Başrolsuz dizi çekecekler Ocak ayını zar zor görür 2019 da bu diziyi görmeyecez bundan da kurtulduk Faziletten sonra @xemrexxxGebermesine değil gebertene şaşırdık
Başrolsuz dizi çekecekler Ocak ayını zar zor görür 2019 da bu diziyi görmeyecez bundan da kurtulduk Faziletten sonra @xemrexxxGebermesine değil gebertene şaşırdık
Senden de bi kurtulsakBaşrolsuz dizi çekecekler Ocak ayını zar zor görür 2019 da bu diziyi görmeyecez bundan da kurtulduk Faziletten sonra @xemrexxx
Fazilet yok Esma Sultan yok @xemrexxx bakalım bu sene kimi paylaşacak Çiğdem ile destere diye Yeni bir ecünnü dizisi arayışı yapıyordur şuanSenden de bi kurtulsak
Yaşıtlarını kıskanmasından daha doğal ne olabilir
Batıracağı sezon geliyor. Yupii.
Hhaha Ecünnülerin komutanıydı bu Fazilet ile Esma komutanları indirdik @Arslan Bey
Esma hemen ölmez sevinmeHhaha Ecünnülerin komutanıydı bu Fazilet ile Esma komutanları indirdik @Arslan Bey
Alamancı afferim ilk defa seni tuttum
ol be etiket ol @Arslan BeyFragman ilgi çekmedi.
Aşk ve Mavi bizi fragmanıyla şaşırttı ama İstanbullu Gelin, fragmanı sıradan bölümlerle geleceğini gösteriyor.
Sezon finalini izlemiştim ve baya ilgimi çekmişti, harika gelmişti hatta. Fragman eh işte dedirtti.
@Arslan Bey bak Çukur gibi İstanbullu Gelin'inde sahne ve sezon finaline bakmıştım ama İstanbullu Gelin kendini izlettirmişti. Yani senin şu önyargı tezin çürüdü @denizz19
Bu sezonda Totalde tepesine çökeceğiz İstanbullu kızınFragman ilgi çekmedi.
Aşk ve Mavi bizi fragmanıyla şaşırttı ama İstanbullu Gelin, fragmanı sıradan bölümlerle geleceğini gösteriyor.
Sezon finalini izlemiştim ve baya ilgimi çekmişti, harika gelmişti hatta. Fragman eh işte dedirtti.
@Arslan Bey bak Çukur gibi İstanbullu Gelin'inde sahne ve sezon finaline bakmıştım ama İstanbullu Gelin kendini izlettirmişti. Yani senin şu önyargı tezin çürüdü @denizz19
Hasibe Ana, Esma Sultanı tokatlayacak @xemrexxxBu sezonda Totalde tepesine çökeceğiz İstanbullu kızın
Patates gibi şişmiş bunun suratı
Yukarda da övdüm ama dizini Fakat bu Hasibe'nin Esma'dan daha iyi olduğu gerçeğini değistirmiyor
Fragman ilgi çekmedi.