O biraz zor canımBirde bakmışsın ki hüsran, sonuncu olmuşsunuz
O biraz zor canımBirde bakmışsın ki hüsran, sonuncu olmuşsunuz
İsveç'te Eurovision şarkı yarışması için haftalarca süren Melodifestivalen isimli yarışmada Benjamin Ingrosso hem halk hemde jürinin toplam oyu sonucu birinciliği elde etti. İşte İsveç'in 2018 Eurovision şarkısı :
Sarisin- kiviran- genc oglan demek : @Çiğdem- 's 12 point goes to Sweden
Yabancılarda Şarısın iyi gidiyor ama jensen gibisi bulmak zor
Dün SVT'de canlı izledim. Çok iyi şarkılar vardı bu şarkı da güzel ama benim favorilerim Mendez, Margaret, Reneida'ydı özellikler müzikleri hoşuma gidiyordu ama Benjamin seçildi bakalım ne yapacak Eurovision'da.İsveç'te Eurovision şarkı yarışması için haftalarca süren Melodifestivalen isimli yarışmada Benjamin Ingrosso hem halk hemde jürinin toplam oyu sonucu birinciliği elde etti. İşte İsveç'in 2018 Eurovision şarkısı :
Vay canlı izledin demek.Dün SVT'de canlı izledim. Çok iyi şarkılar vardı bu şarkı da güzel ama benim favorilerim Mendez, Margaret, Reneida'ydı özellikler müzikleri hoşuma gidiyordu ama Benjamin seçildi bakalım ne yapacak Eurovision'da.
Bu arada Mendez jüri oylarında 2 puanla sonuncu olmasına rağmen halk oylamasında 3.oldu. Jüriyle halk ters biraz.
İnternetten izledim canlı olarak güzeldi de. Geçen sene de Nano'yu destekliyordum ama Robin 1.olmuştu. Hala da ara ara dinlerim çok hoşuma gidiyor. Mendez'in ünlü olduğunu bilmiyordum. Burada yarışanların çoğu ünlü değil ama sanırsam, tanımadığınız kişiler mi yarışıyor genelde?Vay canlı izledin demek.
Türk kanallarımız olduğundan beri izlemiyorum İsveç televizyonunu. Gerçi son senelerde kablodan çıkarıldı.
Mendez'e gelince, ünlü bir sanatçı, oyüzden halktan iyi puan aldı.
Bakalım Benjamin nasıl bir performans sergileyecek.
Evet bu şarkı baya beğenilmisti.İnternetten izledim canlı olarak güzeldi de. Geçen sene de Nano'yu destekliyordum ama Robin 1.olmuştu. Hala da ara ara dinlerim çok hoşuma gidiyor. Mendez'in ünlü olduğunu bilmiyordum. Burada yarışanların çoğu ünlü değil ama sanırsam, tanımadığınız kişiler mi yarışıyor genelde?
Biliyorum biliyorum takip ediyorum Melodifestivalen'i. Ama sadece finali canlı izledim. Eve sipariş işi de iyiymiş. Hatta Norveç'te Mesternes Mester diye yarışma var onu da takip ediyorum Survivor'a benziyor. Arada böyle yabancı programları da takip ediyorum pek sık olmasa da.Evet bu şarkı baya beğenilmisti.
Bizim burda karışık, ünlü ve halktan hepsi var. Hani sen dün finali izledinya işte öyle 5 hafta daha vardı. Her bölüm belirli sayıda kişiler üst tura çıktı. Baya uğraşıyorlar program ile. Yani sadece bir gecede belirlemedi
Cumartesi geceleri hayat nerdeyse duruyor. Eve yemek siparişleri daha fazla oluyor sırf yarışmayı daha zevkli izlemek için
IyiymişBiliyorum biliyorum takip ediyorum Melodifestivalen'i. Ama sadece finali canlı izledim. Eve sipariş işi de iyiymiş. Hatta Norveç'te Mesternes Mester diye yarışma var onu da takip ediyorum Survivor'a benziyor. Arada böyle yabancı programları da takip ediyorum pek sık olmasa da.
Bize ne İsveç'ten ya, zaten Azeri'ler ile zor uğraşıyoruz.))
Seni etiketlemedim zatenBize ne İsveç'ten ya, zaten Azeri'ler ile zor uğraşıyoruz.))
Aa yalan mı canım, sizin yüzünüzden forumun benliği kaybolacak.))Seni etiketlemedim zaten
Bundan sonra hiç bir konuda etiketlemem merak etme.
Her şeye kulp buluyorsun çünkü
siz derken? hangi biz? Benden başka kimden rahatsızsın?Aa yalan mı canım, sizin yüzünüzden forumun benliği kaybolacak.))
Dinleyeceğim uygun bir vakitte, bu sefer dinlemem için gönderilmiş belli.
Tamam 34-35-36 numuralı mesajlarıda okursun. Etiketlenmiştin zaten birineDinleyeceğim uygun bir vakitte, bu sefer dinlemem için gönderilmiş belli.