anlatacam ama allahını seven @Harunnn60 ve senden başkası spoiye bakmasın sizden başkası duymasın açıklıyorum 😳😳😳
Konuyu bu mesajın ile pozitiflik kattın kutluyorum seni
anlatacam ama allahını seven @Harunnn60 ve senden başkası spoiye bakmasın sizden başkası duymasın açıklıyorum 😳😳😳
sahne hiç sandığın gibi deü,lmiş hogathaanlatacam ama allahını seven @Harunnn60 ve senden başkası spoiye bakmasın sizden başkası duymasın açıklıyorum 😳😳😳
açmadım alıntılayınca kendi kendine açıldı.anlatacam ama allahını seven @Harunnn60 ve senden başkası spoiye bakmasın sizden başkası duymasın açıklıyorum 😳😳😳
Konuyu bu mesajın ile pozitiflik kattın kutluyorum seni
@Aserat öyle birşeyler yumutladı ama filmi izlemediğim sürece bu sahneye gülmeye devamsahne hiç sandığın gibi deü,lmiş hogatha
Çarpılda gör diyecem ama sen zaten çarpılmış gibi konusuyorsun daha kötü ne olucakaçmadım alıntılayınca kendi kendine açıldı.
Hakkımda yapılan itiraflara tek tek yorum yazmayı düşünmüyorum sadece genel manada birkaç bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle @sokak sanati çok abartıyorsun bazı şeyleri sana iyi davranmak doğru yaklaşmak bile para etmiyor bunu gördüm şu an. Bizim seninle olan sorunlarımız eskide bıraktığım saçma sapan şeylerden ibaret sen hala o olayları gün yüzüne çıkarıp verip veriştirmişsin Bir de şu kartel lafına güldüm bayağı gören de gizli bir işletme sanır bizi ayrıca benim ceza almama bu kadar sevineceğini bilsem önceden aldırırdım
Al işte bir tane daha bütün gücümü kullanmışım ve forumu birbirine katmışım Yiğit ile ilgili sorunlarımızı çözdük ve bitti kimseye düşmez. Ayrıca Yiğit yönetimden düşmüşse bende düştüm sanki onu sadece düşürdük gibi algısal Mesajlar çekememezlik belirtisi
Yönetimden düşmüş olmam beni bitirmez emin ol o itirafı yapan kişi Ben yıllarımı verdim bu foruma senin bir sözünle bitmem ben rahat ol
Vadikızı için söylenen itirafta yine saçma savunmayayım diyorum ama saçma yani yahu kendi halinde insanlarla iletişim kurma peşinde bir insan Ne zararı var da bu kadar dillendiriyorsun ey itirafçı Senin kadar samimiyetsiz değil en azından itiraf arkasına sığınmadan söylüyor her şeyi 😉
Daha başka şeyler var mı benle ilgili bilemedim
Emeğine sağlık @Ahmed ciğim
Takılma boşver böyle şeyleri biz artık aştık biliyorsun gülüp geçiyoruz5 yıldır şu forumdayım niyetimi ya ben anlatamıyorum yada anlamamakta ısrar
ediliyor gülüp geçeceğim benim kalbimi Allah biliyor ya o bana yeter Deniz
Pozitif ? Pozitif olan tek şey bazısının kan grubu sanırım. Dosi ile ilgili değil itirafların tamamı yasaklanmalı. Ve yönetim içinden üyeleri aşalayıcı mesajlar yazılırsa forumda saygı olur mu?Dosi ile ilgili itiraf yapmak yasaklanmalı, bu nedir kardeşim. Olayı bilmiyorum, merak de etmiyorum ama böyle bir şey görmedim forumda. Bütün forum bir kişi için birbirine düşman mı olmuş?
Herkes çok negatif forumda, biraz pozitif bakın hayata.
Hakkımda yapılan itiraflara tek tek yorum yazmayı düşünmüyorum sadece genel manada birkaç bir şey söylemek istiyorum. Öncelikle @sokak sanati çok abartıyorsun bazı şeyleri sana iyi davranmak doğru yaklaşmak bile para etmiyor bunu gördüm şu an. Bizim seninle olan sorunlarımız eskide bıraktığım saçma sapan şeylerden ibaret sen hala o olayları gün yüzüne çıkarıp verip veriştirmişsin Bir de şu kartel lafına güldüm bayağı gören de gizli bir işletme sanır bizi ayrıca benim ceza almama bu kadar sevineceğini bilsem önceden aldırırdım
Al işte bir tane daha bütün gücümü kullanmışım ve forumu birbirine katmışım Yiğit ile ilgili sorunlarımızı çözdük ve bitti kimseye düşmez. Ayrıca Yiğit yönetimden düşmüşse bende düştüm sanki onu sadece düşürdük gibi algısal Mesajlar çekememezlik belirtisi
Yönetimden düşmüş olmam beni bitirmez emin ol o itirafı yapan kişi Ben yıllarımı verdim bu foruma senin bir sözünle bitmem ben rahat ol
Vadikızı için söylenen itirafta yine saçma savunmayayım diyorum ama saçma yani yahu kendi halinde insanlarla iletişim kurma peşinde bir insan Ne zararı var da bu kadar dillendiriyorsun ey itirafçı Senin kadar samimiyetsiz değil en azından itiraf arkasına sığınmadan söylüyor her şeyi 😉
Daha başka şeyler var mı benle ilgili bilemedim
Emeğine sağlık @Ahmed ciğim
Bu kadar kindar olmak hiç iyi değildir gerçek hayatında da önemli bir sorun bu bence ama sen bilirsin ben senin duanla doğmadım bedduanla da ölmem yaBen gayet net biriyim seninle öyle uzun uzun konuşmak istemiyorum. Zamanında bana yapılan haksızlığın başrolü sendin Kaan ve Atacan'dı. Üçünüzede o dönem yaşattıklarınız için kinim var. Gitseniz hoscakal derim o kadar.
Neyse ceza almana çok sevindim zaten ben şikayet ettim. Keşke zamanında ki şikayetlerimde ceza alsaydı)
Takılma boşver böyle şeyleri biz artık aştık biliyorsun gülüp geçiyoruz
Sen zaten popülersin çabaya gerek Yok popüler olmasan seni itiraflara yazarlar mı @Dosi
Kızkardeşim geldiği için laptopa yazamadım takmıyorum zaten artık o eski vadikızı yok normal hayatımda üzüldüğüm daha önemli şeyler var ben popüler olmak istemiyorum burası en çok izlenen kanallardan biri değilki popüler olalım burası bir forum eğlence aracı ve benimde bu forumda tek bir amacım var oda eğlenmek bir katkım olsun diye günün ayeti konusunu açıyorum normal olan herkesin yapabileceği iyi geceler diliyorum o kadar ben kendimi bildim bileli asla kötülük düşünmedim düşünmeyeceğimde ben öğretmen kızıyım babam bana kötü değil iyi niyetli küçük büyük farketmeden saygılı olmayı Allaha her zaman iyi bir kul olmamı öğretti deniz öylede devam edeceğim
Sen zaten popülersin çabaya gerek Yok popüler olmasan seni itiraflara yazarlar mı @Dosi
Aynen göbek atalım gel 1 ay daha sizinleyimKendileri bilir çabam yok olamazda Deniz ben amacımı söyledim işte anlayan anlar anlamayanada anlatmaya gerek duymuyorum
Çekemiyolla bizi