter'dan konuşuyoruz sürekli. Favori üyeye düşürülmesini kesinlikle desteklemiyorum bunun lehine bir tane açıklamamı bul öyle gel karşıma. :)

İtiraf 23 - Vasfiye Teyze'yi severim onunla adımın aynı itirafta olması benim için gururdur. :A

Açıkçası hakkımdaki itirafları pek ciddiye alamıyorum çünkü geçen haftaki itirafımdan sonra kimin rahatsız olduğu apaçık belli. 😉

Bu kadar kindar olmak hiç iyi değildir gerçek hayatında da önemli bir sorun bu bence ama sen bilirsin ben senin duanla doğmadım bedduanla da ölmem ya :D

Bu arada @turkuazz için gelen itirafta ayrıca saçma :F forumun en zararsız kişisi :D

Sebeplerim var ve iyilik meleğini oynama artık. Acayip sıkıcısın.:F

kız @Aserat a kaknem dedik bildiğin firdevs hanım çıktı entrikada😱
denix marulunun sonu kıgın kemal gibi oldu en umulmadık anda icabına bakıldı :A @Çiğdem- @denizz19

itiraf ediyorum turgut özalı da @Dosi zehirledi arkadaşlar:F :F :F

@RüzgarGülü nün adını değişmeli bence itiraflara göre:D

vasfiye teyze diyoloğu olmamış beğenmedim daha iyisi yazılabilirdi

kız senin için de melek yüzlü şeytan diyolla her hafta:A
Hakkımdaki itirafları şu şekilde takip ediyorum. :A

CynButJXUAAh7TZ.jpg

İtiraf 18: Allah aşkına bu kadarına da yok artık diyorum pes artık.Sen istediğin şekilde haddini aşan itiraflar yap sorun olmuyor da ben maksadını aşan kin nefret dolu itiraflar olmuş şeklinde yazdiklarım mı sorun oldu sana?Ayrıca sen bozuk plak gibi daima kinli itiraflar yazınca da sorun yok buna ufak bir yorum yapınca mı sorun oluyor? Bence garip olan sensin birazda gariplik durumunu kendinde bulmalısın

Dedikodu Gecesine iyi malzeme çıktı :A
Şaka bir yana bende itiraflarla ilgili birkaç birşey yazmak istiyorum.
Öncelikle artık hiç tanımama rağmen rüyalarımda bile Dosi yi göreceğim, her hafta bu kadar itiraf gelecek kadar ne yapmış onu da bilmiyorum açıkcası bilmekte istemiyorum. Kendisini tanımıyorum, bu yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Allah aşkına vadikızın dan ne istiyorsunuz ya ? Tamam bazen gerekesiz uzatıyor ama forumumuzun tontiş ablası ben gayet samimi ve içten buluyorum kendisini :)
Aserat sanırım zamanında bazı yalanlar söylemiş ama ben burada kimsenin 4 4lük olduğunu düşünmüyorum o yüzden bazı itiraflar fazlaca acımasız ve gereksiz olmuş Aserat itirafları.
Sokak sanatında benim göremediğim ne var :D ? Sadece gereğinden fazla kin tutuyor, ne yaşadığını bilmediğim için tutup tutmaması hakkında haklı haksız demeyeceğim ama sosyal ortamda bu kadarına da pek gerek yok sanki be bebiş.
Deniz yine damga vurmuş, yani onunda onundan birşeyini görmedim. Kendim görmediğim sürece de anonim olan itiraflara itibar etmem sokak sanatı itirafını da öncesinden biliyordum zaten ama geçen hafta MS de buzların erimeye başladığını düşünüyordum da yanılmışmış :A
Turkazz ne alaka cidden ya herkes istediği şeyi yazar ayrıca öyle yazmışsa az bile yazmış :D
RuzgarGülü nü de tanımıyorum yorum yok.
Ellerine sağlık kanka see you on Gossip Night :D @Ahmed

Ben Dosi ile ilgili itiraf yapmıyorum zaten benim sevmediğim isimler farklı.:A Yiğittr açıklık getirmiş bende sıkıldım artık görmesek daha iyi o itirafları..

