İsviçre 3-1 Türkiye | Türkiye Euro 2020'ye Veda Etti!

Maç sonucu ne olur?

• İsviçre kazanır

Oy: 6 85.7%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%
  • Türkiye kazanır.

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Mustafa Denizli ?
Yok ya bitmiş Mustafa Denizli. Kaç yaşına geldi, torun bakacak yaşta artık. :A

Okan Buruk denenebilir ya da Sergen Yalçın olabilir. Ama onlarında zamana ihtiyacı var. :)

Tabii Şenol Güneş Dünya Kupası elemelerinde saçma sapan sonuçlar almadığı sürece devam eder.

Yok ya bitmiş Mustafa Denizli. Kaç yaşına geldi, torun bakacak yaşta artık. :A

Okan Buruk denenebilir ya da Sergen Yalçın olabilir. Ama onlarında zamana ihtiyacı var. :)

Tabii Şenol Güneş Dünya Kupası elemelerinde saçma sapan sonuçlar almadığı sürece devam eder.
Ft ile aralarında sadece 4 yaş var. :A

Uğurcan bir kalecinin yapacağını yaptı esktra hiçbir şey ortaya koymadı, Altay çok daha iyi olurdu.
Çağlar kötü değildi ama iyi de değildi.
Merih Juventus'ta sakatlıktan dolayı oynayamamasından dolayı sırıttı Ozan veya Kaan daha iyi olabilirdi.
Umut Meraş sakatlanmasa bugün Mert Müldür'ü göremeyecektik çok kötü oynadı, Mert de bi o kadar iyi.
Zeki'deki o yere sağlam basıp, sağdan bindirmeler yoktu.

Okay yerine Taylan daha iyi bir tercih olacaktı. Uzaktan şutları daha iyiydi ve daha iyi pas yapıyordu.
Cengiz bi şeyler yapmaya çalıştı ama onun da maç eksiği bariz belli oldu.
Hakan Çalhanoğlu hiçbir katkısı olmadı.
Kenan Karaman hala nasıl ısrar edebildi hayretler içinde kaldım. Kerem çok daha iyi oynardı.

Burak Yılmaz sadece koştu.

şenol güneş yerine milli takım teknik direktör adaylarım:
yılmaz vural
sergen yalçın
hamza hamzaoğlu
okan buruk
çağdaş atan

Emre Belözoğlu nasıl olur @xdragxx? :A
Şenol'dan daha iyi olur :A
------

Çok büyük umutlarla geldiğimiz turnuvaya takım hiç hazır gelmemiş. Taktik işini falan geçtim oyuncularda ruh bile yoktu. Şu sonuçların hiç bir bahanesi olamaz.

Bizim için tek iyi yanı her ne kadar içeride saçma sapan yorumlar yapılsa da avrupa takımlarının Uğurcan'ı görmesi oldu. Bu saatten sonra transferi artık garantidir. Belki uçuk bir rakama gitmeyecek ama en azından bizi mutlu edecek kadar para getirecek. Yolu açık olsun. Ben ondan razıyım.
Saçma sapan yorumlar mı skljgklsjklgjklsjkl
Kalede Uğurcan kolbastı oynasa değeri daha çok artardı. Satın bakalım 50 milyon euroya :A 10'a satarsanız başarı hadi bakalım klgjsklgjkl

• İlginç
Reactions: Keith Long
Ya sen anlamıyorsun dosi. Avrupa takımları izledi sen göreceksin Uğurcan Barcelona falan yapacak. Bu turnuva sayesinde tanınırlığı arttı.
Adamların listesinde vardıysa geri adım atarlar :A 8 gol falan yedi galiba.
Ama şimdi hakkını verelim, kurtarışlarıda oldu bu maç :A