İstanbullu Gelin - Yeni Sezon Fragmanı | Star TV

Yaşıtlarını kıskanmasından daha doğal ne olabilir :A
Batıracağı sezon geliyor. Yupii. :Z
50-60 yaşındaki kadınları kıskanıyor aboovvv bunu bir akıl hastanesine yatırın @mrt-06 @serhatt @cookies @Bully @dizi kolik @vadikızı @Dosi
Hhaha Ecünnülerin komutanıydı bu Fazilet ile Esma komutanları indirdik :A :A :A @Arslan Bey

Alamancı afferim ilk defa seni tuttum :Z:Z:Z

Fragman ilgi çekmedi.
Aşk ve Mavi bizi fragmanıyla şaşırttı ama İstanbullu Gelin, fragmanı sıradan bölümlerle geleceğini gösteriyor.
Sezon finalini izlemiştim ve baya ilgimi çekmişti, harika gelmişti hatta. Fragman eh işte dedirtti.
@Arslan Bey bak Çukur gibi İstanbullu Gelin'inde sahne ve sezon finaline bakmıştım ama İstanbullu Gelin kendini izlettirmişti. Yani senin şu önyargı tezin çürüdü :A @denizz19

@Arslan Bey :A
Fragman ilgi çekmedi.
Aşk ve Mavi bizi fragmanıyla şaşırttı ama İstanbullu Gelin, fragmanı sıradan bölümlerle geleceğini gösteriyor.
Sezon finalini izlemiştim ve baya ilgimi çekmişti, harika gelmişti hatta. Fragman eh işte dedirtti.
@Arslan Bey bak Çukur gibi İstanbullu Gelin'inde sahne ve sezon finaline bakmıştım ama İstanbullu Gelin kendini izlettirmişti. Yani senin şu önyargı tezin çürüdü :A @denizz19
ol be etiket ol @Arslan Bey
ol etiket @Arslan Bey @Arslan Bey :F

@Arslan Bey

Edit: işi çözdüm :A

Fragman ilgi çekmedi.
Bu sezonda Totalde tepesine çökeceğiz İstanbullu kızın :A

Hasibe Ana, Esma Sultanı tokatlayacak :A:A @xemrexxx
DkuFNxSXoAAoAmK.jpeg

Fragman ilgi çekmedi.

Sıradan mı :Agayet hareketli bölümlerin geleceğini haber ediyor nasıl böyle anladın anlamadım

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco