Ya şunu yapma yaNedenini şimdi anlamış oldum. Kültürel önem ve farkmış. Bakabilirsin tabi özgür bir birey olarak, ben yine bakmayacağım elbette.
zaten pek keyifliyim bugün, sende keyfime keyif katıyon
Maşallah diyeyim bu arada
Ya şunu yapma yaNedenini şimdi anlamış oldum. Kültürel önem ve farkmış. Bakabilirsin tabi özgür bir birey olarak, ben yine bakmayacağım elbette.
Benim işim bu keyif almak ve keyif aldırmak. Keyfimiz hep böyle bol olur inşallah, maşallah.Ya şunu yapma ya
zaten pek keyifliyim bugün, sende keyfime keyif katıyon
Maşallah diyeyim bu arada
Yakışıklı olmak şartmı sence?Klibi beğenmedim pek Çocuk da yakışıklı değilmiş meğerse Yüzünü kapatacak efektler ve açılar kullanılmış Ama söylüyorum şarkı normal hit olacak bi şarkı gibi güzel @Dosi Eurovizyon şarkıları gibi değil.
Değil onu deme sebebim görsel iyi demiştim ilk yorumumda onu düzeltmek amaçlıYakışıklı olmak şartmı sence?
Ha sen görsel olarak çocuğa demişsinDeğil onu deme sebebim görsel iyi demiştim ilk yorumumda onu düzeltmek amaçlı
efektlere show dedim Ama o show efektler muhteşem. Yine cocugu gölgelemişlerHa sen görsel olarak çocuğa demişsin
bende etrafındaki effekt falan ona dedin sandım
Ay bide yanlarına alsalar 3-5 güzel dansçı kız, @destere gibileriden 3-5 oy kaparefektlere show dedim Ama o show efektler muhteşem. Yine cocugu gölgelemişler
Hayırkızlara gerek yok. İlk postta dediğim gibi bu çocuk gaylerehitap ediyor Hakkında gay haberleri var mı bak bi yada eurovizyonda hitap ettiği kimler öyle haberler var mı bak biAy bide yanlarına alsalar 3-5 güzel dansçı kız, @destere gibileriden 3-5 oy kapar
Geçen sene hepsi desterenin deyimiyle sap kişilerdi. Sanatçida dansçılarda erkekti
Tamam sonra bir araştırma yaparım Annesi ünlü bir sanatçı, kendiside katılmış defalarca ama birinci olamamış. Benjamin'inde ilk katılışı değil ama bukez başardıHayırkızlara gerek yok. İlk postta dediğim gibi bu çocuk gaylerehitap ediyor Hakkında gay haberleri var mı bak bi yada eurovizyonda hitap ettiği kimler öyle haberler var mı bak bi
Ay bide yanlarına alsalar 3-5 güzel dansçı kız, @destere gibileriden 3-5 oy kapar
Geçen sene hepsi desterenin deyimiyle sap kişilerdi. Sanatçida dansçılarda erkekti
Hayırkızlara gerek yok. İlk postta dediğim gibi bu çocuk gaylerehitap ediyor Hakkında gay haberleri var mı bak bi yada eurovizyonda hitap ettiği kimler öyle haberler var mı bak bi
Bu akşam araştırıp bilgilendiririm siziforumdash ın dediği gibiyse zaten oğlancık yanına kız almaz erkek alacaktır