TVen İtiraf Ediyoruz 63.Bölüm

Arkadaşlar forumunuzun içinde bulunduğu bu hassas durumda, ortamın daha da gerilmemesi adına İtiraflar bir süre yayınlanmayacaktır. Bilginize. :)

Doğru karar olmuş bu hassasiyetiniz için teşekkürler. Emeklerine sağlık. :D @Ahmed

Arkadaşlar forumunuzun içinde bulunduğu bu hassas durumda, ortamın daha da gerilmemesi adına İtiraflar bir süre yayınlanmayacaktır. Bilginize. :)

@mrt-06 @Ahmed bir süre gerginliğe izin vermemek adına çok doğru bir karar zaten şu aşamada gerginlik isteyen hemen çekip gitsin ikinizide kutluyorum :bhr::bhr::bhr:

Diğer programımız ile ilgili böyle bir adım alınmayacak dimi aşkım :A Ay forumda OHAL ilan edilmiş gibi hissediyorum :F

Diğer programımız ile ilgili böyle bir adım alınmayacak dimi aşkım :A Ay forumda OHAL ilan edilmiş gibi hissediyorum :F
Ahahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...

Ahahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...
11 yıllık iktidarının ardından Ozan devrilip Atacan yönetime tek başına el koymuş forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. 28 Ekim “Bir Devrin Sonu” Yakında TVEN’de :A :A @mrt-06 @Çiğdem- @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @denizz19 @sokak sanati @Aserat @vadikızı

11 yıllık iktidarının ardından Ozan devrilip Atacan yönetime tek başına el koymuş forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. 28 Ekim “Bir Devrin Sonu” Yakında TVEN’de :A :A @mrt-06 @Çiğdem- @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @denizz19 @sokak sanati @Aserat @vadikızı
Şuan programın yarışmanın sırasımı zaten ayoll :A herif forumu kapatıp gidecem diyor çözüm bulunana kadar herşey durmuştur sokakalrda bekliyoruz işte :A :A :A

Kim foruma veda etti yaw

:FAyy bebişimm benimm hadi inşallah

Benim hakkımdaydı galiba. :A
Evet 5 taneden biri seninle ilgiliydi :A aslında yazabilirim şimdi de çünkü artık döndün ve gelişinle gelen hareketlilik (bugün ki olay hariç) söylediğim lafın gerçekciliğini gösteriyor :D
@Ahmed