- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
iyi benle alakasının olmaması yeterli bilgiilgileneceğin tarzda bir itiraf değil.
Doğru karar.
iyi benle alakasının olmaması yeterli bilgiilgileneceğin tarzda bir itiraf değil.
Doğru karar.
Doğru karar olmuş bu hassasiyetiniz için teşekkürler. Emeklerine sağlık. @AhmedArkadaşlar forumunuzun içinde bulunduğu bu hassas durumda, ortamın daha da gerilmemesi adına İtiraflar bir süre yayınlanmayacaktır. Bilginize.
@sokak sanati @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60@vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx@ozgur2113 @Yiğitt @RüzgarGülü @dizi kolik @berkann @Tzira @MayısKralı@XanTier @Tolstoyevski @Thequeer @FaJi @Shamkhal @Dosi @YıldırıM @batuhankaralar @Forumdash @sokak sanati @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Yiğitt @RüzgarGülü @OzaN @Tzira @MayısKralı @XanTier @Tolstoyevski @Thequeer @FaJi @Dosi @YıldırıM @batuhankaralar
Olaya o açıdan bakmıyorum ama son zamanlarda yönetimde patlak veren olayların bir nedeni de İtiraflar'dı o yüzden doğru karar.Bir rakip eksildi
@mrt-06 @Ahmed bir süre gerginliğe izin vermemek adına çok doğru bir karar zaten şu aşamada gerginlik isteyen hemen çekip gitsin ikinizide kutluyorumArkadaşlar forumunuzun içinde bulunduğu bu hassas durumda, ortamın daha da gerilmemesi adına İtiraflar bir süre yayınlanmayacaktır. Bilginize.
@sokak sanati @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60@vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx@ozgur2113 @Yiğitt @RüzgarGülü @dizi kolik @berkann @Tzira @MayısKralı@XanTier @Tolstoyevski @Thequeer @FaJi @Shamkhal @Dosi @YıldırıM @batuhankaralar @Forumdash @sokak sanati @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @tolgab @turkuazz @S.G.A.T. @xBUGRAx @ozgur2113 @Yiğitt @RüzgarGülü @OzaN @Tzira @MayısKralı @XanTier @Tolstoyevski @Thequeer @FaJi @Dosi @YıldırıM @batuhankaralar
Diğer programımız ile ilgili böyle bir adım alınmayacak dimi aşkım Ay forumda OHAL ilan edilmiş gibi hissediyorumArkadaşlar forumunuzun içinde bulunduğu bu hassas durumda, ortamın daha da gerilmemesi adına İtiraflar bir süre yayınlanmayacaktır. Bilginize.
Ahahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...Diğer programımız ile ilgili böyle bir adım alınmayacak dimi aşkım Ay forumda OHAL ilan edilmiş gibi hissediyorum
11 yıllık iktidarının ardından Ozan devrilip Atacan yönetime tek başına el koymuş forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. 28 Ekim “Bir Devrin Sonu” Yakında TVEN’de @mrt-06 @Çiğdem- @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @denizz19 @sokak sanati @Aserat @vadikızıAhahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...
11 yıllık iktidarının ardından Ozan devrilip Atacan yönetime tek başına el koymuş forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. 28 Ekim “Bir Devrin Sonu” Yakında TVEN’de @mrt-06 @Çiğdem- @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @denizz19 @sokak sanati @Aserat @vadikızı
Şuan programın yarışmanın sırasımı zaten ayoll herif forumu kapatıp gidecem diyor çözüm bulunana kadar herşey durmuştur sokakalrda bekliyoruz işteAhahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...
Halk asla gitmez kuşum gitmek isteyen gider, biz buradayızŞuan programın yarışmanın sırasımı zaten ayoll herif forumu kapatıp gidecem diyor çözüm bulunana kadar herşey durmuştur sokakalrda bekliyoruz işte
Hangi forum bize kapısını açar kiŞuan programın yarışmanın sırasımı zaten ayoll herif forumu kapatıp gidecem diyor çözüm bulunana kadar herşey durmuştur sokakalrda bekliyoruz işte
Halk asla gitmez kuşum gitmek isteyen gider, biz buradayız
evimizide yıkmak istiyorlar işte karda kıyamette burası kapanırsa nereye gidecezHangi forum bize kapısını açar ki
Ahahaha aynen la, sanki ülkede terör saldırısı olmuş da asker sokağa çıkmış gibi. Herkes tedirgin, üzgün. Hükümetten açıklama bekliyor. Bu sırada programlar kaldırılıyor, bazıları foruma veda ediyor...
11 yıllık iktidarının ardından Ozan devrilip Atacan yönetime tek başına el koymuş forumda sıkı yönetim ilan edilmiştir. 28 Ekim “Bir Devrin Sonu” Yakında TVEN’de @mrt-06 @Çiğdem- @Ahmed @Harunnn60 @S.G.A.T. @denizz19 @sokak sanati @Aserat @vadikızı
İtirafları nereye yapıyoruz ? Benim de bir Recal im var raga raga
Benim hakkımdaydı galiba.ilkkez itiraf yapmıştım ben
Ama doğru karar
Evet 5 taneden biri seninle ilgiliydi aslında yazabilirim şimdi de çünkü artık döndün ve gelişinle gelen hareketlilik (bugün ki olay hariç) söylediğim lafın gerçekciliğini gösteriyorBenim hakkımdaydı galiba.
Teşekkürler bir ara bana atarsın o zaman.Evet 5 taneden biri seninle ilgiliydi aslında yazabilirim şimdi de çünkü artık döndün ve gelişinle gelen hareketlilik (bugün ki olay hariç) söylediğim lafın gerçekciliğini gösteriyor
@Ahmed
bir kaç dakikaya geliyorTeşekkürler bir ara bana atarsın o zaman.