DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,398
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
Dayı, ironi yapıyorum zaten.Bu maçtan bahsediyorum bu maç ortada geçiyor
Dayı, ironi yapıyorum zaten.Bu maçtan bahsediyorum bu maç ortada geçiyor
Aga ironi de biliyorum da bana yapıyorsun diye düşünüyor insanDayı, ironi yapıyorum zaten.
Ben bile kaleci konusunda sıkıntı madem kötü kaleci var atak yapıp topu kaptırmayacaksın ben bile gruptan çıkartırdımPatrona mesaj atayım da Sommer'in kafasına taş filan mı fırlatsa acaba?
Hastalığı nüksetmesin diye oynatmamıştır.Hakan Çalhanoğlu adlı balonun üç maçta yapamadığını tek maçta yaptı. Oynatmayan düşünsün.
Ölüsü bile iş yapar görüşünde olmamalıydı. Aynı şey Burak için de geçerli. Kötü oynayanı keseceksin.Hakan Çalhanoğlu adlı balonun üç maçta yapamadığını tek maçta yaptı. Oynatmayan düşünsün.
Ona varya öyle böyle kurulmuyorum. Ciddi anlamda soruyorum milli takımda maç almışlığı var mı? Herif kaç yıldır oynuyor bir tane olumlu hareketi yok. Turnuva sonrası acaba hangi takıma gidecek merakla takip edeceğim.Hakan Çalhanoğlu adlı balonun üç maçta yapamadığını tek maçta yaptı. Oynatmayan düşünsün.
Kötü performans göstermesi belki maliyetini düşürür. Eğer İtalya’da kalmaz ve kalburüstü takıma gitmezse Galatasaray’a yolu bi ihtimal düşebilir... Ben de beğenmiyorum abartılı bir isim ama Süper Lig şartlarında iş yapar bence Galatasaray’da.Ona varya öyle böyle kurulmuyorum. Ciddi anlamda soruyorum milli takımda maç almışlığı var mı? Herif kaç yıldır oynuyor bir tane olumlu hareketi yok. Turnuva sonrası acaba hangi takıma gidecek merakla takip edeceğim.
Bu çiftçi liginde iş yapmayacak oyuncu mu var? Menajeri yine bir yere pazarlar bunu. Buraya düşecek kadar ondan vazgeçmemişlerdir.Kötü performans göstermesi belki maliyetini düşürür. Eğer İtalya’da kalmaz ve kalburüstü takıma gitmezse Galatasaray’a yolu bi ihtimal düşebilir... Ben de beğenmiyorum abartılı bir isim ama Süper Lig şartlarında iş yapar bence Galatasaray’da.
FİFA 2014-18 ve EURO 2016-20 turnuvalarında en az 1 gol atan 4 futbolculardan biri kendisi ,diğerleri Ronaldo,Lukaku ve Perišić.Şakiri'nin gol atması kötü oldu. Bu turnuvada baya iyi performans gösteriyor, transfer edilebilme şansı giderek düştü...
Mustafa Denizli ?Bu kadar rezil bir turnuva çıkaracağımızı hiç sanmıyordum. Tam milli takıma dair ümitlerimiz yeşermişti yine başladığımız noktaya döndük. Takımın başına geçirilebilecek nitelikte çok fazla teknik adam da yok...
Mustafa Denizli ?