TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Evet iğrenç itirafı yapan da benim zaten linç etmeye çalışan sensin.

O değilde faji kim lan forumdan baya uzak kaldım galiba editörleri tanımıyorum
bundan sonra herkes özelden kendini tanitsin
Önce etiket at sonra ilk mesajı at sonra tanışma fırsatı bulursun.

Önce etiket at sonra ilk mesajı at sonra tanışma fırsatı bulursun.
Güldürdün

Büyük bir hata yaptın bu mesajınla. Şanslıysan cevap vermez

Gerçi benim bunu yazdığımı görünce vermez muhtemelen

Kesinlikle katılıyorum

iPhone 6S telefonumdan gönderildi (Taptalk değil düz Safari
)

O itiraflardan benim imzamın olduğu anlaşılmasın, öyle olsaydı açık açık söylerdim ama ben öyle şeylerle uğraşmam şu ana kadar hiçbir anonim itiraf yapmadım @Ahmed şahittir üzerimde kalmasın gıybet diye belirteyim dedim

Biliyorum zaten
Anonim itiraf yapmak bana da saçma geliyor. Ne demiş Bağcılar düşünürleri; arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım

Biliyorum zaten
Anonim itiraf yapmak bana da saçma geliyor. Ne demiş Bağcılar düşünürleri; arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım
Şarkısı bile var
yani şu düşünürlerin sözü

Şarkısı bile var
yani şu düşünürlerin sözü
tü tü maşallah! her yerden zekilik fışkırıyor

bu yoruma sesli güldüm
Estağfirullah
Aslında bu porgramda gelen itiraflara hiç cevap vermeyecektim. Geçen en son yorum yaptığım gün çok kötü bir gün geçirmiştim. O gün sinir boşalması ile birlikte ters cevaplar verip ceza almıştım ama artık eski tarzıma geri dönme kararı aldım. Zaten ben kolay kolay sininirlenen birisi değilim. Eğlendim dün itirafları okurken

Az örnek al beni

ya demek ondan dolayı banlandın.
ay artık rahat dur, şu forumda herkes herkese kinini kusuyor, temel taşlarda bir bir gidiyorlar. Senin gibi espiri anlayışı sınırsız kişilere ihtiyacı var bu forumun

Harbiden sende de iyi sabır varmış 3 itirafın 5'inde sen varsın

Senle bana artık itiraf gelmiyor farkındamısın emekliliğimizi verme zamanı geldimi acaba gençlere bırakma vakti geliyor sanırım

@Çiğdem- bi itiraf yapacaksın ancak bu kadar özenilir yani. 2018 geçmeden 2019 ne alaka.