Dikkat et kancayı taktığımı kurutuyorumBaş harfi Serhat.
Nereye saptin
Geçenki muhabbeti unuttun mu hemenNereye saptin
Kötu Yola düşmüştün en sonGeçenki muhabbeti unuttun mu hemen
İlla lafı çarpıtacaksın dimi.Kötu Yola düşmüştün en son
Gidip bugünde biraz İstanbullu Geline bakayım. Star Avrupa geridedir daha. Geçen cumada Hercai bakmıştım
@xemrexxx yolundan gitmene hep üzülüyordum ama bu mesajından sonra istesende @xemrexxx daha yoluna seni sokmazŞimdi sıra @MasacRE in yolundan da engellenmene geldi sonra temize çıkıcaksın@Forumdash @serhatt
Baş harfi Serhat.
Finale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başınaİlla lafı çarpıtacaksın dimi.
muazzam yaFinale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
Kız bunlar 40 tas suylan yıkansalar da nafileFinale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
NiyeKız bunlar 40 tas suylan yıkansalar da nafile
Finale doğru dizinin. Erkekleri imana gelip kapanıyor darısı @xBUGRAx @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin başına@vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MEnes @Harunnn60 @kerem @turkuazz @Aserat @Yiğitt Ekli dosyayı görüntüle 66900
yemedikleri halt kalmadı da ondan
diyene bak 😱yemedikleri halt kalmadı da ondan
kız ben ne halt yemişim gözün çıksındiyene bak 😱
valla en son @DarkLegenD zorla geldi kucağıma oturdu dedi senin içinkız ben ne halt yemişim gözün çıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?