Öncelikle artık hiç tanımama rağmen rüyalarımda bile Dosi yi göreceğim, her hafta bu kadar itiraf gelecek kadar ne yapmış onu da bilmiyorum açıkcası bilmekte istemiyorum. Kendisini tanımıyorum, bu yüzden daha fazla yorum yapmak istemiyorum.
Allah aşkına vadikızın dan ne istiyorsunuz ya ? Tamam bazen gerekesiz uzatıyor ama forumumuzun tontiş ablası ben gayet samimi ve içten buluyorum kendisini :)
Aserat sanırım zamanında bazı yalanlar söylemiş ama ben burada kimsenin 4 4lük olduğunu düşünmüyorum o yüzden bazı itiraflar fazlaca acımasız ve gereksiz olmuş Aserat itirafları.
Sokak sanatında benim göremediğim ne var :D ? Sadece gereğinden fazla kin tutuyor, ne yaşadığını bilmediğim için tutup tutmaması hakkında haklı haksız demeyeceğim ama sosyal ortamda bu kadarına da pek gerek yok sanki be bebiş.
Deniz yine damga vurmuş, yani onunda onundan birşeyini görmedim. Kendim görmediğim sürece de anonim olan itiraflara itibar etmem sokak sanatı itirafını da öncesinden biliyordum zaten ama geçen hafta MS de buzların erimeye başladığını düşünüyordum da yanılmışmış :A
Turkazz ne alaka cidden ya herkes istediği şeyi yazar ayrıca öyle yazmışsa az bile yazmış :D

Bana yapmacık diyen kıskançlıktan diyordur kudursun:A
Diğeri zaten sallamış başka itiraf yok bana. Kin konusunda evet ama haklı sebeplerim var. Kendileri şuan gittikleri için yada ezen seviyeden ezilen seviyeye düştüğü için kindar değil gibi görünselerde içlerinden gelenleri yazmadıklarını düşünüyorum. Asıl kötülük nü bence..

Saçma sapan şeyler zaten :D hayır ben de itibar edeyim diyorum da doğru şeyler değil ki yazmış bir tanesi yönetimden düştün artık bittin diye ula beni bitirmek kolay mı :F

Yorum yapmadığına göre 17 sensin. Hayallerim yıkıldı şu an :T

Ben Dosi ile ilgili itiraf yapmıyorum zaten benim sevmediğim isimler farklı.:A Yiğittr açıklık getirmiş bende sıkıldım artık görmesek daha iyi o itirafları..

Bana yapmacık diyen kıskançlıktan diyordur kudursun:A
Diğeri zaten sallamış başka itiraf yok bana. Kin konusunda evet ama haklı sebeplerim var. Kendileri şuan gittikleri için yada ezen seviyeden ezilen seviyeye düştüğü için kindar değil gibi görünselerde içlerinden gelenleri yazmadıklarını düşünüyorum. Asıl kötülük nü bence..
Kız yine şifreli şifreli konuşuyorsun. :F Eğer Deniz den bahsediyorsan sizin mesele devlet meselesi olmuş kanka no comment :A
Saçma sapan şeyler zaten :D hayır ben de itibar edeyim diyorum da doğru şeyler değil ki yazmış bir tanesi yönetimden düştün artık bittin diye ula beni bitirmek kolay mı :F
Ya o değil de forumda bitirmek nasıl oluyor ? :F şahsen benim için favori üye’nin de admin’in de farklı yok, girip eğlenceme bakarım sonra hayatıma dönerim. :D

Yorum yapmadığına göre 17 sensin. Hayallerim yıkıldı şu an :T
Saçmalama be ben olsam Anonim niye yapayım ciddiye bile almadım onu :F Ayıca aşık olsam senin gibi homofobiğe mi olurum:A