Şenol Hoca'nın da 70'e bir yaşı kalmış.Peki sen kimi önerirdin?Mustafa Denizli artık emekli olma zamanı gelmedi mi? 60 üstü adam olmasın Şenol Güneş gidince
Şeref golü attık bari.
Şenol Hoca'nın da 70'e bir yaşı kalmış.Peki sen kimi önerirdin?Mustafa Denizli artık emekli olma zamanı gelmedi mi? 60 üstü adam olmasın Şenol Güneş gidince
Şeref golü attık bari.
Yok ya bitmiş Mustafa Denizli. Kaç yaşına geldi, torun bakacak yaşta artık.Mustafa Denizli ?
Ft ile aralarında sadece 4 yaş var.Yok ya bitmiş Mustafa Denizli. Kaç yaşına geldi, torun bakacak yaşta artık.
Okan Buruk denenebilir ya da Sergen Yalçın olabilir. Ama onlarında zamana ihtiyacı var.
Tabii Şenol Güneş Dünya Kupası elemelerinde saçma sapan sonuçlar almadığı sürece devam eder.
Onların artık emekliye ayrılması gerek, özellikle de milli takım için. Şenol Güneş bıraktığı an dediğim isimlerden biri olmalı diye düşünüyorum.Ft ile aralarında sadece 4 yaş var.
Hem zamanı var diyorsun,hem de ikisinden biri olmalı diyorsun.Hangisine inanayım?Onların artık emekliye ayrılması gerek, özellikle de milli takım için. Şenol Güneş bıraktığı an dediğim isimlerden biri olmalı diye düşünüyorum.
Kendi yorumum ile olacak olanlar farklı şeyler. Şenol Güneş ayrılmaz takımdan devam eder ama bana sorarsan Okan Buruk ya da Sergen Yalçın gelmeli diyorum işte.Hem zamanı var diyorsun,hem de ikisinden biri olmalı diyorsun.Hangisine inanayım?
Yaşlandı artık iyice. Bu saatten sonra olmaz, Lucescu'yu gördük...Mustafa Denizli ?
Kim olmalı?Yaşlandı artık iyice. Bu saatten sonra olmaz, Lucescu'yu gördük...
Bilmiyorum, kimseyi tam anlamıyla yakıştıramıyorum. Şenol Güneş her yönden ideal isim aslında kağıt üzerinde ama bu turnuvada çok büyük hayal kırıklığı yarattı...Kim olmalı?
Nihat Özdemir'in gitmesi lazımBilmiyorum, kimseyi tam anlamıyla yakıştıramıyorum. Şenol Güneş her yönden ideal isim aslında kağıt üzerinde ama bu turnuvada çok büyük hayal kırıklığı yarattı...
Şenol'dan daha iyi olurEmre Belözoğlu nasıl olur @xdragxx?
Saçma sapan yorumlar mı skljgklsjklgjklsjklÇok büyük umutlarla geldiğimiz turnuvaya takım hiç hazır gelmemiş. Taktik işini falan geçtim oyuncularda ruh bile yoktu. Şu sonuçların hiç bir bahanesi olamaz.
Bizim için tek iyi yanı her ne kadar içeride saçma sapan yorumlar yapılsa da avrupa takımlarının Uğurcan'ı görmesi oldu. Bu saatten sonra transferi artık garantidir. Belki uçuk bir rakama gitmeyecek ama en azından bizi mutlu edecek kadar para getirecek. Yolu açık olsun. Ben ondan razıyım.
Kıraç'ın şarkısı Uğursuz geldiŞenol'dan daha iyi olur
Avrupa takımları gördü 50 milyon verecekler ne diyon sen?Şu kaleciden vazgeçilmedi. Yine basit bir gol yedi
Uğurcan daha çok uğursuz geldi...Kıraç'ın şarkısı Uğursuz geldi
Bu inat pahalıya patladı işte. Gitsinler evlerine.Avrupa takımları gördü 50 milyon verecekler ne diyon sen?
------
Uğurcan daha çok uğursuz geldi...
Ya sen anlamıyorsun dosi. Avrupa takımları izledi sen göreceksin Uğurcan Barcelona falan yapacak. Bu turnuva sayesinde tanınırlığı arttı.Bu inat pahalıya patladı işte. Gitsinler evlerine.
Adamların listesinde vardıysa geri adım atarlar 8 gol falan yedi galiba.Ya sen anlamıyorsun dosi. Avrupa takımları izledi sen göreceksin Uğurcan Barcelona falan yapacak. Bu turnuva sayesinde tanınırlığı arttı.