İsveç, 2018 Eurovision Şarkısını Seçti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mesajları okudum ve yaptığın sıvayı külliyatımıza uygun buldum. :A Ama biz ekibimize alım yapmıyoruz eğer bunu merak ediyorsan. :A
Ay sizin ekipmi kaldı?
Ben tek tabanca takılmayı seviyorum :A memnunum halimden yani :A

Ay sizin ekipmi kaldı?
Ben tek tabanca takılmayı seviyorum :A memnunum halimden yani :A
Bizim ekip dağılmaz, hep aklımızın bir köşesinde bir yerlerde yoldaşlarımız vardır. Uzun süre ayrı da kalsak sıva ruhuyla birbirimize bağlıyız. :A Halinden memnunsundur zaten de, o zaman orda sadece sıva olmuş mu diye mi sordun? :A

Bizim ekip dağılmaz, hep aklımızın bir köşesinde bir yerlerde yoldaşlarımız vardır. Uzun süre ayrı da kalsak sıva ruhuyla birbirimize bağlıyız. :A Halinden memnunsundur zaten de, o zaman orda sadece sıva olmuş mu diye mi sordun? :A
Yok o daha çok kükremeye hazır olan Dark'ı bir lafımla nasıl kuzu gibi yumuşattığımı göstermek içindi :A
Senin meşhur tavrınla konuşmanın seyrini değiştirmen gibi bir şey oldu :F

Yok o daha çok kükremeye hazır olan Dark'ı bir lafımla nasıl kuzu gibi yumuşattığımı göstermek içindi :A
Senin meşhur tavrınla konuşmanın seyrini değiştirmen gibi bir şey oldu :F
Anladım başarılı bir uygulama yapmışsın, işi ustasından kapıyorsun başka türlü olacak hali yok ya. :A

Ki biliyorsun ki beni kimse sıvamasa bile ben o görevi layığıyla yapabiliyorum. :A Ama seni takdir ettim işi kapıyorsun. :A
Ozaman işi dozunda bırakıp bu mutluluk ve gurur verici duyguyla kenarıma çekileyim :A

@Dosi şarkıyı dinledim öyle efsane, ahım şahım bir şarkı değilmiş. Ama fena değil denilebilir. :A
Bende seninle aynı fikirdeyim. Beğendim ama birincilik için çok iddialı bulmadım ama bellide olmuyor. 2015 senesindeki şarkımızda bana göre süper değildi ama birinci olmuştu. İlk sayfada bir mesajda paylaşmıştım o şarkıyı. BesaleT'e bu seneki yarışmamızda olan bir kaç şarkı paylaşmış ilk sayfada ve onlar daha iyi derece alırdı bence ama bunu birinciliğe layık görmüşler:)
İsveç herzaman başarılı sonuçlar alıyor :D

Bende seninle aynı fikirdeyim. Beğendim ama birincilik için çok iddialı bulmadım ama bellide olmuyor. 2015 senesindeki şarkımızda bana göre süper değildi ama birinci olmuştu. İlk sayfada bir mesajda paylaşmıştım o şarkıyı. BesaleT'e bu seneki yarışmamızda olan bir kaç şarkı paylaşmış ilk sayfada ve onlar daha iyi derece alırdı bence ama bunu birinciliğe layık görmüşler:)
İsveç herzaman başarılı sonuçlar alıyor :D
Pek takip edemiyorum Eurovision'u. Açıkçası artık fazla ilgimi de çekmiyor. Önceden de çekmiyordu gerçi niye böyle dediysem. :A Hepi topu 2 veya 3 kez izlemişimdir yarışmayı. :A Ama sen galiba bu işte bilir kişisin o yüzden haklısın. :A

Pek takip edemiyorum Eurovision'u. Açıkçası artık fazla ilgimi de çekmiyor. Önceden de çekmiyordu gerçi niye böyle dediysem. :A Hepi topu 2 veya 3 kez izlemişimdir yarışmayı. :A Ama sen galiba bu işte bilir kişisin o yüzden haklısın. :A
İsveç'te çok özenle seçiliyor. Haftalarca süren yarışma sonucu birinci belli oluyor ve haliyle çocukluğumdan beri istemesemde içinde oldum hep. Okulda medyadada heryerde konuşuluyor :F
Son seneler takip etmiyorum Türkiye çekildiğinden beri. Bu sene bakmayı düşünüyorum:D

İsveç'te çok özenle seçiliyor. Haftalarca süren yarışma sonucu birinci belli oluyor ve haliyle çocukluğumdan beri istemesemde içinde oldum hep. Okulda medyadada heryerde konuşuluyor :F
Son seneler takip etmiyorum Türkiye çekildiğinden beri. Bu sene bakmayı düşünüyorum:D
Nedenini şimdi anlamış oldum. Kültürel önem ve farkmış. :A Bakabilirsin tabi özgür bir birey olarak, ben yine bakmayacağım elbette. :A